View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
faceless kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:16 am Post subject: Kompletní záloha pameti S55 |
|
|
Dobrý den,
potrebuju poradit jak zazalohovat kompletni pamet S55ky.
Budu reklamovat telefon, a tim padem mi v servisu vsechno smazou.
Potrebuju vyexportovat hlavne poznamky(vcetne data kdy byly vytvoreny (jako je to v mobilu) a taky ukoly.
Jedine co sem i podarilo vyexportovat pomoci Siemens Data suite byl telefonni seznam.
Kdyz se snazim vyexportovat aspon ty zpravy a zazalohovat je, tak se mi ten program kousne.
Pomoci data exchange software(to by mel byt ten, pomoci ktereho lze telefon prochazet v pruzkumnikovi) jsem zkopiroval fotky a zvuky. Ale znovnu, kdyz dam zkopirovat SMS Archiv, ztak se mi to cele kousne)
Poradte, ktery program je nejlepsi, ktery je stabilni, a ktery udela opravdu kompletni zalohu dat v telefonu se vsim vsudy(krome nastaveni, to si klidne nastavim znovu). A pokud takovy existuje, kde ho stahnout?
Diky |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:22 am Post subject: |
|
|
Program SiMoCo a v nom Prieskumnik...tam si nsetko prekopirujes z okna do okna... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
mino182 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun May 22, 2005 5:11 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Program SiMoCo a v nom Prieskumnik...tam si nsetko prekopirujes z okna do okna... |
poznamky a ine veci z organizera presunies cez SiMoCo ale nie cez prieskumnika ale cez Organizer (je to na liste kusok od prieskumnika) a SMS ti nabehnu hned po starte programu...inak prieskumnik je to iste ako data exchange - len je v style commandera |
|
Back to top |
|
 |
funak začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed May 25, 2005 8:05 am Post subject: |
|
|
popr. skus Siemens DES Plug-In pre Total Commander - je to freeware _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|