View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pallo78 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 1:06 pm Post subject: Problém s připojením na internet!!! |
|
|
Nemůžu rozjet připojení na internet a už jsem z toho doslova zoufalej.
U Siemens configurátoru jsem uspěšně nastavil WAP,MMS,E-mail,al einternet NE!!!
Dělal jsem to i podle návodu,co je tady na stránkách,ale nejde to.
Při instalaci modemu mě to pořád hlásí,že to chce vybrat buď
COM 1 nebo COM 2,ale je to je prý málo. Prý to má být COM 4 a výš?!
Při diagnostice to hlásí,že probíhá nějaká operace,ale žádná neprobíhá.Stahování do mobilu mp3 a obrázky mi ale jdou,tak fakt nevím.
Snad jedině,že by dodávaný kabel v originálním balení nebyl přímo datový kabel k internetu,ale jen pro komunikaci PC a mobil.
Prosím o radu.
Ďíky. Pallo.
 |
|
Back to top |
|
 |
Dafko ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 2:56 pm Post subject: Re: Problém s připojením na internet!!! |
|
|
pallo78 wrote: | Nemůžu rozjet připojení na internet a už jsem z toho doslova zoufalej.
U Siemens configurátoru jsem uspěšně nastavil WAP,MMS,E-mail,al einternet NE!!!
Dělal jsem to i podle návodu,co je tady na stránkách,ale nejde to.
Při instalaci modemu mě to pořád hlásí,že to chce vybrat buď
COM 1 nebo COM 2,ale je to je prý málo. Prý to má být COM 4 a výš?!
Při diagnostice to hlásí,že probíhá nějaká operace,ale žádná neprobíhá.Stahování do mobilu mp3 a obrázky mi ale jdou,tak fakt nevím.
Snad jedině,že by dodávaný kabel v originálním balení nebyl přímo datový kabel k internetu,ale jen pro komunikaci PC a mobil.
Prosím o radu.
Ďíky. Pallo.
 |
No malo by ti to behat v pohode cez mRouter ktory emuluje COM porty _________________ † I-Am-Lost
Nokia 3510i -> Siemens SX1 FW13 -> Siemens SX1 FW15 -> Nokia 7710
---------------------------- |
|
Back to top |
|
 |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 8:00 pm Post subject: |
|
|
Nejak Te nechapu. A kde chces ten internet pouzivat? Pokud na nejakem integrovanem prohlizeci primo v mobilu (Opera, Netfront...), tak v tom zadnej problem neni.
Pokud chces pouzivat SX1, jako modem, a serfovat na PC, musis nastavit net v PC a ne v SX1 (takze nechapu, co za konfiguracni SMS sis posilal)! Nehlede na to, ze pres kabel to stejne nejde. Muzes pouzit jen IrDa nebo BT!
Ale ja myslim, ze tohle jsou zakladni veci... a jeste ke vsemu, v MDM mas vsechno presne popsane, vcetne upozorneni, ze s kabelem se na net proste nedostanes...  |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 1:20 pm Post subject: |
|
|
Njuska wrote: | Nehlede na to, ze pres kabel to stejne nejde. Muzes pouzit jen IrDa nebo BT! |  _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|