clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Net indicator - Podařilo se to někomu rozběhnout na S65 v43?

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Net indicator - Podařilo se to někomu rozběhnout na S65 v43?

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Patche
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hoooba
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2005 7:20 pm    Předmět: Net indicator - Podařilo se to někomu rozběhnout na S65 v43? Odpovědět s citátem

Zdar lidi, mám menší dotaz..co je všechno třeba aby běhal Net indicator na S65 v43?
Zkoušel jsem to párkrát, i po čistym flashi v 43 a ne a ne to fungovat...hodim tam xnetpic.vkp, to ještě jde, když tam chci dát xnet_indicator12.vkp (jsou v tom RARu co se dá ze SM stáhnout) tak V_Klay hodí chybu, že v data v telefonu se neshodujou s těma v patchi... Brick wall
Když tam dám nejdřív Extra informace na hlavním displeji - verze 3 + extra_info_pic.vkp co je k tomu potřeba a patch na ikonku vibrací, pak jde sice 2. část Net indicatoru nahrát a po spuštění telefonu, po potvrzení hlášky o zapnutí to jen pípne a vypne se to tak ten patch musim dát pryč.
Může mi pls někdo napsat co k tomu ještě chybí a pokud možno kompletní postup jak tam ten Netindicator dostat aby to bylo jako na obrázku po čistym flashi? Dík moc a sorry za tak lamáckej dotaz;-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Patche Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: