Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
capo di tutti capi táta fóra

7861.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
funak začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt květen 26, 2005 1:17 pm Předmět: Re: Dotaz k patchi Velké digitální hodiny jako screensaver |
|
|
monty.lada napsal: | Chtěl bych si do telefonu zavést patch pro nahrazení analogových hodin digitálními (myslím že je to č.157 v seznamu systémových patchů pro M55) ale nevyznám se v pořadí zavedení patchů (podle informace mají být dva)....zkusil jsem to už před nedávnem ale když mi měl naběhnout screensaver tak se vypnul telefon. Prosím o radu v jakém pořadí zavést patche aby to šlapalo....a radši i připište čísla patchů, díky za pomoc
jo a mám FW 11 |
ved to tam mas priamo napisane.."Velke digitalne hodiny pri uzamknutej klavesnici " kód: |
;*** Velke digitalne hodiny ako screensaver *** © Matr!x
; Ported for M55v11 by =NeoSpb=
;!musi byt aplikovany patch Velke digitalne hodiny pri uzamknutej klavesnici
;!nastavit:screensaver-styl-analogove hodiny
0E671A: 88908880 FA5500B4
;0DD650: DA5500B4 E6FCB101 ;neukazu sa digitalne hodiny pri zablokovani klavesnice
;locale=Czech_Czech Republic.1250
| cize podla mna je to patch c. 152
preco tam?
ked uz, tak skor sem: http://www.siemensmania.cz/forum/viewforum.php?f=4
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|