View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Cormac kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 16, 2005 2:14 pm Post subject: M65 (FW 25) - vypíná se ihned po zadání PIN |
|
|
Mám v pátek koupený M65, je v něm FW 25, akorát jsem z něj smazal hrya Bike-o-Meter, fungoval v pohodě, dnes jsem ho cestou na jednání vypnul a teď když ho chci zapnout, tak proběhne úvodní animace (někdy se animace ani neobjeví), zadám PIN SIM karty (zadávám ho správně, pro kontrolu jsem zkusil zadat špatné, a napsalo mi to 'špatné zadání, zbývají 2 pokusy'), telefon pípne, a vypne se (občas ještě před vypnutím vidím, že našel síť, ale to je jenom mžik). Dělá to i když je připojený na nabíječce.
Nevíte někdo, co s tím? |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 16, 2005 8:08 pm Post subject: Re: M65 (FW 25) - vypíná se ihned po zadání PIN |
|
|
Cormac wrote: | Mám v pátek koupený M65, je v něm FW 25, akorát jsem z něj smazal hrya Bike-o-Meter, fungoval v pohodě, dnes jsem ho cestou na jednání vypnul a teď když ho chci zapnout, tak proběhne úvodní animace (někdy se animace ani neobjeví), zadám PIN SIM karty (zadávám ho správně, pro kontrolu jsem zkusil zadat špatné, a napsalo mi to 'špatné zadání, zbývají 2 pokusy'), telefon pípne, a vypne se (občas ještě před vypnutím vidím, že našel síť, ale to je jenom mžik). Dělá to i když je připojený na nabíječce.
Nevíte někdo, co s tím? |
NO tak přehraj FW na novější verzi a nebo přehraj FF  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Cormac kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 17, 2005 7:24 am Post subject: nový FW |
|
|
Dneska s ním jdu do servisu - sám nechci FW nahrávat, protože bych nerad přišel o záruku. Sice jsem k tomu koupil kabel DCA-510, ale tyhle věci přenechám lidem, kteří jsou za to placeni. V záruce to mám zadarmo, což je moje oblíbená cena
Spíš mě překvapuje, že pokud je to chyba SW (FW pokládám za specifický druh SW), že to nedělalo hned od začátku.
No, uvidíme co na to servis  |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Fri Jun 17, 2005 9:13 am Post subject: |
|
|
ja bych rekl, ze to je spis chyba HW nez FW(firmware). Treba by to mohl delat kontakt v baterce, FW se me nezda, kdyz jsi s tim nic neudelal... Schvalne, co na to rekne servis... _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |
Cormac kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 3:05 pm Post subject: Vypinani opraveno |
|
|
Tak to byl skutecne HW - mam v mobilu novou zakladni desku, z FW 25 je FW 50. Doufam, ze to zase za par dni neodejde.
Kazdopadne me velmi zklamal pristup firmy Siemens. Na mobil, ktery byl opraveny pravdepodobne jiz v patek odpoledne (podle data FW z informaci o telefonu) jsem musel cekat do pondelniho odpoledne. Pritom servis je vzdalen od prodejny dve stanice tramvaji. Ale prepravu zajistuje smluvni firma... No znate to.
Celkovy dojem ze znackoveho servisu (a hlavne ze zakaznicke linky) je dosti rozpacity. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|