View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kocka19 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 19, 2005 11:21 am Post subject: Pruhy na displeji |
|
|
Ahoj, promiňte, že jsem založila nové téma, ale nikde jsem to nenašla.
Když zapínám telefon, tak se před zapnutím osvětlení a zobrazení oka aktivuje displej a na něm se objeví místy světlejší pruhy. Po zobrazení animace a rozsvícení displeje to zmizí. Zajímalo by mě, jestli je to standardní chování před zapnutím. Děkuji za reakce.
Kočka 19 |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 19, 2005 12:25 pm Post subject: Re: Pruhy na displeji |
|
|
Kocka19 wrote: | Ahoj, promiňte, že jsem založila nové téma, ale nikde jsem to nenašla.
Když zapínám telefon, tak se před zapnutím osvětlení a zobrazení oka aktivuje displej a na něm se objeví místy světlejší pruhy. Po zobrazení animace a rozsvícení displeje to zmizí. Zajímalo by mě, jestli je to standardní chování před zapnutím. Děkuji za reakce.
Kočka 19 |
Normální to teda není, mě se to neděje. Jakej máš FW? Dej tam 15ku... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 19, 2005 12:30 pm Post subject: Re: Pruhy na displeji |
|
|
Lewa wrote: | Kocka19 wrote: | Ahoj, promiňte, že jsem založila nové téma, ale nikde jsem to nenašla.
Kočka 19 |
Normální to teda není, mě se to neděje. Jakej máš FW? Dej tam 15ku... |
tak tohle zrovna není firmwarovej problém .. protože to samý mě dělá taky .. jediný čím se to dá vyřešit je reklamačka .. páč mě ten displej jedno ráno už nenaběhl vůbec. teď mám nový displej a už to nedělá .. takže by to asi s firmwarem nemá co dělat. _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
Fight for Freedom... Freedom forever
-------------------------------------------
freedoomm@seznam.cz blackmike@centrum.cz |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Tue Jul 19, 2005 1:45 pm Post subject: Re: Pruhy na displeji |
|
|
Kocka19 wrote: | Ahoj, promiňte, že jsem založila nové téma, ale nikde jsem to nenašla.
Kočka 19 | Jedině servis. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
Funferr začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 19, 2005 4:03 pm Post subject: Re: Pruhy na displeji |
|
|
Kočka 19 |
Mně to dělá taky,ale žádný následky to nemá,takže to neřeším... Mám s SX1 horší problémy.... _________________ Nikdy neříkej,že něco nejde,protože vždycky se najde iniciativní blbeček,který neví, že to nejde a udělá to... |
|
Back to top |
|
 |
Dafko ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 19, 2005 9:27 pm Post subject: |
|
|
Dost drasticky problem, ktory by som ja osobne hned riesil  _________________ † I-Am-Lost
Nokia 3510i -> Siemens SX1 FW13 -> Siemens SX1 FW15 -> Nokia 7710
---------------------------- |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|