View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jiri72 kolemjdoucí
Joined: 10 May 2005 Posts: 10 Location: Strážnická 38,plzeň
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:47 pm Post subject: Můj prowar u S65 |
|
|
Mám problém s S65kou bohužel na mé straně
před 14dni mi spad celej do barvy a tak jsem ho nechal ihned vyčistit poté se pomalinku fyzicky rozběhnul a teď maká normálně akorát nemůže najít MMC kartu (ta jinde funguje) a nemůže používat při psaní sms T9 i když je všude povolená.A tak mi napadá jestli s tím někdo nemá zkušenosti .Jako první jsem se chystal na přehrání softu ale zjistil jsem že mám kabel DCA-540 u kterýho mám asi osud.A tak prosím o rady:
1, jestli mi s tamtím problémem pomůže přehnání softu
2, jestli je možný kabel DCA-540 upravit na servisní
3, pokud ne tak jaký z kabelů na aaamobil.cz z těch dobíjecích stačí jestli ten za cca 380lowe nebo jestli musí bejt ten za 700?
a nebo za 4, cokoliv jinýho nebo se picnu
Zatím díky Jirka |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:51 pm Post subject: |
|
|
DCA-540 nejde prerobit na servisny. Ak ak ti padol do farby, asi to neopravis softwarovo. Bude to chciet asi servis. |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:52 pm Post subject: |
|
|
1,Toto fakt neviem cudne.Stavaju sa aj zazraky.Skusit to mozes a podla mna by to mohlo ist.Mozno to zblbo este pred padom do farby mozno potom.Nikto nevie skusit mozes.
2,Nie
3,DCA510 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
jiri72 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:06 pm Post subject: hmm :-( |
|
|
Vím že už teď nemám na výběr u tý RS-MMC karty bych taky typnul asi fyzický poškození, ale opravdu mi ho vyčistily docela dobře a vše maká na 100%, ale neleze mi do hlavy ta T9ka.Ale na zkoušce už asi nic nezkazím.Jinak na ty kabely jsem se ptal že jsem pročítal fórum a tam byl odkaz na kabely z aaamobil ale to jestli je to DCA-510 tam fakt nepíšou . |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:58 pm Post subject: |
|
|
Kto ti to čistil ?? Servis ?!
A fakt zanes to radsej do servisu s tou MMC moze byt ze nekde je este ta farba a nieje tam kontakt alebo co .... toto bude vyzadovat male srobovaky alebo servis . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
jiri72 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:04 pm Post subject: jo jo |
|
|
sice neznačkovej servis - na značkovej fakt čas nebyl, ale povedlo se s čištěním odstranit i barvu z joysticku kterej je na to asi náchylnej nejvíc a tak by měla bejt i ta sfiňa na MMC kartu v poho.Ale v každým případě díky za rady a snad to můj mobílek přežije ale to se asi uvidí.
Výsledek zátěžové malířské zkoušky sem pak hodím. |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:08 pm Post subject: Re: jo jo |
|
|
jiri72 wrote: | sice neznačkovej servis - na značkovej fakt čas nebyl, ale povedlo se s čištěním odstranit i barvu z joysticku kterej je na to asi náchylnej nejvíc a tak by měla bejt i ta sfiňa na MMC kartu v poho.Ale v každým případě díky za rady a snad to můj mobílek přežije ale to se asi uvidí.
Výsledek zátěžové malířské zkoušky sem pak hodím. |
No ak ten telefon rozobrali v zaruke to uz nieje kedze nebol autorizovany servis . Cize si skus zohnta taky nejaky srobvak a pozri sa do toho prinajhorsom chod do servisu ale tolke penieze co tie svine vypytaju . 200 SK len zato ze pohli prstom a mobil bol 3 minutky na kabli
Teraz by som uz za to co som si doma prehraval FW zaplatil asi miliony . _________________ I have CX 65
|
Back to top |
|
 |
jiri72 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:17 pm Post subject: :-) |
|
|
noo se zárukou mi bylo jasné že o ní přicházím jenom jak jsm viděl že letí do kýblu s barvou.Takže by už stejně nabyla.Jinak rozebranej už jsem ho taky měl, akorát že slot na MMC kartu je tam naletovanej napevno a nikde jsem nenašel jak bych se do toho moh dostat a tak jsem skouknul jen kam mé oko dohlédlo a to vypadalo dobře.Tak mi prozatím napad ten soft když už jsou tam i detaily okolo.Než jim nechám vydělat nekřesťanský kačky :-(. |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:26 pm Post subject: |
|
|
No ja ten mobil nemam mam CX65 ale ani ten som nevidel rozobraty a dufam ze ani neuvidim .
Ale mam taky divny pocit ze ta MMC karta pouziva kontakty v tom slote tak isto ako SIM karta napr. a kedze na tych kontaktoch je zrejme niekdo ta farba nemusi byt vsade ale sak staci ked ti len jeden nepojde uz MMC nenajde . Dalo by sa to vycistit liehom este . Ved aj MT ked padne do vody sa odporuca dat cely do liehu poraden a potom poradne ususit a .
No neviem jak ten slot vyzera ale skus do toho dostat lieh a naklon to tak aby to nenatieklo do celeho MT . Malo by to tu farbu rozpustit. Aj ked o tom pochybujem keby si tam mohol dat organicke rozpustadlo napr. technicky benzin ten by pomohol ale aj poskodil PCB v mobile  _________________ I have CX 65
|
Back to top |
|
 |
jiri72 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:33 pm Post subject: ještě se pokusím |
|
|
problém je že ke kontaktům u MMC karty se inteligentně dostat nejde.zespoda tišťák boky hořejšek a zadek je plíšek a ze předu jenom díra na MMC kartu.Jinak v tom krámku s mobilama to brali nějákou sráděrou v ultrazvuku asi 3x než začal znovu dejchat (mezitím i vodou protože se to v tom roztoku srazilo) a vysušily to rovnou taky.Ale zatím díky všem zůčastněným  |
|
Back to top |
|
 |
indosh kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:49 pm Post subject: POMÓÓÓÓÓÓÓÓÓC |
|
|
PROSIM VÁS NEVĚDĚL BYSTE NĚKDO CO DĚLAT KDYŽ MI TAK PŘED HODINOU UKRADLI TELEFON (M65). NEMÁTE NĚKDO NĚJAKÝ ZKUŠENOSTI ? _________________ Indosh |
|
Back to top |
|
 |
peeero.p věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:53 pm Post subject: Re: POMÓÓÓÓÓÓÓÓÓC |
|
|
indosh wrote: | PROSIM VÁS NEVĚDĚL BYSTE NĚKDO CO DĚLAT KDYŽ MI TAK PŘED HODINOU UKRADLI TELEFON (M65). NEMÁTE NĚKDO NĚJAKÝ ZKUŠENOSTI ? | blokni si simku u operatora a rekni jim, ze ti slohli mobil, nekam te presmerujoou _________________ Siemens C65 -> MT50 -> C65 -> ME75
VODAFONE |
|
Back to top |
|
 |
|