View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Luken badatel

Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Tue May 24, 2005 8:42 pm Post subject: S55+USB kabel jako "přenašeč" Bluetooth ? |
|
|
Zdarec SIEMENSáci, rovnou se přiznám, že jsem neprohledával fórum, ale nenapadlo někdy někoho náhodou použít S55ku a USB kabel místo klasického USB Bluetooth pro spojení PC a třeba SonyEricsonu? Nejde mi o uložit data do S55ky a poslat dál, ale o komunikaci v reálném čase. Dík za vše.  |
|
Back to top |
|
 |
peeero.p věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue May 24, 2005 8:55 pm Post subject: |
|
|
myslis jako ze pouzijes S55 a USB kabel, misto ty kravinky co se straka do USB? _________________ Siemens C65 -> MT50 -> C65 -> ME75
VODAFONE |
|
Back to top |
|
 |
Luken badatel

Posted: Tue May 24, 2005 9:02 pm Post subject: |
|
|
Jo přesně tak. Proč utrácet prachy za kravinu,když ji v podstaně už dávno mám doma. Jenom vědět jak na to.  |
|
Back to top |
|
 |
funak začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed May 25, 2005 7:47 am Post subject: |
|
|
hhh, zaujimavy napad , ale myslim, ze je to prinajmensom tazko realizovatelne..
prenasane data z PC sa ti predsa ukladaju na flexku a nie do "bluetooth"
mozno by sa to dalo riesit nejakym java skriptom, ktory by ti prenasal subory z daneho adresara flexky S55 na zname bluetooth zariadenie, tak ak ovladas javascript, tak skus 8) _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Luken badatel

Posted: Wed May 25, 2005 5:14 pm Post subject: |
|
|
On by možná stačil i nějaký šikovný soft do PC. Pokud se připojuji na internet pomocí GPRS tak se mi taky do mobilu nic neukládá a data tečou a tečou. Bluetooth taky jenom přenáší data.  |
|
Back to top |
|
 |
funak začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu May 26, 2005 9:36 am Post subject: |
|
|
Luken wrote: | On by možná stačil i nějaký šikovný soft do PC. Pokud se připojuji na internet pomocí GPRS tak se mi taky do mobilu nic neukládá a data tečou a tečou. Bluetooth taky jenom přenáší data.  |
tak hladaj
ale skor si asi kupis kabel na SE, alebo BT dongle do pocitaca  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|