View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jordi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 7:12 am Post subject: Problem s kablom |
|
|
mam roblem s nainstalovanim driverov na Win XP pre moj kabel, je to USB kabel od firmy bestmobil.sk, nepodarilo sa mi ho nijak spravne nainstalovat, pise iba siemens USB conectivity, ale je tam zlty otaznik, a PMP mi pise ze nie je pripojeny telefon, kabel mi telefon hlasi ako DCA-540. Nevie niekto poradit aky driver, resp ako ho spravne nainstalovat? Skusal som drivre z tadeto, a aj ine, typek co ho mal predtym tvri ze jemu isiel v pohodicke. Dalej by som sa chel spytat, ci mi s nim pojde flashovat, ja viem ze sa vsade pise ze s DCA-540 to nejde, ale tam sa hovori o kabli ktory nema v strede ziadnu skatulku a ten moj ma, a na nejakom fore som sa docital, ze taky co vyzera ako moj, tak s tym by to slo. diky  |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 11:16 am Post subject: Re: Problem s kablom |
|
|
jordi wrote: | mam roblem s nainstalovanim driverov na Win XP pre moj kabel, je to USB kabel od firmy bestmobil.sk, nepodarilo sa mi ho nijak spravne nainstalovat, pise iba siemens USB conectivity, ale je tam zlty otaznik, a PMP mi pise ze nie je pripojeny telefon, kabel mi telefon hlasi ako DCA-540. Nevie niekto poradit aky driver, resp ako ho spravne nainstalovat? Skusal som drivre z tadeto, a aj ine, typek co ho mal predtym tvri ze jemu isiel v pohodicke. Dalej by som sa chel spytat, ci mi s nim pojde flashovat, ja viem ze sa vsade pise ze s DCA-540 to nejde, ale tam sa hovori o kabli ktory nema v strede ziadnu skatulku a ten moj ma, a na nejakom fore som sa docital, ze taky co vyzera ako moj, tak s tym by to slo. diky  |
Ke každému USB kabelu by měli být ovladače,které právě k němu patří.
Jinak s DCA-540 patchovat nejde (pouze datový-bez elektroniky),ale některé kabely (jako např.můj) se při spojení s compem označí jako 540,ale jakmile pustím V-Klay tak to vypíše 510 a úplně v pohodě se s nim dá dělat všechno. _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
Marek65 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 11:41 am Post subject: |
|
|
Nainstaluj si MPM a tam mas ovladace na DCA-540. _________________ Motorola C332 -> Siemens CX65 FW50 + DCA-540 homemade + DCA-500 homemade + Lampička -> SE W710i + 512MB card |
|
Back to top |
|
 |
seaman Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 12:09 pm Post subject: Re: Problem s kablom |
|
|
moj mily musis si zohnat komu69nikacny soft na siemens cx 65. flashovat mozes iba so servisnym kablom.
Last edited by seaman on Tue Jan 12, 2010 12:21 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 12:30 pm Post subject: |
|
|
Si robis srandu ze mozes predat soft na 2CD ked sa da vsetko stiahnut z netu a MPM je original program od Siemensu uplne FREE. A on nema problem zo softom ale s ovladacmi.  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 1:52 pm Post subject: Re: Problem s kablom |
|
|
seaman wrote: | moj mily musis si zohnat komu69nikacny soft na siemens cx 65. mozem ti ho predat. mam ho na 2 cd. cena spolu s postou 200sk.napis na pituka@zmail.sk .a este napis ci to mas servisny alebo datovy kabel. flashovat mozes iba so servisnym. |
Co to má být??
Veškerý potřebný soft až už originál MPM od Siemense, nebo SiMoCo od Pavla Cibulky a mnoho a mnoho jiného, včetně ovladačů je k dispozici na hlavní stránce v sekci DOWNLOAD. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
jordi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 7:43 pm Post subject: |
|
|
MPM mi ho tiez nenajde:((((( |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|