View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ioannes kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 12:56 pm Post subject: problemy s Open Disc |
|
|
ahoj, mam c65, prvy raz som pracoval s OD a hned mi nacitalo Config, secko fpohode, som si zmenil menu a vypol zvuk fotaku, ale odftedy ani za nic mi nechce otvorit prieskumnik v SiMoCo, ni okrem Data. A ked stale spustam ODisc, tak sa mi tam objavuju nejake errory a ze port uz esistuje ci co.... ako sa tam mam znovu dostat, som z toho uplne zufaly lebo to nove menu mi blbne, tam kde bol Orange ikona mam len nehybny obrazok zlozky... prosim pomozte mi.
... viem ze to treba skusat viac krat, ale ja som to skusal aj dve hodiny a nevim uz jak dalej,
ak sa to uz niekde preberalo tak mi aspon poslite odkaz, plis. diki moc |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 12:59 pm Post subject: |
|
|
Zkus vypnout MPM, SiMoCo a cokoliv, co by mohlo pracovat s mobilem (s portem na kterým je připojenej), spustit OD znova a zkusit to otevřít... Jinak jak jsem dnes už jednou psal:
jenda.69 v diskuzi "zvuk clony fotoaparátu" wrote: | Já jsem to taky vyřešil patchem, ale když nechcete patch, tak si vystačíte i s programem VisSie.
menu->Možnosti->VisSie setup->zaškrtnout Open disk (X65)-> OK
Když tohle udělam, tak už to příště nebudu muset opakovat.
Pak si kliknu na Flexibilní paměť a mam to. VisSie můžu ukončit a zapnout MPM nebo SiMoCo.  |
_________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
ioannes kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 1:18 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | Zkus vypnout MPM, SiMoCo a cokoliv, co by mohlo pracovat s mobilem (s portem na kterým je připojenej), spustit OD znova a zkusit to otevřít... Jinak jak jsem dnes už jednou psal:
jenda.69 v diskuzi "zvuk clony fotoaparátu" wrote: | Já jsem to taky vyřešil patchem, ale když nechcete patch, tak si vystačíte i s programem VisSie.
menu->Možnosti->VisSie setup->zaškrtnout Open disk (X65)-> OK
Když tohle udělam, tak už to příště nebudu muset opakovat.
Pak si kliknu na Flexibilní paměť a mam to. VisSie můžu ukončit a zapnout MPM nebo SiMoCo.  |
|
ja to skusim az budem doma, len este otazka, akym pattchom sa to da vyriesit, ked ten OD je taky nespolahlivy??? |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 1:21 pm Post subject: |
|
|
ioannes wrote: | ja to skusim az budem doma, len este otazka, akym pattchom sa to da vyriesit, ked ten OD je taky nespolahlivy??? |
Dá se tam aplikovat systémový patch Otevření všech disků pro PC a pak už to nepotřebuješ. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu.
Last edited by jenda^^ on Sun Jun 26, 2005 1:22 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

14861.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 1:22 pm Post subject: |
|
|
Patch pro otevření disků pro PC |
|
Back to top |
|
 |
ioannes kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 1:33 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | ioannes wrote: | ja to skusim az budem doma, len este otazka, akym pattchom sa to da vyriesit, ked ten OD je taky nespolahlivy??? |
Dá se tam aplikovat systémový patch Otevření všech disků pro PC a pak už to nepotřebuješ. |
Okey, tkze si tam budem ale muset nahrat fw 25, a potom tam nejako ten subor "C65v25_otvorenie_diskov_pre_PC.vkp" nahrat, co uz asi bolo popisane v navodoch, no snad to nejako zvladnem. dakujem vam velmi pekne. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 1:37 pm Post subject: |
|
|
ioannes wrote: | Okey, tkze si tam budem ale muset nahrat fw 25, a potom tam nejako ten subor "C65v25_otvorenie_diskov_pre_PC.vkp" nahrat, co uz asi bolo popisane v navodoch, no snad to nejako zvladnem. dakujem vam velmi pekne. |
Jestli máš vygenerovaný loadery nebo patchnutý Bootcore (můžeš se spojit s v_klayem), tak si klikni na svuj fw a ten patch by tam měl být  _________________ Teď mám: Nexus S
|
Back to top |
|
 |
ioannes kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 1:47 pm Post subject: |
|
|
Ak SW- wersion 16 v infos telefonu, ktory mam je zhodne s fw16 tak si stiahnem teda tamten subor, aj ked pri stahovani sa mi to otvoriilo, a boli tam nejake tri vety a da sa to ulozit iba ako .txt....
....potom aj tak nerozumiem vete - vygenerovaný loadery nebo patchnutý Bootcore (můžeš se spojit s v_klayem) - takze mi to bude asi nanic, budem muset este asi hodne studovat , zda sa mi to strasne tazke, ale dik. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 1:49 pm Post subject: |
|
|
ioannes wrote: | Ak SW- wersion 16 v infos telefonu, ktory mam je zhodne s fw16 tak si stiahnem teda tamten subor, aj ked pri stahovani sa mi to otvoriilo, a boli tam nejake tri vety a da sa to ulozit iba ako .txt....
....potom aj tak nerozumiem vete - vygenerovaný loadery nebo patchnutý Bootcore (můžeš se spojit s v_klayem) - takze mi to bude asi nanic, budem muset este asi hodne studovat , zda sa mi to strasne tazke, ale dik. |
Řekl bych, že pro tebe bude asi nejjednodušší použít ten VisSie _________________ Teď mám: Nexus S
|
Back to top |
|
 |
ioannes kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 1:55 pm Post subject: |
|
|
[Asi mas pravdu, tak si ho stiahnem a skusim to s nim, a mozno casom az sa budem pilne ucit, sa dostnem aj k patchovaniu dakujem za rady |
|
Back to top |
|
 |
ioannes kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 10:16 am Post subject: |
|
|
hej s VisSie to ide, len to treba opakovat po kazdom odpojeni telefonu, myslim zapinat VisSie a nacitavat tu pamat, ale aj tak super, ze sa tam viem dostat, dakujem este raz |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|