View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
chrobokj kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:07 pm Post subject: prosim o rychlou pomoc-sx1 je dead |
|
|
Muj milacek je K.O.mam fw 14,v pohode to vse chodilo .jednoho dne,prave dnes to zniceho nic kleklo.nemuzu to zapnout.rozsviti se,ukaze se to hezky modry oko a pak cerno.prosim fakt o pomoc,jestli pomuze reset,novy firmware-znovu nahozeni.nechci do toho zbytecne makat aby se to nepodelalo jeste vic nez to dam na reklamaci.tak se preventivne predem ptam na radu,diky moc.Juras z olomouce. |
|
Back to top |
|
 |
guiksilver rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:35 pm Post subject: |
|
|
Zkoušel si * , # a čevenej telefonek? _________________ Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem... |
|
Back to top |
|
 |
Rady začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun May 15, 2005 8:11 pm Post subject: pomoc |
|
|
Jestli jsi neměl upravovaný firmware, tak ti musí pomoct reset .Zřejmě ti to dělá nějaká aplikace.Kdyby to nešlo tak už asi jen servis  |
|
Back to top |
|
 |
jan.bartl badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun May 15, 2005 8:14 pm Post subject: |
|
|
jasne reset, a kdyz to nepude tak si flashni FW, za to nic nedas...jinak do servisu musis do brna, to mas z olomouce njebliz. |
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:25 pm Post subject: |
|
|
tohle se mi stalo taky .. stacilo jen vyndat kartu .. protze veskery apps sem měl na kartě .. a tudiz reset *#cerveny nepomohl.. _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
Fight for Freedom... Freedom forever
-------------------------------------------
freedoomm@seznam.cz blackmike@centrum.cz |
|
Back to top |
|
 |
kodlz začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:48 pm Post subject: |
|
|
Me to ted udelalo taky neco podobneho...obcas se mi stalo ze kdyz jsem chtel nekoho prozvonit tak mi to neslo vypnout(musel jsem vzdy vytahnout baterku),no a kdyz jsem to udelal posledne tak jsem ho uz nezapl. vzdycky se zapne...naskoci uvodni obrazovka obcas zapipa a vypnese.
mam tam dany ten rusFW15.
jak muzu ted znovu ten mobil roschodit.....ale aniz by snim musel do servisu.
dik moc za radu. |
|
Back to top |
|
 |
LadaWalker začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:11 pm Post subject: |
|
|
me se to taky nekolikrat stalo,pomohlo mi vzdy prehrani FW |
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:01 pm Post subject: |
|
|
kodlz wrote: | Me to ted udelalo taky neco podobneho...obcas se mi stalo ze kdyz jsem chtel nekoho prozvonit tak mi to neslo vypnout(musel jsem vzdy vytahnout baterku),no a kdyz jsem to udelal posledne tak jsem ho uz nezapl. vzdycky se zapne...naskoci uvodni obrazovka obcas zapipa a vypnese.
dik moc za radu. |
mělo by to být zpusobené pokud tam máš patche .. takže by to mělo stačit jen přehrátí FW _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu May 19, 2005 5:05 pm Post subject: |
|
|
madmike wrote: | kodlz wrote: | Me to ted udelalo taky neco podobneho...obcas se mi stalo ze kdyz jsem chtel nekoho prozvonit tak mi to neslo vypnout(musel jsem vzdy vytahnout baterku),no a kdyz jsem to udelal posledne tak jsem ho uz nezapl. vzdycky se zapne...naskoci uvodni obrazovka obcas zapipa a vypnese.
dik moc za radu. |
mělo by to být zpusobené pokud tam máš patche .. takže by to mělo stačit jen přehrátí FW |
no tak tato odpoved me tesi...ze v tom neni nic slozitejsiho..... ale docela me mrzy ze mam jen starsi zalohu...takze asi prijdu o nektere veci,ale to uz je moje chyba.
jo ale je tu jedna vec.... ma se to stalo aniz bych tam nejaky patch mel.
a jeste jedna vec me trapila na tom mbilu... neslo mi spustit bluetooth.neslo aktivovat. |
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri May 20, 2005 6:35 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | madmike wrote: | kodlz wrote: | Me to ted udelalo taky neco podobneho...obcas se mi stalo ze kdyz jsem chtel nekoho prozvonit tak mi to neslo vypnout(musel jsem vzdy vytahnout baterku),no a kdyz jsem to udelal posledne tak jsem ho uz nezapl. vzdycky se zapne...naskoci uvodni obrazovka obcas zapipa a vypnese.
dik moc za radu. |
mělo by to být zpusobené pokud tam máš patche .. takže by to mělo stačit jen přehrátí FW |
no tak tato odpoved me tesi...ze v tom neni nic slozitejsiho..... ale docela me mrzy ze mam jen starsi zalohu...takze asi prijdu o nektere veci,ale to uz je moje chyba.
a jeste jedna vec me trapila na tom mbilu... neslo mi spustit bluetooth.neslo aktivovat. |
takto je chyba nejspíš ve fw. zkusit přehrát.. nejsem odborník.. _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
|
Back to top |
|
 |
kodlz začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed May 25, 2005 6:18 pm Post subject: |
|
|
madmike wrote: | Anonymous wrote: | madmike wrote: | kodlz wrote: | Me to ted udelalo taky neco podobneho...obcas se mi stalo ze kdyz jsem chtel nekoho prozvonit tak mi to neslo vypnout(musel jsem vzdy vytahnout baterku),no a kdyz jsem to udelal posledne tak jsem ho uz nezapl. vzdycky se zapne...naskoci uvodni obrazovka obcas zapipa a vypnese.
dik moc za radu. |
takto je chyba nejspíš ve fw. zkusit přehrát.. nejsem odborník.. |
tak toto asi bude mensi problem......
protoze pocitac mi nedovoli prehrat firmware ze mam slabou baterii a telefon mi ji nechce nabijet.
asi budu muset koupit novou baterii,ze?protoze nikoho v blizkem okoli neznam kdo by mel SX1.
ale kdyz koupim novou baterii-ta nebyva plne nabita-pujde mi sni prehrat novy firmware? |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Thu May 26, 2005 7:48 am Post subject: |
|
|
kodlz wrote: |
tak toto asi bude mensi problem......
protoze pocitac mi nedovoli prehrat firmware ze mam slabou baterii a telefon mi ji nechce nabijet.
asi budu muset koupit novou baterii,ze?protoze nikoho v blizkem okoli neznam kdo by mel SX1.
ale kdyz koupim novou baterii-ta nebyva plne nabita-pujde mi sni prehrat novy firmware? | Zkus si najít článek na SF jak nabít baterku bez MT. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
|