clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - CX65 a problém s délkou nahrávání videa

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

CX65 a problém s délkou nahrávání videa
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Tue May 31, 2005 3:30 pm    Post subject: CX65 a problém s délkou nahrávání videa Reply with quote

Pokud chci nahrát na své CX65 fw50 nějaké video,nikdy mi to nedovolí ani 30 sec. V různých intervalech se to při nahrávání přerušuje a samo ukládá,a další problém je v tom že i v tomto zkráceném čase se ještě uloži jen malá část z celkě natočeného videa.

Nestalo se toto někomu.? popř nejde to nějak odstranit ?

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
vbvbvb
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Tue May 31, 2005 3:33 pm    Post subject: Reply with quote

mne to robi niekedy aj s fw43. Ale videa velmi nenahravam tak neviem ci to este robi wink
456asd
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue May 31, 2005 3:34 pm    Post subject: Reply with quote

mal som ten problem a na vine bolo malo miesta, ked som uvolnil nieco cez 1MB islo to v pohode
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Tue May 31, 2005 3:39 pm    Post subject: Reply with quote

Já videa taky moc nenahrávám,ale nedávno jsem něco potřeboval a docela mě naštvalo že to nefunguje.

Jinak jsem to zkoušel s 1MB volné paměti a žádný rozdíl.No můžu ještě zkusit něco promáznout,ale je divné to ,že se to pokaždé stane v jiném intervalu (a to my nesedí s volným místem)

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Tue May 31, 2005 3:54 pm    Post subject: Reply with quote

Tiez sa mi to stava nic si z toho nerob . Vzdy to vyzera asi tak ze nahravam
pri nejakom case sa to zacne ukladat a potom pri prehrani zistim ze je v tom len nejakych 5-6 sekund a mobil nahraval az 20 sekund .

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Back to top
View user's profile Send private message
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Tue May 31, 2005 4:08 pm    Post subject: Reply with quote

CX65-ka wrote:
Tiez sa mi to stava nic si z toho nerob . Vzdy to vyzera asi tak ze nahravam
pri nejakom case sa to zacne ukladat a potom pri prehrani zistim ze je v tom len nejakych 5-6 sekund a mobil nahraval az 20 sekund .

jj. to je přesně to co myslím. Teď je ale otázka jestli se to dá nějak odstranit.

SM
Back to top
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Tue May 31, 2005 4:19 pm    Post subject: Reply with quote

No viem urcite ze to nema ziadny suvis s volnou pametou ani s defragmentaciou v mobile pretoze mam mobil uz pol roka a ono sa to objavovalo velmi casto vo FW 25 co bol premna nocna mora a vo FW43 sa to
objavilo len par krat . Mne to vzdy doslo ako ze mobilu sa zaplina cache nestihal spracovavat udaje a preto to video ukoncil nahravanie . Samozrejme ze vypnutim a zapnutim mobilu sa to uz vyriesilo ale niekedy sa to hned aj vratilo takze neviem co to spôsobuje . A patche to tiez niesu na FW 25 som nemal ziadne patche a potom som mal FW43 mesiac a pol bez patchov bo som nemal kabel a robilo mi to .

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Tue May 31, 2005 6:42 pm    Post subject: Reply with quote

CX65-ka wrote:
No viem urcite ze to nema ziadny suvis s volnou pametou ani s defragmentaciou v mobile pretoze mam mobil uz pol roka a ono sa to objavovalo velmi casto vo FW 25 co bol premna nocna mora a vo FW43 sa to
objavilo len par krat . Mne to vzdy doslo ako ze mobilu sa zaplina cache nestihal spracovavat udaje a preto to video ukoncil nahravanie . Samozrejme ze vypnutim a zapnutim mobilu sa to uz vyriesilo ale niekedy sa to hned aj vratilo takze neviem co to spôsobuje . A patche to tiez niesu na FW 25 som nemal ziadne patche a potom som mal FW43 mesiac a pol bez patchov bo som nemal kabel a robilo mi to .

Přesně tak. mám taktéž fw25, dělá mi to taky. někdy mě to celkem hustě štve, protože když člověk nahrává blbosti, jede celých 30 sekund, když ale potřebuje něco důležitého, nahrává si to jak chce, někdy dokonce jen pár sekund a to dokáže člověka hooodně vytočit!!!Neříká se tomu náhodou zákon schválnosti????
Back to top
ShangTsung
badatel
badatel

262.50 SMM
PostPosted: Tue May 31, 2005 7:21 pm    Post subject: Reply with quote

jj presne mne to robí siemens cx70 fw41 tiež to nahráva par sekúnd nie plných 30 a potom sa to samo uloží dokonca sa mi niekedy stalo že sa pri tom aj vypol asi to nezvládol skúsim nahrať nový firmware "samozrejme ak sa podarí a potom sa uvidí" dik za rady
Back to top
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Tue May 31, 2005 8:09 pm    Post subject: Reply with quote

Nový fw to nevyřeší. Dělalo mi to už u 25 a teď tam mám 50 a dělá to pořád

SM
Back to top
sedimin
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 01, 2005 9:54 am    Post subject: Reply with quote

proste pravdepodobne pomaly filesystem v kombinaci s poamlym procesorem - nektery veci nestiha kodovat v realnym case, s tim se bohuzel budeme muset usmirit, pokym neprijde neco nove, nove CPU nebo efektivnejsi algoritmus komprese...

d520 -> T10 -> c35i -> n5510 -> n6210 -> CX65 fw16 > fw43 > fw50 + horda patchu
Back to top
xrotrekl
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 01, 2005 11:09 am    Post subject: Reply with quote

Taky se mi to uz parkrat stalo a asi me to odradilo od nahravani, bo se na to muzu vy... Shocked . Nahraval jsem jen kdyz to bylo nutne a nikdy z toho nic poradne nevylezlo d'oh! Skoda...
Back to top
ShangTsung
badatel
badatel

262.50 SMM
PostPosted: Wed Jun 01, 2005 11:35 am    Post subject: Reply with quote

čo s tým budeme robiť??? siemens to proste nedotiahol tak ako mal!!! nedá sa to nejko napraviť aby to frčalo dik za info!!!
Back to top
petosoiso
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 01, 2005 1:01 pm    Post subject: 1 minuta Reply with quote

Viete ako sa nahravaju 1-min videa? Ja hej. Je to jednoduche staci ist do nastavenia MMS tam zmeniť mód trvania na VOĽNÉ a velkost (vsetky tri) zmente na LIMIT.
Potom pustte kameru-VOLBY-NASTAVENIA tam dajte dobu záznamu na MMS KOMPATIBILNÝ.
UZ by vam to malo ist...

P.S. Aby vam to neprerušilo musíte mat dost volnej pamete.
Back to top
petosiso
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 01, 2005 1:04 pm    Post subject: Re: 1 minuta Reply with quote

petosoiso wrote:
Viete ako sa nahravaju 1-min videa? Ja hej. Je to jednoduche staci ist do nastavenia MMS tam zmeniť mód trvania na VOĽNÉ a velkost (vsetky tri) zmente na LIMIT.
Potom pustte kameru-VOLBY-NASTAVENIA tam dajte dobu záznamu na MMS KOMPATIBILNÝ.
UZ by vam to malo ist...

P.S. Aby vam to neprerušilo musíte mat dost volnej pamete.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum