View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mina kolemjdoucí
4.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 30, 2005 9:01 pm Post subject: Tuning firmware |
|
|
Zdravím, mám ME45 přeflešovaný na S45i FW04 tuned (stažený odtud). Všechno proběhlo normálně, ale telefon se čas od času z ničeho nic vypne, zvlášť když se mi snaží někdo dovolat. Pak se normálně dá zapnout, ale naskočí tam starší nastavení(třeba jiný profil zvonění a tak). Myslíte že je to firmwarem nebo něčím jiným??  |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Thu Jun 30, 2005 9:58 pm Post subject: Re: Tuning firmware |
|
|
mina wrote: | Zdravím, mám ME45 přeflešovaný na S45i FW04 tuned (stažený odtud). Všechno proběhlo normálně, ale telefon se čas od času z ničeho nic vypne, zvlášť když se mi snaží někdo dovolat. Pak se normálně dá zapnout, ale naskočí tam starší nastavení(třeba jiný profil zvonění a tak). Myslíte že je to firmwarem nebo něčím jiným??  |
A stava se to pri necem zvlastnim? Vybyta baterka, spatna sit... _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |
mina kolemjdoucí
4.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 5:15 pm Post subject: Re: Tuning firmware |
|
|
Je to zajímavý, ale stává se to i při plně nabité baterce, zvlášť když se má snížit napětí-např z 90% na 80% to dělá nějčastěji. Telefon zabručí a vypne se-pak ho normálně zapnu a má třeba těch 80%. Není tam třeba jen blbě nastavený jen hodnoty pro baterku nebo tak něco? Baterka by prý měla být v pořádku(batery tester v servisu)
Whitek wrote: | mina wrote: | Zdravím, mám ME45 přeflešovaný na S45i FW04 tuned (stažený odtud). Všechno proběhlo normálně, ale telefon se čas od času z ničeho nic vypne, zvlášť když se mi snaží někdo dovolat. Pak se normálně dá zapnout, ale naskočí tam starší nastavení(třeba jiný profil zvonění a tak). Myslíte že je to firmwarem nebo něčím jiným??  |
A stava se to pri necem zvlastnim? Vybyta baterka, spatna sit... |
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|