View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
HugoHugo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 16, 2005 7:19 am Post subject: Zapojení konektoru ST60 |
|
|
Včera jsem na výletě do Brna koupil ST60 a kabel USB na propojení s počítačem. Bohužel až doma jsem zjistil, že kabel není pro ST60 - má minimálně jiný konektor. Samozřejmě se to pokusím řešit u prodejce, ale nevím, kdy se do Brna zase dostanu, ani jak pochodím. Proto dopředu počítám s horší variantou, že si budu muset sehnat konektor a na kabelu ho vyměnit. Proto sháním zapojení tohoto konektoru, ale zatím marně. Pomůžete mi s tím někdo? Díky.
Jak jsem předpokládal, s kabelem jsem dopadl špatně. Vypadá to, že se v Brně asi nedá koupit. Dokonce v autorizovaném středisku pro Siemensy na Masarykově třídě mi řekli, že kabel k tomuto typu jako příslušenství vůbec nedodávají. Kdyby jste tedy někdo věděli, kde je zveřejněné zapojení tohoto kabelu (konektoru), nebo kdyby mi někdo přímo nabídl prodej tohoto kabelu, byl bych Vám vděčný.
hugo.hugo@atlas.cz |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|