View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 18, 2005 9:32 am Post subject: Kopírování skrz kabel a Plugin |
|
|
Když si otevřu TC a složku "C" a chci tam něco nakopírovat, tak vždy mi program zahlásí: "Odstraňte ochranu proti zápisu...", a přitom na C by mělo jít kopírovat ne? Nevíte jak na to? dík  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Silencer badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 18, 2005 2:19 pm Post subject: Re: Kopírování skrz kabel a Plugin |
|
|
Lewa wrote: | Když si otevřu TC a složku "C" a chci tam něco nakopírovat, tak vždy mi program zahlásí: "Odstraňte ochranu proti zápisu...", a přitom na C by mělo jít kopírovat ne? Nevíte jak na to? dík  |
A neni to tim ze to mas treba zabalene? Me to taky pri kopirovani z archivu hlasi ze to nemuze zapsat. Skus to rozbalit a melo by to jet pokud to mas teda zabalene. |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 18, 2005 5:13 pm Post subject: Re: Kopírování skrz kabel a Plugin |
|
|
Silencer wrote: | Lewa wrote: | Když si otevřu TC a složku "C" a chci tam něco nakopírovat, tak vždy mi program zahlásí: "Odstraňte ochranu proti zápisu...", a přitom na C by mělo jít kopírovat ne? Nevíte jak na to? dík  |
A neni to tim ze to mas treba zabalene? Me to taky pri kopirovani z archivu hlasi ze to nemuze zapsat. Skus to rozbalit a melo by to jet pokud to mas teda zabalene. |
To je mi jasny, ze to nema bejt zabaleny. Me to hlasi, když tam dávám třeba *.mid , *.jpg atd atd atd _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|