Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
wit.cz kolemjdoucí
89.20 SMM
|
Zaslal: ne červen 19, 2005 1:01 pm Předmět: Smazani temat |
|
|
V polozce vlastni soubory jsou mezi zvuky "rozbaleny" i zvuky z temat...v animacich take apod.
Pokud např. smažu složku zvuky\birds v telefonu a pak nahraju tema birds..tak se to tam objevi znovu? (rozbali se to z toho scs tematu?) nebo to bude jiz nenavratne pryc a tudiz to v tom telefonu musi byt, abych to mohl jeste nekdy pouzit  _________________ CX65 rlz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: ne červen 19, 2005 1:16 pm Předmět: |
|
|
Pokud vymažeš jednotlivé složky ze struktury disku /zvuky, animace .../ které se vztahují k tématu, tak se po opětné instalaci opět rozbalí do daných složek. "Zabalené" téma má koncovku SDT a obsahuje všechny potřebné soubory související s daným tématem a INI soubor ve kterém je specifikováno kam se má co nahrát a jak použít.
Nejjednodušší možností odebrání celého témata je ho smazat přímo v telefonu v menu temata, tím se odstraní z telefonu všechny soubry související s ním. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 19, 2005 1:20 pm Předmět: |
|
|
a v telefonu je to primo jiz nainstalovane, ptz tam soubory SDT nejsou. Me jen zaujalo, ze datum vytvoreni slozky v telefonu je datem prvniho pouziti tematu. Takze jen tak smazat to v telefonu nemuzu, ptz "instalacka" daneho tematu tam jiz neni? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Zaslal: ne červen 19, 2005 2:00 pm Předmět: |
|
|
To se pleteš je to tam. Přímo přes menu-nastavení-témata vybereš daané téma a zadáš smazat. Při prvním použití tématu se "instalačka" s koncovkou SDT rozbalí a smaže. V mobilu přeci jen není tolik místa aby to tam bylo dvakrát, což je dobře. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 19, 2005 6:47 pm Předmět: |
|
|
Bacha na todle : pokud je v tematu vadna treba jedna melodie, tak se to sice rozbali, ale zdroj se nesmaze, to ale jen tak na okraj _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
drtiKOM začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po červen 20, 2005 1:04 pm Předmět: |
|
|
Krokodýl napsal: | To se pleteš je to tam. Přímo přes menu-nastavení-témata vybereš daané téma a zadáš smazat. Při prvním použití tématu se "instalačka" s koncovkou SDT rozbalí a smaže. V mobilu přeci jen není tolik místa aby to tam bylo dvakrát, což je dobře. |
U vetsiny temat to pri tomto postupu napise - Soubor je jen pro cteni! Nejde smazat! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
drtiKOM začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út červen 21, 2005 6:07 am Předmět: |
|
|
Pokud nekdo vi, jak smazat vsechny polozky od urciteho tematu(tedy co se nachazeji napr. ve slozce skin, obrazky, animace atd.), budu mu vdecny. Nize uvedeny popis mi nefunguje nebo jsem ho nepochopil. Rada smazat nepotrebne tema pres telefon - psalo mi to, ze nejde smazat, protoze soubor je jen pro cteni - zkusil jsem tedy vsem tematum odebrat nastaveni jen pro cteni a archiv, vymazal jsem pres telefon, ve slozce temata nepotrebne tema, a stejne mi zustava slozka tohoto vymazaneho tematu ve slozkach skin, obrazky, animace atd. A to i po nacteni dalsiho. Nevite nekdo jak na to? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Zaslal: út červen 21, 2005 5:22 pm Předmět: |
|
|
drtiKOM napsal: | Pokud nekdo vi, jak smazat vsechny polozky od urciteho tematu(tedy co se nachazeji napr. ve slozce skin, obrazky, animace atd.), budu mu vdecny. Nize uvedeny popis mi nefunguje nebo jsem ho nepochopil. Rada smazat nepotrebne tema pres telefon - psalo mi to, ze nejde smazat, protoze soubor je jen pro cteni - zkusil jsem tedy vsem tematum odebrat nastaveni jen pro cteni a archiv, vymazal jsem pres telefon, ve slozce temata nepotrebne tema, a stejne mi zustava slozka tohoto vymazaneho tematu ve slozkach skin, obrazky, animace atd. A to i po nacteni dalsiho. Nevite nekdo jak na to? |
Téma z telefonu musí jít smazat /pozor ale nesmí být aktivní/, ale musíš ho mazat přímo z menu kde nastavuješ témata /MENU-NASTAVENÍ-TÉMATA/ a ne ve složkách!!! _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Návrat nahoru |
|
 |
drtiKOM začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út červen 21, 2005 5:25 pm Předmět: |
|
|
Krokodýl napsal: | drtiKOM napsal: | Pokud nekdo vi, jak smazat vsechny polozky od urciteho tematu(tedy co se nachazeji napr. ve slozce skin, obrazky, animace atd.), budu mu vdecny. Nize uvedeny popis mi nefunguje nebo jsem ho nepochopil. Rada smazat nepotrebne tema pres telefon - psalo mi to, ze nejde smazat, protoze soubor je jen pro cteni - zkusil jsem tedy vsem tematum odebrat nastaveni jen pro cteni a archiv, vymazal jsem pres telefon, ve slozce temata nepotrebne tema, a stejne mi zustava slozka tohoto vymazaneho tematu ve slozkach skin, obrazky, animace atd. A to i po nacteni dalsiho. Nevite nekdo jak na to? |
Téma z telefonu musí jít smazat /pozor ale nesmí být aktivní/, ale musíš ho mazat přímo z menu kde nastavuješ témata /MENU-NASTAVENÍ-TÉMATA/ a ne ve složkách!!! |
Vidis,blbe jsem se podival, z nastaveni to jde. to je super. Dik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ginzo všeználek

Založen: 03. 09. 2004 Příspěvky: 675 Bydliště: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
Zaslal: út červen 21, 2005 6:12 pm Předmět: |
|
|
Krokodýl napsal: | drtiKOM napsal: | Pokud nekdo vi, jak smazat vsechny polozky od urciteho tematu(tedy co se nachazeji napr. ve slozce skin, obrazky, animace atd.), budu mu vdecny. Nize uvedeny popis mi nefunguje nebo jsem ho nepochopil. Rada smazat nepotrebne tema pres telefon - psalo mi to, ze nejde smazat, protoze soubor je jen pro cteni - zkusil jsem tedy vsem tematum odebrat nastaveni jen pro cteni a archiv, vymazal jsem pres telefon, ve slozce temata nepotrebne tema, a stejne mi zustava slozka tohoto vymazaneho tematu ve slozkach skin, obrazky, animace atd. A to i po nacteni dalsiho. Nevite nekdo jak na to? |
Téma z telefonu musí jít smazat /pozor ale nesmí být aktivní/, ale musíš ho mazat přímo z menu kde nastavuješ témata /MENU-NASTAVENÍ-TÉMATA/ a ne ve složkách!!! |
téma vtedy môže byť aktívna a ked ju zmažeš hodí sa ti tam štandard
som to skušal na C65  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 23, 2005 2:02 am Předmět: iný problém s témou |
|
|
Tak ja mam iný problém. Pred tým, ako som sa dozvedel, ako mám nahodiť tému, aby sa dala použiť a to prepísaním zip na sdt som ju odzipoval v PC a takto som ju stiahol do fonu. Teraz nejde odstranit urcite veci. Melodie som odstranil, aj nejake ine veci, ale konfiguracne ikony nejdu ani prepisat ani vymazat. Vypise to nejde vymazat - neni prezdne, alebo je chranene. Alebo neda sa premenovat. A v nastaveniach medzi temami neni su. Co teraz ???? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ginzo všeználek

Založen: 03. 09. 2004 Příspěvky: 675 Bydliště: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 23, 2005 6:45 pm Předmět: Re: iný problém s témou |
|
|
Anonymous napsal: | Tak ja mam iný problém. Pred tým, ako som sa dozvedel, ako mám nahodiť tému, aby sa dala použiť a to prepísaním zip na sdt som ju odzipoval v PC a takto som ju stiahol do fonu. Teraz nejde odstranit urcite veci. Melodie som odstranil, aj nejake ine veci, ale konfiguracne ikony nejdu ani prepisat ani vymazat. Vypise to nejde vymazat - neni prezdne, alebo je chranene. Alebo neda sa premenovat. A v nastaveniach medzi temami neni su. Co teraz ???? |
menu-nastavenia-nastavenie telefonu-správca pamäti a tam môžeš mazať
BTW:v téme sú konfiguračné ikony
a nabudúce sa prihlás  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|