View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tacker začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 7:16 pm Post subject: wavy |
|
|
Zdravím,mám problém s přehráváním wavu. Predělal jsem si je z mptrojek na pomocí programu cdex,ale v mobilu mi nejdou prehrát,Cím to je??A jinak neznáte nejaky program,který by mi ty mp3 predelal na wavy??Aby mi to potom hralo v mobilu.Diky |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 7:18 pm Post subject: |
|
|
Co třeba přes MP3Siem?
Jinak to jde i přes Cool Edit, ve kterým dělam já. Článek o tom je někde na SM. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
LinuXrULz pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 7:19 pm Post subject: Re: wavy |
|
|
tacker wrote: | Zdravím,mám problém s přehráváním wavu. Predělal jsem si je z mptrojek na pomocí programu cdex,ale v mobilu mi nejdou prehrát,Cím to je??A jinak neznáte nejaky program,který by mi ty mp3 predelal na wavy??Aby mi to potom hralo v mobilu.Diky |
napis tvoju mailovu..poslem ti program...a aky je to mobil???? _________________ S55 fw91+patche+1,71MB =>CX65@CX70 fw56 (PTT,PP),+techfont,Caged Plasma Tuning,DCA-510=>NOKIA N70 |
|
Back to top |
|
 |
cooler5 ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 7:19 pm Post subject: |
|
|
stačí upraviť Mp3 v Cool Edite alebo v Gold Wave, hľadaj na nete. A potom ten wav prekonvertuj v programe Sox Gui (nájdeš v utilitách)a už ti to pôjde v mobile. |
|
Back to top |
|
 |
tacker začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 7:24 pm Post subject: Re: wavy |
|
|
LinuXrULz wrote: | tacker wrote: | Zdravím,mám problém s přehráváním wavu. Predělal jsem si je z mptrojek na pomocí programu cdex,ale v mobilu mi nejdou prehrát,Cím to je??A jinak neznáte nejaky program,který by mi ty mp3 predelal na wavy??Aby mi to potom hralo v mobilu.Diky |
napis tvoju mailovu..poslem ti program...a aky je to mobil???? |
oukej,muj meil je ventura6@seznam.cz
Mam cx65 |
|
Back to top |
|
 |
tacker začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 7:49 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | Co třeba přes MP3Siem?
Jinak to jde i přes Cool Edit, ve kterým dělam já. Článek o tom je někde na SM. |
Oukej,ten program jsem si stahl,ale nic nejde precistm,misto pismenek s emi tam zobrazuji otazniky. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 7:53 pm Post subject: |
|
|
tacker wrote: | jenda.69 wrote: | Co třeba přes MP3Siem?
Jinak to jde i přes Cool Edit, ve kterým dělam já. Článek o tom je někde na SM. |
Oukej,ten program jsem si stahl,ale nic nejde precistm,misto pismenek s emi tam zobrazuji otazniky. |
No rozbalíš ho, a pak klikneš na tlačítko s houslovým klíčem, vybereš MP3 a klikneš na notu a počkáš.
A dole máš pak adresu, kam se ti výsledek uložil. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
|
Back to top |
|
 |
tacker začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 8:00 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | tacker wrote: | jenda.69 wrote: | Co třeba přes MP3Siem?
No rozbalíš ho, a pak klikneš na tlačítko s houslovým klíčem, vybereš MP3 a klikneš na notu a počkáš.
A dole máš pak adresu, kam se ti výsledek uložil. |
No jo,jenomze ja nic nemuzu precist v tom programu,protoze misto pismen se mi zobrazuji otazniky |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 8:11 pm Post subject: |
|
|
1. Vybereš, kam se má soubor rozbalit
2. Klikneš na tlačítko "Rozbalit"
Spustíš mp3_siem.exe ve složce, kam jsi to rozbalil
3. Timhle si otevřeš MP3 soubor
4. Tohle ti vytvoří soubor ve wavu
Ten modrej text na druhým obrázku je umístění výslednýho souboru.
Líp to nevysvětlim. _________________ Teď mám: Nexus S
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu.
Last edited by jenda^^ on Sun Jun 26, 2005 6:17 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
tacker začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 8:15 pm Post subject: |
|
|
Oukej,diky moc |
|
Back to top |
|
 |
tacker začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 8:27 pm Post subject: |
|
|
No zase problem,pobodu 4 se mi zobrazi nejaky obdelnik zase s plno otaznikama a pak naskoci okno v kterem si tu pisnicku muzu prehrat,ale nikde ve formatu wav i nevidim |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 8:29 pm Post subject: |
|
|
tacker wrote: | No zase problem,pobodu 4 se mi zobrazi nejaky obdelnik zase s plno otaznikama a pak naskoci okno v kterem si tu pisnicku muzu prehrat,ale nikde ve formatu wav i nevidim |
Já jsem výsledek měl ve složce, ve který je zdrojovej soubor v podsložce "Ěĺëîäčč äë˙ Ńčěĺíń"  _________________ Teď mám: Nexus S
|
Back to top |
|
 |
tacker začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 8:33 pm Post subject: |
|
|
ja jsem ho tam nemel,nevim,hod tam aji obrazky postupu po bodu 4,diky,nebo aspon,co ti tam potom naskoci,tak ty obrazky tu hod,diky |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 8:36 pm Post subject: |
|
|
tacker wrote: | ja jsem ho tam nemel,nevim,hod tam aji obrazky postupu po bodu 4,diky,nebo aspon,co ti tam potom naskoci,tak ty obrazky tu hod,diky |
Tak se omlouvam. Je to v dokumentech ve složce Ěĺëîäčč äë˙ Ńčěĺíń _________________ Teď mám: Nexus S
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 4:12 am Post subject: |
|
|
No,ale jak udelat,,aby tam wavka,prekonvertovana pomoci sox gui,mela co nejmensi velikost,nekde na naetu jsem videl wavka,ktere meli 200 kb a byly to celel pisnicky,ja jak jsem to prevedl,tak to melo 2 mb |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|