clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Malé i velké otázky okolo x65/x70

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Malé i velké otázky okolo x65/x70
Goto page 1, 2, 3 ... 75, 76, 77  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Onecar
veterán
veterán

10894.00 SMM
PostPosted: Wed May 11, 2005 12:18 pm    Post subject: Malé i velké otázky okolo x65/x70 Reply with quote

Poslední dobou jsem si tady na SM všiml že je tu spousta zamknutých topiců jen kvůli tomu, že si jejich zakladatelé nepřešetli celé forum a mají třeba i jen nějaké drobné dotazy. Tak se v mé hlavě zrodil geniální nápad založit tento topic. Každý, kdo by měl nějaký drobný dotaz (třeba jestli ODT ruší záruku), tak by to sem napsal a bylo by mu odpovězeno. Tím bychom ušetřili práci moderátorům, kteří tak musí každodenně mazat kvanta zbytečných topiců....
Abych tedy nějak začal. Poslední dobou mě začalo hryzat svědomí jak si udělat svoje vlastní www stránky. Byl tu o tom i topic, který v závěru mého příspěvku napíšu, ale tam se radí jen jak je nakreslit. To je však poměrně jednoduché, ale můj problém byl jak je dát na net. Ve všech návodech, na které tam byly linky, se psalo: "nakopírujte na server". Nic o tom jak to udělat, aby jste se na ně mohli kouknout, protože kdybych Vám dal link na moje stránky, tak bych Vám dal vlastně link na download z mého ftp. To byl můj hlavní problém, a určitě nejsem sám. Ještě že mi poradil, jako jediný, Bondcze... Poměrně jednoduchá věc, řeknou si někteří, a vůbec se neobtěžují poradit, jak na to.. Dále mě trápí věc, jak si změnit písmo ve svém telefonu. Jde to přes IrDA? Jak to mám kam nakopírovat? Thx za odpovědi a snahu přečíst tento dlouhý příspěvek...
P.S. Možná by dokonce mohl nějaký moderátor udělat tento topic důležitým, nechce se Vám?
Linky na topicy: Internetové topicy:Tvoření stránek, WEB, Webhosting

Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card

Last edited by Onecar on Mon Dec 12, 2005 7:33 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
vbvbvb
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Wed May 11, 2005 12:24 pm    Post subject: Reply with quote

Je to dobre len neviem ci to pomoze. Vela ludi necita ani topic ktory je oznaceny ako dolezity. A este by museli vediet o tomto aby tu pisali A inak pismo v telefone zmenis patchom a musis mat servisny kabel
Onecar
veterán
veterán

10894.00 SMM
PostPosted: Wed May 11, 2005 12:36 pm    Post subject: Reply with quote

Diki! Very Happy

Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Wed May 11, 2005 12:52 pm    Post subject: Reply with quote

Ano ano, mnozí nečtou ani FAQ, kde je mnoho odpovědí, vydím to jako marnou snahu, bohužel Sad

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
nohatej
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed May 11, 2005 3:09 pm    Post subject: zásek S65 Helpnete mi nekdo prosim Reply with quote

Zdravim lidi stala se mi takova vec. Zasek se mi Upload FW S43 co mam delat? popis meho pocinani nize...
Uploadoval sem si telefon originalem FW43 svoji S65 a zaseklo se mi to na 5% tak sem to asi po hodine odpojil a skusil sem tam dat FW-W25 ale nak se nechce se mnou bavit tak sem skusil FF pres V_Klaye a zaseklo se to na dvou carkach s V_Klayem se my spoji v pohode jinak se mnou nemluvi co mam delat a jak ho obnovit? predem dik za pomoc Pray
Back to top
JenaM
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5904.88 SMM
PostPosted: Wed May 11, 2005 3:23 pm    Post subject: Re: zásek S65 Helpnete mi nekdo prosim Reply with quote

nohatej wrote:
Zdravim lidi stala se mi takova vec. Zasek se mi Upload FW S43 co mam delat? popis meho pocinani nize...
Uploadoval sem si telefon originalem FW43 svoji S65 a zaseklo se mi to na 5% tak sem to asi po hodine odpojil a skusil sem tam dat FW-W25 ale nak se nechce se mnou bavit tak sem skusil FF pres V_Klaye a zaseklo se to na dvou carkach s V_Klayem se my spoji v pohode jinak se mnou nemluvi co mam delat a jak ho obnovit? predem dik za pomoc Pray
Pribliz to trochu...muzes zapnout telefon? uz si zkousel FF pres X65 Flasher ?

CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ

CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
nohatej
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri May 13, 2005 2:28 pm    Post subject: Reply with quote

nene telefon zapnout nemuzu ale V_Klay kdyz me pozada o stisk cerveneho tlacitka tak to reaguje ale telefon pustit nejde ten fulflasher se mi zasekne na scaning
Back to top
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PostPosted: Fri May 13, 2005 4:23 pm    Post subject: Reply with quote

Mno,zkusíme to,dáme tomu šanci.Tak tedy jako oznámení?
View user's profile Send private message
johny_morte
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri May 13, 2005 5:03 pm    Post subject: Reply with quote

Jaky je asi nejlepsi ICQ klient??????
ja sem mel mobICQ ale to mi hlasi nejakou chybu...stejne si myslim ze je to good program akorat ja ho neumim nastavit.... Sad Sad Sad Sad Sad

DCA-510

fw 43 CZ
Back to top
Yurii
všeználek
všeználek

3360.44 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Fri May 13, 2005 6:06 pm    Post subject: Re: Malé i velké otázky okolo mobilů a ostatních věcí... Reply with quote

Onecar wrote:
Poslední dobou jsem si tady na SM všiml že je tu spousta zamknutých topiců jen kvůli tomu, že si jejich zakladatelé nepřešetli celé forum a mají třeba i jen nějaké drobné dotazy. Tak se v mé hlavě zrodil geniální nápad založit tento topic. Každý, kdo by měl nějaký drobný dotaz (třeba jestli ODT ruší záruku), tak by to sem napsal a bylo by mu odpovězeno. Tím bychom ušetřili práci moderátorům, kteří tak musí každodenně mazat kvanta zbytečných topiců....
Abych tedy nějak začal. Poslední dobou mě začalo hryzat svědomí jak si udělat svoje vlastní www stránky. Byl tu o tom i topic, který v závěru mého příspěvku napíšu, ale tam se radí jen jak je nakreslit. To je však poměrně jednoduché, ale můj problém byl jak je dát na net. Ve všech návodech, na které tam byly linky, se psalo: "nakopírujte na server". Nic o tom jak to udělat, aby jste se na ně mohli kouknout, protože kdybych Vám dal link na moje stránky, tak bych Vám dal vlastně link na download z mého ftp. To byl můj hlavní problém, a určitě nejsem sám. Ještě že mi poradil, jako jediný, Bondcze... Poměrně jednoduchá věc, řeknou si někteří, a vůbec se neobtěžují poradit, jak na to.. Dále mě trápí věc, jak si změnit písmo ve svém telefonu. Jde to přes IrDA? Jak to mám kam nakopírovat? Thx za odpovědi a snahu přečíst tento dlouhý příspěvek...
P.S. Možná by dokonce mohl nějaký moderátor udělat tento topic důležitým, nechce se Vám?
Linky na topicy: Internetové topicy:Tvoření stránek, WEB, Webhosting

No jedná se sice o šlechetný počin, ale nevim jestli to pomůže, to fórum je totiž tak obrovský, že kdyby ho nekdo měl celý přečíst zabralo by to celý letní prázdniny a kdž zkusíš vyhledávat tak se najde hromada topiců který s vyhledávanym výrazem maj společnou třeba jenom jednu zmínku a tu hledat uvnitř topicu kterej má 25 stránek je fakt o mozek...
Holt PhPBB by ještě chtěli trošku vymakat vyhledávání.
A kdyby někdo chtěl dodat ,že prostě neumim hledat, tak ať mi napíše jak to mam dělat rád se něco přiučim Very Happy Dancing

MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Darklord45
pisatel
pisatel

670.04 SMM
PostPosted: Sat May 14, 2005 12:07 pm    Post subject: Reply with quote

Mám CX65 s FW16 (v orangei na paušal asi 3 dni pred založenim profilu) a keď pozriem na http://www.siemensmania.cz/content.php?id=184 tak ja mám pri nastaveniach kamery iba:štand. názov obr.:<Dátun> <Čas>
Doba záznamu:
Je tu MMS kompaktib. alebo Maximum

S65 fw25 by Orange -> fw50 -> fw58 -> masterpatch+patche -> išiel mame :-(

K800i
Back to top
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PostPosted: Sat May 14, 2005 12:40 pm    Post subject: Reply with quote

johny_morte wrote:
ja sem mel mobICQ ale to mi hlasi nejakou chybu...stejne si myslim ze je to good program akorat ja ho neumim nastavit.... Sad Sad Sad Sad Sad

Používej Jimm.Jednoduchej na ovládání i na nastavení a hlavně je to originál ICQ pro telefony,žádná napodobenina.

oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sat May 14, 2005 3:05 pm    Post subject: Reply with quote

jamaica wrote:
johny_morte wrote:

Používej Jimm.Jednoduchej na ovládání i na nastavení a hlavně je to originál ICQ pro telefony,žádná napodobenina.

Ale ma velkej traffic... Navic je tam napsano "Not affilated with ICQ inc.", coz myslim, znamena, ze to nema nic spolecnyho s puvodnim tvurcem programu... A ma to stranky na sourceforge.net... Takze opensource... Muzes zkusit colibry, ale to neni primoc icq, ale jabber. To by ale nemuselo vadit. podivej na navod: http://forum.www.siemensmania.cz/content.php?id=375

jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PostPosted: Sat May 14, 2005 4:37 pm    Post subject: Reply with quote

oookoook wrote:
jamaica wrote:
johny_morte wrote:

Ale ma velkej traffic... Navic je tam napsano "Not affilated with ICQ inc.", coz myslim, znamena, ze to nema nic spolecnyho s puvodnim tvurcem programu... A ma to stranky na sourceforge.net... Takze opensource... Muzes zkusit colibry, ale to neni primoc icq, ale jabber. To by ale nemuselo vadit. podivej na navod: http://forum.www.siemensmania.cz/content.php?id=375

To je tam napsaný kvuli licenci na ICQ,ale je to vyvíjeno jako original ICQ pro mobil.a ten trafic je sice větší,ale tak o 40% a to možná.Jimm je bez problémů a snadno nastavitelnej a spolehlivější než si importovat a přesouvat kontakty.A u jimma ve verzi 0.4 už si děláš správu kontaktů přímo z mobilu wink

johny_morte
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat May 14, 2005 6:22 pm    Post subject: Reply with quote

a co vsechno potrebuju mit nastaveny aby mi to slapalo bez problemu- jen wap??? Question Question Crying or Very sad

DCA-510

fw 43 CZ
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3 ... 75, 76, 77  Next
Page 1 of 77

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum