clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - chyba ve firmwaru M75

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

chyba ve firmwaru M75

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
abtris
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jul 21, 2005 6:45 pm    Post subject: chyba ve firmwaru M75 Reply with quote

Mam cerstvou M75, objevil jsem ze pravidelne zasekne a prestane castecne fungovat, pokud zopakuju tyto operace:
-> Adresar -> Skupiny -> vyberu skupinu s kontakty -> dam vyhledat podle nektereho pismena (nekdy se zasekne) a nebo potom dam joystick dolu/nahoru pro pohyb ci jine operace a to zastuhne vzdy.

Nekdy funguje vypnuti, nekdy jsem musel vyndat baterii, vsechno dlouho trva, vypada ze se tam neco zacykli nebo zatuhne. Testoval jsem to na 2ks M75.

Ma nekdo podobnou zkusenost ?
Back to top
View user's profile Send private message
Jarous1
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Jul 21, 2005 7:11 pm    Post subject: Re: chyba ve firmwaru M75 Reply with quote

abtris wrote:
Mam cerstvou M75, objevil jsem ze pravidelne zasekne a prestane castecne fungovat, pokud zopakuju tyto operace:
-> Adresar -> Skupiny -> vyberu skupinu s kontakty -> dam vyhledat podle nektereho pismena (nekdy se zasekne) a nebo potom dam joystick dolu/nahoru pro pohyb ci jine operace a to zastuhne vzdy.

Nekdy funguje vypnuti, nekdy jsem musel vyndat baterii, vsechno dlouho trva, vypada ze se tam neco zacykli nebo zatuhne. Testoval jsem to na 2ks M75.

Mně to nedělá. Nemám teda lidi ve skupinách, jsou jenom v položce "Žádná skupina".
Mám FW 05...
Back to top
abtris
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jul 21, 2005 8:34 pm    Post subject: Re: chyba ve firmwaru M75 Reply with quote

Jarous1 wrote:

Mně to nedělá. Nemám teda lidi ve skupinách, jsou jenom v položce "Žádná skupina".
Mám FW 05...

no to nebude delat, musis si je dat do ostatnich skupin, s touhle problemy nejsou to je ten normalni rezim, ale na ty skupiny to asi nejak netestovali, mam taky 5 firmware (cz).
Back to top
Terrynek
(člen klubu SM)
začátečník
(člen klubu SM)<br>začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Jul 22, 2005 4:58 am    Post subject: Re: chyba ve firmwaru M75 Reply with quote

abtris wrote:

S těma kontaktama mi to taky dělá, jinak je všechno ok ... Smile

Snad to vyřeší novej soft:)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
yGor
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Jul 22, 2005 10:45 am    Post subject: Reply with quote

Jojo me to taky dela, vzdycky to pak jde dostat na tu hlavni obrazovku ale pak nefunguje ani menu ani seznam a ani to nejde uplne vypnout a kdyz vytocim naky cislo tak se stejne nikam nedovolam, doufam ze uz brzo bude novej firmware.
Nokia 5110 -> Ericsson R310s -> opět Blokia 5110 -> Siemens m55 -> Siemens m65 -> !!!! hajzlovee me okradli a sebrali mi moji milovanou m65ku a nenechali mi ani simkartu!!!! -> Siemens m35 -> Siemens m75
Back to top
Terrynek
(člen klubu SM)
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Jul 22, 2005 1:52 pm    Post subject: :) Reply with quote

No, je tu více problému ... :

1) Seká se v seznamu (ve skupinách)
2) zkracuje smsky při psaní sms ... Smile

Ale jinak je to ok ... Smile

Snad tohle opravý nový fireware Smile Určitě ano

Guest

851.00 SMM
PostPosted: Fri Jul 22, 2005 2:28 pm    Post subject: Reply with quote

Tohle dela i moje CX65...
Back to top
Bob.Master
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 24, 2005 7:48 pm    Post subject: OMYL!!! Reply with quote

Nechte jsem si vymazal misto mmc karty celou pamet telefonu(format) tak mi ted nejde T9. Nevite nekdo kde ji mam sehnat a jak ji dostat zpatky? Potreboval bych taky download asistenta a photo editor. DIIIIK.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PostPosted: Sun Jul 24, 2005 7:57 pm    Post subject: Re: OMYL!!! Reply with quote

Bob.Master wrote:
Nechte jsem si vymazal misto mmc karty celou pamet telefonu(format) tak mi ted nejde T9. Nevite nekdo kde ji mam sehnat a jak ji dostat zpatky? Potreboval bych taky download asistenta a photo editor. DIIIIK.

T9 asi jen od někoho tady z fora protože tady na SM jeji zaloha neni wink

Jarous1
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 24, 2005 10:29 pm    Post subject: Re: OMYL!!! Reply with quote

Bob.Master wrote:

Mám to na disku, mohu poslat...
Back to top
Bob.Master
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 26, 2005 4:05 pm    Post subject: Menu ikony m75 Reply with quote

Nemate tu nekdo zkusenost se zmenou menu ikon u M75? Cetl jsem nekde ze jsou ux65 ve slozce Config/japp/FlexMenu/ ale flexmenu jsem nenasel. V Config/japp je jen jedini soubor ktery se po smazani stale obevuje.
Back to top
Terrynek
(člen klubu SM)
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 26, 2005 5:24 pm    Post subject: Re: Menu ikony m75 Reply with quote

Bob.Master wrote:
Nemate tu nekdo zkusenost se zmenou menu ikon u M75? Cetl jsem nekde ze jsou ux65 ve slozce Config/japp/FlexMenu/ ale flexmenu jsem nenasel. V Config/japp je jen jedini soubor ktery se po smazani stale obevuje.

Už jsem Ti to napsal ... Smile

Bob.Master
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jul 27, 2005 5:26 pm    Post subject: Re: OMYL!!! Reply with quote

Mám to na disku, mohu poslat...[/quote]

Jarousi1 muzes mi prosim poslat na Bob.Master@seznam.cz tu zalohu pro m75.dik.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum