clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - M65 (FW 25) - vypíná se ihned po zadání PIN

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

M65 (FW 25) - vypíná se ihned po zadání PIN

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Cormac
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 16, 2005 2:14 pm    Post subject: M65 (FW 25) - vypíná se ihned po zadání PIN Reply with quote

Mám v pátek koupený M65, je v něm FW 25, akorát jsem z něj smazal hrya Bike-o-Meter, fungoval v pohodě, dnes jsem ho cestou na jednání vypnul a teď když ho chci zapnout, tak proběhne úvodní animace (někdy se animace ani neobjeví), zadám PIN SIM karty (zadávám ho správně, pro kontrolu jsem zkusil zadat špatné, a napsalo mi to 'špatné zadání, zbývají 2 pokusy'), telefon pípne, a vypne se (občas ještě před vypnutím vidím, že našel síť, ale to je jenom mžik). Dělá to i když je připojený na nabíječce.
Nevíte někdo, co s tím?
Back to top
View user's profile Send private message
Lewa
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 16, 2005 8:08 pm    Post subject: Re: M65 (FW 25) - vypíná se ihned po zadání PIN Reply with quote

Cormac wrote:
Mám v pátek koupený M65, je v něm FW 25, akorát jsem z něj smazal hrya Bike-o-Meter, fungoval v pohodě, dnes jsem ho cestou na jednání vypnul a teď když ho chci zapnout, tak proběhne úvodní animace (někdy se animace ani neobjeví), zadám PIN SIM karty (zadávám ho správně, pro kontrolu jsem zkusil zadat špatné, a napsalo mi to 'špatné zadání, zbývají 2 pokusy'), telefon pípne, a vypne se (občas ještě před vypnutím vidím, že našel síť, ale to je jenom mžik). Dělá to i když je připojený na nabíječce.
Nevíte někdo, co s tím?

NO tak přehraj FW na novější verzi a nebo přehraj FF Idea

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Cormac
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jun 17, 2005 7:24 am    Post subject: nový FW Reply with quote

Dneska s ním jdu do servisu - sám nechci FW nahrávat, protože bych nerad přišel o záruku. Sice jsem k tomu koupil kabel DCA-510, ale tyhle věci přenechám lidem, kteří jsou za to placeni. V záruce to mám zadarmo, což je moje oblíbená cena Smile
Spíš mě překvapuje, že pokud je to chyba SW (FW pokládám za specifický druh SW), že to nedělalo hned od začátku.
No, uvidíme co na to servis Smile
Back to top
Whitek
administrátor
administrátor

41313.42 SMM
PostPosted: Fri Jun 17, 2005 9:13 am    Post subject: Reply with quote

ja bych rekl, ze to je spis chyba HW nez FW(firmware). Treba by to mohl delat kontakt v baterce, FW se me nezda, kdyz jsi s tim nic neudelal... Schvalne, co na to rekne servis...

SM
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address MSN Messenger
Cormac
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jun 21, 2005 3:05 pm    Post subject: Vypinani opraveno Reply with quote

Tak to byl skutecne HW - mam v mobilu novou zakladni desku, z FW 25 je FW 50. Doufam, ze to zase za par dni neodejde.
Kazdopadne me velmi zklamal pristup firmy Siemens. Na mobil, ktery byl opraveny pravdepodobne jiz v patek odpoledne (podle data FW z informaci o telefonu) jsem musel cekat do pondelniho odpoledne. Pritom servis je vzdalen od prodejny dve stanice tramvaji. Ale prepravu zajistuje smluvni firma... No znate to.
Celkovy dojem ze znackoveho servisu (a hlavne ze zakaznicke linky) je dosti rozpacity.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum