View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Thu May 19, 2005 6:44 pm Post subject: C65 Patch na změnu fontu dela bordel |
|
|
Zdar lidi,
Nema nekdo zkusenost s patchem na zmenu fontu, automaticky mi ho vygeneroval Smelter. Proste jsem si ho tam chtel kopnout, jeste jsem smazal prvni radek (zmena softbuttonu) a nahral jsem to tam. Pohoda, na obrazovku se razem veslo 8 polozek menu. Problem je, ze kdyz chci jit do SMSek, naskoci "prosim cekejte" a je to tam porad. Pokud dam joystick jeste jednou, naskoci mi moje posledni (v seznamu prvni) SMS.
Nema nekdo radu ??? _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu May 19, 2005 7:45 pm Post subject: |
|
|
Ten patch mi blbol u FW43...vo FW50 slape bez problemov _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Thu May 19, 2005 7:46 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Ten patch mi blbol u FW43...vo FW50 slape bez problemov |
U me presne naopak  _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|