clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Můj prowar u S65

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Můj prowar u S65

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jiri72
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue May 10, 2005 8:47 pm    Post subject: Můj prowar u S65 Reply with quote

Mám problém s S65kou bohužel na mé straně Brick wall
před 14dni mi spad celej do barvy a tak jsem ho nechal ihned vyčistit poté se pomalinku fyzicky rozběhnul a teď maká normálně akorát nemůže najít MMC kartu (ta jinde funguje) a nemůže používat při psaní sms T9 i když je všude povolená.A tak mi napadá jestli s tím někdo nemá zkušenosti Think .Jako první jsem se chystal na přehrání softu ale zjistil jsem že mám kabel DCA-540 u kterýho mám asi osud.A tak prosím o rady:
1, jestli mi s tamtím problémem pomůže přehnání softu
2, jestli je možný kabel DCA-540 upravit na servisní
3, pokud ne tak jaký z kabelů na aaamobil.cz z těch dobíjecích stačí jestli ten za cca 380lowe nebo jestli musí bejt ten za 700?
a nebo za 4, cokoliv jinýho nebo se picnu Brick wall
Zatím díky Jirka
Back to top
View user's profile Send private message
Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PostPosted: Tue May 10, 2005 8:51 pm    Post subject: Reply with quote

DCA-540 nejde prerobit na servisny. Ak ak ti padol do farby, asi to neopravis softwarovo. Bude to chciet asi servis.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

19990.28 SMM
PostPosted: Tue May 10, 2005 8:52 pm    Post subject: Reply with quote

1,Toto fakt neviem cudne.Stavaju sa aj zazraky.Skusit to mozes a podla mna by to mohlo ist.Mozno to zblbo este pred padom do farby mozno potom.Nikto nevie skusit mozes.
2,Nie
3,DCA510

jiri72
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue May 10, 2005 9:06 pm    Post subject: hmm :-( Reply with quote

Vím že už teď nemám na výběr Crying or Very sad u tý RS-MMC karty bych taky typnul asi fyzický poškození, ale opravdu mi ho vyčistily docela dobře a vše maká na 100%, ale neleze mi do hlavy ta T9ka.Ale na zkoušce už asi nic nezkazím.Jinak na ty kabely jsem se ptal že jsem pročítal fórum a tam byl odkaz na kabely z aaamobil ale to jestli je to DCA-510 tam fakt nepíšou Sad .
Back to top
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Tue May 10, 2005 9:58 pm    Post subject: Reply with quote

Kto ti to čistil ?? Servis ?!
A fakt zanes to radsej do servisu s tou MMC moze byt ze nekde je este ta farba a nieje tam kontakt alebo co .... toto bude vyzadovat male srobovaky alebo servis .

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Back to top
jiri72
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue May 10, 2005 10:04 pm    Post subject: jo jo Reply with quote

sice neznačkovej servis - na značkovej fakt čas nebyl, ale povedlo se s čištěním odstranit i barvu z joysticku kterej je na to asi náchylnej nejvíc a tak by měla bejt i ta sfiňa na MMC kartu v poho.Ale v každým případě díky za rady a snad to můj mobílek přežije Think ale to se asi uvidí.
Výsledek zátěžové malířské zkoušky sem pak hodím.
Back to top
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Tue May 10, 2005 10:08 pm    Post subject: Re: jo jo Reply with quote

jiri72 wrote:
sice neznačkovej servis - na značkovej fakt čas nebyl, ale povedlo se s čištěním odstranit i barvu z joysticku kterej je na to asi náchylnej nejvíc a tak by měla bejt i ta sfiňa na MMC kartu v poho.Ale v každým případě díky za rady a snad to můj mobílek přežije Think ale to se asi uvidí.
Výsledek zátěžové malířské zkoušky sem pak hodím.

No ak ten telefon rozobrali v zaruke to uz nieje kedze nebol autorizovany servis . Cize si skus zohnta taky nejaky srobvak a pozri sa do toho prinajhorsom chod do servisu ale tolke penieze co tie svine vypytaju . 200 SK len zato ze pohli prstom a mobil bol 3 minutky na kabli Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Teraz by som uz za to co som si doma prehraval FW zaplatil asi miliony .

Back to top
jiri72
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue May 10, 2005 10:17 pm    Post subject: :-) Reply with quote

noo se zárukou mi bylo jasné že o ní přicházím jenom jak jsm viděl že letí do kýblu s barvou.Takže by už stejně nabyla.Jinak rozebranej už jsem ho taky měl, akorát že slot na MMC kartu je tam naletovanej napevno a nikde jsem nenašel jak bych se do toho moh dostat a tak jsem skouknul jen kam mé oko dohlédlo a to vypadalo dobře.Tak mi prozatím napad ten soft když už jsou tam i detaily okolo.Než jim nechám vydělat nekřesťanský kačky :-(.
Back to top
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Tue May 10, 2005 10:26 pm    Post subject: Reply with quote

No ja ten mobil nemam mam CX65 ale ani ten som nevidel rozobraty a dufam ze ani neuvidim .
Ale mam taky divny pocit ze ta MMC karta pouziva kontakty v tom slote tak isto ako SIM karta napr. a kedze na tych kontaktoch je zrejme niekdo ta farba nemusi byt vsade ale sak staci ked ti len jeden nepojde uz MMC nenajde . Dalo by sa to vycistit liehom este . Ved aj MT ked padne do vody sa odporuca dat cely do liehu poraden a potom poradne ususit a Pray .
No neviem jak ten slot vyzera ale skus do toho dostat lieh a naklon to tak aby to nenatieklo do celeho MT . Malo by to tu farbu rozpustit. Aj ked o tom pochybujem keby si tam mohol dat organicke rozpustadlo napr. technicky benzin ten by pomohol ale aj poskodil PCB v mobile Crying or Very sad

Back to top
jiri72
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue May 10, 2005 10:33 pm    Post subject: ještě se pokusím Reply with quote

problém je že ke kontaktům u MMC karty se inteligentně dostat nejde.zespoda tišťák boky hořejšek a zadek je plíšek a ze předu jenom díra na MMC kartu.Jinak v tom krámku s mobilama to brali nějákou sráděrou v ultrazvuku asi 3x než začal znovu dejchat (mezitím i vodou protože se to v tom roztoku srazilo) a vysušily to rovnou taky.Ale zatím díky všem zůčastněným wink
Back to top
indosh
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue May 10, 2005 10:49 pm    Post subject: POMÓÓÓÓÓÓÓÓÓC Reply with quote

PROSIM VÁS NEVĚDĚL BYSTE NĚKDO CO DĚLAT KDYŽ MI TAK PŘED HODINOU UKRADLI TELEFON (M65). NEMÁTE NĚKDO NĚJAKÝ ZKUŠENOSTI ?
peeero.p
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Tue May 10, 2005 10:53 pm    Post subject: Re: POMÓÓÓÓÓÓÓÓÓC Reply with quote

indosh wrote:
PROSIM VÁS NEVĚDĚL BYSTE NĚKDO CO DĚLAT KDYŽ MI TAK PŘED HODINOU UKRADLI TELEFON (M65). NEMÁTE NĚKDO NĚJAKÝ ZKUŠENOSTI ?
blokni si simku u operatora a rekni jim, ze ti slohli mobil, nekam te presmerujoou

VODAFONE
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum