View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Tue Jul 19, 2005 3:55 pm Post subject: MMC +System a nenabehne foun |
|
|
dneska sem si koupil novou MMC kartu...ze stare karty sem prehrnul vsechny soubory na kartu novou a mam zmeneny starovaci obrazek i animaci ..pak signal,baterku a palette.dll a font a asi jeste neco..kazdopadne ..cely sem to tam nahral a strcil sem novou MMC do founu a nenabehnul..objevil se mi hned po zapnuti cerny kriz ..jako kdyz po patchnuti FV..zapomenete nahrat ty soubory na MMC ,ale ja je tam vsechny mam ..karta co jsem si koupil je Pretec 512MB high speed.Co me zarazilo ..tak slozka system nebyla zobrazena..musel sem ve woknech povolit zobrazovani skrytych souboru.U stare kary to sem toto povoleni provadet nemusel.
Vazne nevim co s tim...rikal sem si ,ze sem to treba nejak spatne zkopiroval ,ale ne ..kdyz sem naformatoval starou kartu a nahral tam ten system co jsem pred tim nahral i na novou MMC tak mi foun nabehl bez problemu ,ale s novou kartou to nabehnout nechce :(moc prosiim o pomoc  _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
Dafko ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 19, 2005 3:59 pm Post subject: |
|
|
Stava sa mi to bezne ked nedavam pozor a vyberiem MMC kartu za chodu mobilu Mam FW15 od Gandalfa a ciernych kriz odstanim tak ze vyberiem baterku aj kartu a znova nahodim. Urcite to bude kartou  _________________ † I-Am-Lost
Nokia 3510i -> Siemens SX1 FW13 -> Siemens SX1 FW15 -> Nokia 7710
---------------------------- |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Tue Jul 19, 2005 4:17 pm Post subject: |
|
|
dekuji ti Dafko sice sem na to prisel sam,ale ty jsi mi to potvrdil..takze moc dekuji.
pro ostatni..muj Pretec umi jak FAT tak FAT32 a ja netusil ,ze FAT32 je nepodporovany a tak mi foun nenabehnul...bohuzel me to nenapadlo driv nez sem zalozil nove tema ..tak se omlouvam  _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|