View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:18 pm Post subject: Malé i velké otázky okolo x65/x70 |
|
|
Poslední dobou jsem si tady na SM všiml že je tu spousta zamknutých topiců jen kvůli tomu, že si jejich zakladatelé nepřešetli celé forum a mají třeba i jen nějaké drobné dotazy. Tak se v mé hlavě zrodil geniální nápad založit tento topic. Každý, kdo by měl nějaký drobný dotaz (třeba jestli ODT ruší záruku), tak by to sem napsal a bylo by mu odpovězeno. Tím bychom ušetřili práci moderátorům, kteří tak musí každodenně mazat kvanta zbytečných topiců....
Abych tedy nějak začal. Poslední dobou mě začalo hryzat svědomí jak si udělat svoje vlastní www stránky. Byl tu o tom i topic, který v závěru mého příspěvku napíšu, ale tam se radí jen jak je nakreslit. To je však poměrně jednoduché, ale můj problém byl jak je dát na net. Ve všech návodech, na které tam byly linky, se psalo: "nakopírujte na server". Nic o tom jak to udělat, aby jste se na ně mohli kouknout, protože kdybych Vám dal link na moje stránky, tak bych Vám dal vlastně link na download z mého ftp. To byl můj hlavní problém, a určitě nejsem sám. Ještě že mi poradil, jako jediný, Bondcze... Poměrně jednoduchá věc, řeknou si někteří, a vůbec se neobtěžují poradit, jak na to.. Dále mě trápí věc, jak si změnit písmo ve svém telefonu. Jde to přes IrDA? Jak to mám kam nakopírovat? Thx za odpovědi a snahu přečíst tento dlouhý příspěvek...
P.S. Možná by dokonce mohl nějaký moderátor udělat tento topic důležitým, nechce se Vám?
Linky na topicy: Internetové topicy:Tvoření stránek, WEB, Webhosting _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card
Last edited by Onecar on Mon Dec 12, 2005 7:33 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:24 pm Post subject: |
|
|
Je to dobre len neviem ci to pomoze. Vela ludi necita ani topic ktory je oznaceny ako dolezity. A este by museli vediet o tomto aby tu pisali A inak pismo v telefone zmenis patchom a musis mat servisny kabel _________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:36 pm Post subject: |
|
|
Diki!  _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:52 pm Post subject: |
|
|
Ano ano, mnozí nečtou ani FAQ, kde je mnoho odpovědí, vydím to jako marnou snahu, bohužel  _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
nohatej kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:09 pm Post subject: zásek S65 Helpnete mi nekdo prosim |
|
|
Zdravim lidi stala se mi takova vec. Zasek se mi Upload FW S43 co mam delat? popis meho pocinani nize...
Uploadoval sem si telefon originalem FW43 svoji S65 a zaseklo se mi to na 5% tak sem to asi po hodine odpojil a skusil sem tam dat FW-W25 ale nak se nechce se mnou bavit tak sem skusil FF pres V_Klaye a zaseklo se to na dvou carkach s V_Klayem se my spoji v pohode jinak se mnou nemluvi co mam delat a jak ho obnovit? predem dik za pomoc  |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:23 pm Post subject: Re: zásek S65 Helpnete mi nekdo prosim |
|
|
nohatej wrote: | Zdravim lidi stala se mi takova vec. Zasek se mi Upload FW S43 co mam delat? popis meho pocinani nize...
Uploadoval sem si telefon originalem FW43 svoji S65 a zaseklo se mi to na 5% tak sem to asi po hodine odpojil a skusil sem tam dat FW-W25 ale nak se nechce se mnou bavit tak sem skusil FF pres V_Klaye a zaseklo se to na dvou carkach s V_Klayem se my spoji v pohode jinak se mnou nemluvi co mam delat a jak ho obnovit? predem dik za pomoc  | Pribliz to trochu...muzes zapnout telefon? uz si zkousel FF pres X65 Flasher ? _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
nohatej kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:28 pm Post subject: |
|
|
nene telefon zapnout nemuzu ale V_Klay kdyz me pozada o stisk cerveneho tlacitka tak to reaguje ale telefon pustit nejde ten fulflasher se mi zasekne na scaning |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Fri May 13, 2005 4:23 pm Post subject: |
|
|
Mno,zkusíme to,dáme tomu šanci.Tak tedy jako oznámení? _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
johny_morte badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri May 13, 2005 5:03 pm Post subject: |
|
|
Jaky je asi nejlepsi ICQ klient??????
ja sem mel mobICQ ale to mi hlasi nejakou chybu...stejne si myslim ze je to good program akorat ja ho neumim nastavit....  _________________ Siemens c65
DCA-510
fw 43 CZ |
|
Back to top |
|
 |
Yurii všeználek

3360.44 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Fri May 13, 2005 6:06 pm Post subject: Re: Malé i velké otázky okolo mobilů a ostatních věcí... |
|
|
Onecar wrote: | Poslední dobou jsem si tady na SM všiml že je tu spousta zamknutých topiců jen kvůli tomu, že si jejich zakladatelé nepřešetli celé forum a mají třeba i jen nějaké drobné dotazy. Tak se v mé hlavě zrodil geniální nápad založit tento topic. Každý, kdo by měl nějaký drobný dotaz (třeba jestli ODT ruší záruku), tak by to sem napsal a bylo by mu odpovězeno. Tím bychom ušetřili práci moderátorům, kteří tak musí každodenně mazat kvanta zbytečných topiců....
Abych tedy nějak začal. Poslední dobou mě začalo hryzat svědomí jak si udělat svoje vlastní www stránky. Byl tu o tom i topic, který v závěru mého příspěvku napíšu, ale tam se radí jen jak je nakreslit. To je však poměrně jednoduché, ale můj problém byl jak je dát na net. Ve všech návodech, na které tam byly linky, se psalo: "nakopírujte na server". Nic o tom jak to udělat, aby jste se na ně mohli kouknout, protože kdybych Vám dal link na moje stránky, tak bych Vám dal vlastně link na download z mého ftp. To byl můj hlavní problém, a určitě nejsem sám. Ještě že mi poradil, jako jediný, Bondcze... Poměrně jednoduchá věc, řeknou si někteří, a vůbec se neobtěžují poradit, jak na to.. Dále mě trápí věc, jak si změnit písmo ve svém telefonu. Jde to přes IrDA? Jak to mám kam nakopírovat? Thx za odpovědi a snahu přečíst tento dlouhý příspěvek...
P.S. Možná by dokonce mohl nějaký moderátor udělat tento topic důležitým, nechce se Vám?
Linky na topicy: Internetové topicy:Tvoření stránek, WEB, Webhosting |
No jedná se sice o šlechetný počin, ale nevim jestli to pomůže, to fórum je totiž tak obrovský, že kdyby ho nekdo měl celý přečíst zabralo by to celý letní prázdniny a kdž zkusíš vyhledávat tak se najde hromada topiců který s vyhledávanym výrazem maj společnou třeba jenom jednu zmínku a tu hledat uvnitř topicu kterej má 25 stránek je fakt o mozek...
Holt PhPBB by ještě chtěli trošku vymakat vyhledávání.
A kdyby někdo chtěl dodat ,že prostě neumim hledat, tak ať mi napíše jak to mam dělat rád se něco přiučim  _________________ C10--CT65->C(SL)65--S75--S75--S75(fialová)
Teď už jen nokie E-series E50--E51--E52
MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit" |
|
Back to top |
|
 |
Darklord45 pisatel

Joined: 23 Apr 2005 Posts: 294 Location: Slovensko, okres PO, J9 KE
670.04 SMM
|
Posted: Sat May 14, 2005 12:07 pm Post subject: |
|
|
Mám CX65 s FW16 (v orangei na paušal asi 3 dni pred založenim profilu) a keď pozriem na http://www.siemensmania.cz/content.php?id=184 tak ja mám pri nastaveniach kamery iba:štand. názov obr.:<Dátun> <Čas>
Doba záznamu:
Je tu MMS kompaktib. alebo Maximum _________________ CX65 fw16 by Orange -> fw50 -> 14,75MB+patche -> fw16 by orange - kvôli záruke (išiel mame)
S65 fw25 by Orange -> fw50 -> fw58 -> masterpatch+patche -> išiel mame :-(
K800i |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Sat May 14, 2005 12:40 pm Post subject: |
|
|
johny_morte wrote: | Jaky je asi nejlepsi ICQ klient??????
ja sem mel mobICQ ale to mi hlasi nejakou chybu...stejne si myslim ze je to good program akorat ja ho neumim nastavit....  |
Používej Jimm.Jednoduchej na ovládání i na nastavení a hlavně je to originál ICQ pro telefony,žádná napodobenina. _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:05 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | johny_morte wrote: | Jaky je asi nejlepsi ICQ klient??????
ja sem mel mobICQ ale to mi hlasi nejakou chybu...stejne si myslim ze je to good program akorat ja ho neumim nastavit....  |
Používej Jimm.Jednoduchej na ovládání i na nastavení a hlavně je to originál ICQ pro telefony,žádná napodobenina. |
Ale ma velkej traffic... Navic je tam napsano "Not affilated with ICQ inc.", coz myslim, znamena, ze to nema nic spolecnyho s puvodnim tvurcem programu... A ma to stranky na sourceforge.net... Takze opensource... Muzes zkusit colibry, ale to neni primoc icq, ale jabber. To by ale nemuselo vadit. podivej na navod: http://forum.www.siemensmania.cz/content.php?id=375 _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:37 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | jamaica wrote: | johny_morte wrote: | Jaky je asi nejlepsi ICQ klient??????
Používej Jimm.Jednoduchej na ovládání i na nastavení a hlavně je to originál ICQ pro telefony,žádná napodobenina. |
Ale ma velkej traffic... Navic je tam napsano "Not affilated with ICQ inc.", coz myslim, znamena, ze to nema nic spolecnyho s puvodnim tvurcem programu... A ma to stranky na sourceforge.net... Takze opensource... Muzes zkusit colibry, ale to neni primoc icq, ale jabber. To by ale nemuselo vadit. podivej na navod: http://forum.www.siemensmania.cz/content.php?id=375 |
To je tam napsaný kvuli licenci na ICQ,ale je to vyvíjeno jako original ICQ pro mobil.a ten trafic je sice větší,ale tak o 40% a to možná.Jimm je bez problémů a snadno nastavitelnej a spolehlivější než si importovat a přesouvat kontakty.A u jimma ve verzi 0.4 už si děláš správu kontaktů přímo z mobilu  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
johny_morte badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat May 14, 2005 6:22 pm Post subject: |
|
|
a co vsechno potrebuju mit nastaveny aby mi to slapalo bez problemu- jen wap???  _________________ Siemens c65
DCA-510
fw 43 CZ |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|