View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pitevna kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 7:32 pm Post subject: Slovník T9CZ - hlásí "vyskytla se chyba" |
|
|
Ahoj, mám problém. Dnes mi z ničeho nic přestal fungovat slovník T9 CZ - při změně jazyka (u všech jazyků) to hlásí "vyskytla se chyba" a slovník nefunguje . Používám verzi 50 - zkoušela jsem nahrát znovu verzi 50 a nic. Také jsem zkoušela nahrát nižší verzi (43), ale to bohužel nejde. Nesetkal se s tím také někdo? Je to záruční oprava, když používám verzi 50? Moc děkuji za radu, bez T9 nemohu být. |
|
Back to top |
|
 |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 7:41 pm Post subject: |
|
|
v sekci záloha jsou T9 tak si je nahraj do Data/System/T9 nebo tak nějak _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 7:43 pm Post subject: |
|
|
Ano zkus přehrát tu T9devitku anebo FF. ALe nevim kdyz ani zemna FW ti nepomohla...  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 7:45 pm Post subject: Re: Slovník T9CZ - hlásí "vyskytla se chyba" |
|
|
pitevna wrote: | Ahoj, mám problém. Dnes mi z ničeho nic přestal fungovat slovník T9 CZ - při změně jazyka (u všech jazyků) to hlásí "vyskytla se chyba" a slovník nefunguje . Používám verzi 50 - zkoušela jsem nahrát znovu verzi 50 a nic. Také jsem zkoušela nahrát nižší verzi (43), ale to bohužel nejde. Nesetkal se s tím také někdo? Je to záruční oprava, když používám verzi 50? Moc děkuji za radu, bez T9 nemohu být. |
Prehratie FW Ti nepomoze...T9 sa nachadza v skrytom adresari Data/System/T9...urob ako Ti pisal Master1 _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|