View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Funferr začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 6:10 pm Post subject: sms counter a chyba systému |
|
|
Mám nainstalovanej sms counter (počítání smsek) do dneška to výborně fungucírovalo a teď mi to při každým spuštění aplikace nebo i zapnutí mobilu hlásí - SMS COUNTER - chyba systému!! A aplikace nejde spustit...
Nevíte čím to může být??
Nebo poraďte nějakou podobnou aplikaci.
dík moc _________________ Nikdy neříkej,že něco nejde,protože vždycky se najde iniciativní blbeček,který neví, že to nejde a udělá to... |
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 6:25 pm Post subject: Re: sms counter a chyba systému |
|
|
Funferr wrote: | Mám nainstalovanej sms counter (počítání smsek) do dneška to výborně fungucírovalo a teď mi to při každým spuštění aplikace nebo i zapnutí mobilu hlásí - SMS COUNTER - chyba systému!! A aplikace nejde spustit...
Nevíte čím to může být??
dík moc |
nejlepší aplikace je dashfly minutes... ta počítá provolané minuty, můžeš si nastavit limit volných minut.. smsky... je na sexyone@seznam.cz
ale přesně tohle mě začala dělat dashfly-. nevím čím to.. _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
Fight for Freedom... Freedom forever
-------------------------------------------
freedoomm@seznam.cz blackmike@centrum.cz |
|
Back to top |
|
 |
Dafko ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 6:32 pm Post subject: Re: sms counter a chyba systému |
|
|
madmike wrote: | Funferr wrote: | Mám nainstalovanej sms counter (počítání smsek) do dneška to výborně fungucírovalo a teď mi to při každým spuštění aplikace nebo i zapnutí mobilu hlásí - SMS COUNTER - chyba systému!! A aplikace nejde spustit...
Nevíte čím to může být??
dík moc |
nejlepší aplikace je dashfly minutes... ta počítá provolané minuty, můžeš si nastavit limit volných minut.. smsky... je na sexyone@seznam.cz
ale přesně tohle mě začala dělat dashfly-. nevím čím to.. |
Ano podobne skratene je to DFMinutes ak si dobre spominam, ale zacala by robit blbosti tak som ju proste vymazal, neviem preco su tieto aplikacie tak zabugovane  _________________ † I-Am-Lost
Nokia 3510i -> Siemens SX1 FW13 -> Siemens SX1 FW15 -> Nokia 7710
---------------------------- |
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 6:33 pm Post subject: Re: sms counter a chyba systému |
|
|
Dafko wrote: | madmike wrote: | Funferr wrote: | Mám nainstalovanej sms counter (počítání smsek) do dneška to výborně fungucírovalo a teď mi to při každým spuštění aplikace nebo i zapnutí mobilu hlásí - SMS COUNTER - chyba systému!! A aplikace nejde spustit...
Nevíte čím to může být??
dík moc |
ale přesně tohle mě začala dělat dashfly-. nevím čím to.. |
Ano podobne skratene je to DFMinutes ak si dobre spominam, ale zacala by robit blbosti tak som ju proste vymazal, neviem preco su tieto aplikacie tak zabugovane  |
mám ještě minutes manager 1.3 .. ale musel sem si zvykat s těžkým srdcem .. je celekem horší ale ta samá aplikace na počítání sms a hovorů .. je taktéž na sexyone@seznam.cz !!heslo sx1sx1 nemazat ... pouze pro slušné lidi..!!! _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
|
Back to top |
|
 |
Funferr začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 6:37 pm Post subject: |
|
|
tak dik moc!!  _________________ Nikdy neříkej,že něco nejde,protože vždycky se najde iniciativní blbeček,který neví, že to nejde a udělá to... |
|
Back to top |
|
 |
Funferr začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 7:31 pm Post subject: |
|
|
tak v tom bude asi větší problém...Nainstaloval jsem si DF minutes,spustím to a pak když cokoliv udělám,tak mi to zase zahlásí chyba systému a vypne se...
Doufám,že tam nemám nějakej vir...  _________________ Nikdy neříkej,že něco nejde,protože vždycky se najde iniciativní blbeček,který neví, že to nejde a udělá to... |
|
Back to top |
|
 |
dragoun začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 8:20 pm Post subject: |
|
|
tak to teda čučím!mám DashFly minutes a žádný počítadlo sms tam není!  _________________ C65 F41 A411
SX1 F12 |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 8:21 pm Post subject: |
|
|
dragoun wrote: | tak to teda čučím!mám DashFly minutes a žádný počítadlo sms tam není!  |
ale co by tam nebolo na 1000% je hladaj.. _________________ † I-Am-Lost
|
Back to top |
|
 |
dragoun začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 8:25 pm Post subject: |
|
|
hej fuckt ne..už sem to projel min. 10 krát a nenašel jsem... _________________ C65 F41 A411
SX1 F12 |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 8:26 pm Post subject: |
|
|
dragoun wrote: | hej fuckt ne..už sem to projel min. 10 krát a nenašel jsem... |
Najdi si poslednu verziu ja som ten program pouzival este pred polrokom a boli tam tak neverim, ze by to odtial vymazali..  _________________ † I-Am-Lost
|
Back to top |
|
 |
dragoun začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 8:29 pm Post subject: |
|
|
no tak to je možný že mám teda hodně starou verzi... pohledám a vyzkůšám _________________ C65 F41 A411
SX1 F12 |
|
Back to top |
|
 |
dragoun začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 8:39 pm Post subject: |
|
|
jo tak jsem měl verzi 1.1 kde byly jenom volací minuty...stáhl jsem si tu verzi jak je na sexyone@seznam.cz (myslím že je to verze 2.0) fšechno je OK  _________________ C65 F41 A411
SX1 F12 |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 8:50 pm Post subject: |
|
|
dragoun wrote: | jo tak jsem měl verzi 1.1 kde byly jenom volací minuty...stáhl jsem si tu verzi jak je na sexyone@seznam.cz (myslím že je to verze 2.0) fšechno je OK  |
Nieje zac  _________________ † I-Am-Lost
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 02, 2005 7:20 am Post subject: |
|
|
Funferr wrote: | tak v tom bude asi větší problém...Nainstaloval jsem si DF minutes,spustím to a pak když cokoliv udělám,tak mi to zase zahlásí chyba systému a vypne se...
Doufám,že tam nemám nějakej vir...  |
nevím jestli tohle bude virem .. taky nevím čímto je .. zkusím nainstalovat verzi DF 2.1 a použít crack z 2.0 .. ale nevím jestli to bude mít nějaký účinek .. _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
|
Back to top |
|
 |
|