View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hairy.pecker řád zlaté antény

Joined: 19 Oct 2004 Posts: 951 Location: Jihlava - děs a běs
5861.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 7:46 pm Post subject: Ladička na mobilu? |
|
|
Zdarec hele nevíte někdo jestli a jak by se dala udělat java aplikace, která by funguovala jako ladička na kytaru? Mám MC60 a ta podporuje nahrávání záznamu, tak sem myslel...  |
|
Back to top |
|
 |
will.i.am badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 8:01 pm Post subject: Re: Ladička na mobilu? |
|
|
hairy.pecker wrote: | Zdarec hele nevíte někdo jestli a jak by se dala udělat java aplikace, která by funguovala jako ladička na kytaru? Mám MC60 a ta podporuje nahrávání záznamu, tak sem myslel...  |
Podla mna by sa take daco dalo urobit bez problemov - stalcis klavesu a ono to vyda ton...
Ale to naznamena, ze by som to vedel urobit ja  _________________
CX70 FW 54
:arrow: Emgeton Meizu X2 512MB  |
|
Back to top |
|
 |
saduc_teg začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 8:18 am Post subject: |
|
|
Mam program Allegro (www.dimjon.de), ten sice neumi pouzivat mikrofon, ale zase umi zvuky vydavat, takze s trochou hudebniho sluchu by slo naladit... |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 4:19 pm Post subject: Re: Ladička na mobilu? |
|
|
hairy.pecker wrote: | Zdarec hele nevíte někdo jestli a jak by se dala udělat java aplikace, která by funguovala jako ladička na kytaru? Mám MC60 a ta podporuje nahrávání záznamu, tak sem myslel...  |
Asi by to slo, ale moc cisty ton by nebyl... Nevim, zda bys s tim dokazal neco naladit... _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |
zyggurat začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 8:48 pm Post subject: |
|
|
Aj ja to mam, vydava to len take pipanie, ktoreho frekvencia sa meni s nastavenim tonu, ktory chces ladit. Ja som s tym neladil radsej ladim programom na pc,lebo nemam moc dobry hudobny sluch. |
|
Back to top |
|
 |
hairy.pecker řád zlaté antény

Joined: 19 Oct 2004 Posts: 951 Location: Jihlava - děs a běs
5861.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 17, 2005 10:14 am Post subject: |
|
|
no jasný ale já to myslel trochu jinak, jak když máš elektrickou ladičku, zahraješ tón a vono ti to napíše jestli je čistě nebo ne, jak by šlo udělat něco takovýho |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 17, 2005 10:17 am Post subject: |
|
|
hairy.pecker wrote: | no jasný ale já to myslel trochu jinak, jak když máš elektrickou ladičku, zahraješ tón a vono ti to napíše jestli je čistě nebo ne, jak by šlo udělat něco takovýho |
Zkoušel sis někdy něco nahrát a pak si to pustit? Myslim že na tohle je to hodně málo kvalitní nahrávka  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 18, 2005 10:38 am Post subject: |
|
|
Mark Pawl wrote: | hairy.pecker wrote: | no jasný ale já to myslel trochu jinak, jak když máš elektrickou ladičku, zahraješ tón a vono ti to napíše jestli je čistě nebo ne, jak by šlo udělat něco takovýho |
Zkoušel sis někdy něco nahrát a pak si to pustit? Myslim že na tohle je to hodně málo kvalitní nahrávka  |
to jo, ale to je taky tím mikrofonem, a když tam tu nahrávku vložíš přes comp, a nebo zadáš jenem frekvenci každýho tónu a ten se pak bude srovnávat s tím co zahraješ tak by to možná šlo ne? |
|
Back to top |
|
 |
will.i.am badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 18, 2005 10:52 am Post subject: |
|
|
hairy.pecker wrote: | no jasný ale já to myslel trochu jinak, jak když máš elektrickou ladičku, zahraješ tón a vono ti to napíše jestli je čistě nebo ne, jak by šlo udělat něco takovýho |
Tak takto by to urcite neslo  |
|
Back to top |
|
 |
|