Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hoooba kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 27, 2005 7:20 pm Předmět: Net indicator - Podařilo se to někomu rozběhnout na S65 v43? |
|
|
Zdar lidi, mám menší dotaz..co je všechno třeba aby běhal Net indicator na S65 v43?
Zkoušel jsem to párkrát, i po čistym flashi v 43 a ne a ne to fungovat...hodim tam xnetpic.vkp, to ještě jde, když tam chci dát xnet_indicator12.vkp (jsou v tom RARu co se dá ze SM stáhnout) tak V_Klay hodí chybu, že v data v telefonu se neshodujou s těma v patchi...
Když tam dám nejdřív Extra informace na hlavním displeji - verze 3 + extra_info_pic.vkp co je k tomu potřeba a patch na ikonku vibrací, pak jde sice 2. část Net indicatoru nahrát a po spuštění telefonu, po potvrzení hlášky o zapnutí to jen pípne a vypne se to tak ten patch musim dát pryč.
Může mi pls někdo napsat co k tomu ještě chybí a pokud možno kompletní postup jak tam ten Netindicator dostat aby to bylo jako na obrázku po čistym flashi? Dík moc a sorry za tak lamáckej dotaz;-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|