View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
1913 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 6:30 pm Post subject: Změna imei a kod pristroje |
|
|
Poradi mi nekdo jak pomoci freia zrusit kod pristroje(jelikoz je blokovan) a popripade pomoci jakeho programu zmenit Imei. Dikec |
|
Back to top |
|
 |
Guest15 věrný diskusník

Joined: 12 Jan 2005 Posts: 469 Location: Frýdek-Místek (malé velkoměsto kousek od Ostravy :)
2061.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 6:37 pm Post subject: |
|
|
Aaaale mame tady zlodejicka  _________________ Motorola T2288 -> Siemens MT50 -> Siemens CT65 -> Siemens C65 -> Siemens S65 -> Siemens SX1 konečně |
|
Back to top |
|
 |
tom-as rozumbrada

Joined: 19 Mar 2005 Posts: 332 Location: FIT VUT Brno CZ, občas Piešťany SK, ještě míň Tábor CZ
0.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Tue Jun 21, 2005 2:59 pm Post subject: Re: Změna imei a kod pristroje |
|
|
1913 wrote: | Poradi mi nekdo jak pomoci freia zrusit kod pristroje(jelikoz je blokovan) a popripade pomoci jakeho programu zmenit Imei. Dikec |
nejdriv si musis vygenerovat kody v Papua Utils. Ty pouzit v programu Freia, ktery ti nazaklade nich vygeneruje map soubor. A ten nasledne otevres v Siemens EEPROM tools, pomoci ktereho aplikujes map soubor (neboli par bloku EEPROM) do telefonu.
linky na tyto navody najdes v mem navode:
http://www.siemensmania.com/forum/viewtopic.php?p=138738#138738
(a v pripade, ze kod telefonu neni jeste zablokovan - mas jeste aspon 1 sanci ho zadat - muzes primo postupovat podle meho navodu)
A se zmenou IMEI ti neporadim. Krome v EEPROM je to totiz jeste ulozene nekde jinde pro spetnou kontrolu (bezpecnostni opatreni, aby nestacilo jen prepsat EEPROM).
Ale zda se mi, ze to tu nekde bylo... mozna...
up: LOOOL ja uz jsem badatel  _________________ ( Siemens C35i -> S35i ) + Sony CM-DX1000 + Nokia 5110 + Siemens C35i + Siemens A55@C55@888kB +
( Siemens C65 fw43CZ -> CX65 z limitované edice Ronaldo ) = 6 mobiles 8)
 |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 3:20 pm Post subject: Re: Změna imei a kod pristroje |
|
|
tom-as wrote: | 1913 wrote: | Poradi mi nekdo jak pomoci freia zrusit kod pristroje(jelikoz je blokovan) a popripade pomoci jakeho programu zmenit Imei. Dikec |
nejdriv si musis vygenerovat kody v Papua Utils. Ty pouzit v programu Freia, ktery ti nazaklade nich vygeneruje map soubor. A ten nasledne otevres v Siemens EEPROM tools, pomoci ktereho aplikujes map soubor (neboli par bloku EEPROM) do telefonu.
linky na tyto navody najdes v mem navode:
http://www.siemensmania.com/forum/viewtopic.php?p=138738#138738
(a v pripade, ze kod telefonu neni jeste zablokovan - mas jeste aspon 1 sanci ho zadat - muzes primo postupovat podle meho navodu)
A se zmenou IMEI ti neporadim. Krome v EEPROM je to totiz jeste ulozene nekde jinde pro spetnou kontrolu (bezpecnostni opatreni, aby nestacilo jen prepsat EEPROM).
Ale zda se mi, ze to tu nekde bylo... mozna...
up: LOOOL ja uz jsem badatel  |
Zbytecne moc slozite. Navic odblokovani pres Freia nekdy dela problemy. Tohle reseni je lepsi:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=8175&start=67
Na zmenu IMEI tu byl clanek. A na co to potrebujes? To se me nelibi. _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|