View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tomca kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:55 pm Post subject: Pomoc se spojenim... |
|
|
Od ran zkouším kabel DCA 510 a S65, nahrál jem dvě melodie do founu, vše šlo a pak se něco stalo, nemohu se spojit s počítačem, dle mě z ničeho nic se psojení přerušilo a konec. Všechno jsem už stokrát odinstaloval a nainstaloval znovu a nejde to. Prosím, nevíte něko něco o tom. |
|
Back to top |
|
 |
tomca kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 5:53 pm Post subject: |
|
|
díky všem za radu a taky za pomoc. Neva, jen jsem vyhodil 700 za kabel. |
|
Back to top |
|
 |
serzino rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 8:59 pm Post subject: Re: Pomoc se spojenim... |
|
|
tomca wrote: | Od ran zkouším kabel DCA 510 a S65, nahrál jem dvě melodie do founu, vše šlo a pak se něco stalo, nemohu se spojit s počítačem, dle mě z ničeho nic se psojení přerušilo a konec. Všechno jsem už stokrát odinstaloval a nainstaloval znovu a nejde to. Prosím, nevíte něko něco o tom. | Skus vypnut a zapnut fon,alebo na chvilu vyber bat.Nemas nahodou soft12,lebo tem mal problemy z spojenim.Pozri sa do control panel system sprava suborou,porty ci nemas port kdemas ten siemens kabel zakazany.Alebo na fone stlac *#06# daj info a v prislusenstve sa pozri ci ti fon poznal kabel.Mal by si tam mat DCA500 Alebo 510  |
|
Back to top |
|
 |
Jopo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 9:17 pm Post subject: |
|
|
no neviem skusal to niekto pomocou at enablera lebo ja som to na koamosovom cx65 skusil pomohlo  _________________ SX1 + 9 patchov |
|
Back to top |
|
 |
a12a ostřílený diskusník

Joined: 04 Jun 2005 Posts: 506 Location: Studénka,(21,4km od Ostravy)
3074.50 SMM
|
Posted: Sun Jul 10, 2005 10:24 am Post subject: |
|
|
Jopo wrote: | no neviem skusal to niekto pomocou at enablera lebo ja som to na koamosovom cx65 skusil pomohlo  |
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|