View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
yardis kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 02, 2005 12:13 pm Post subject: Pls poradte umrtveni C55 a neraguje na zadny program?? |
|
|
Jednou uz jsem mel rozbyty telefon (umrtveny) a riznul jsem testpoint -rozchodil jem ho .podruhy kdyz jsem patchoval vyskocila systemová chyba a patch se nedokoncil od te doby nejde spojit s zadnym soft .V-kla , freia nic .
poradte nefim co s tim
Distak piste i na ICQ:295-959-033
Budu vam vdecny PLS |
|
Back to top |
|
 |
monak badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 3:57 pm Post subject: Re: Pls poradte umrtveni C55 a neraguje na zadny program?? |
|
|
yardis wrote: | Jednou uz jsem mel rozbyty telefon (umrtveny) a riznul jsem testpoint -rozchodil jem ho .podruhy kdyz jsem patchoval vyskocila systemová chyba a patch se nedokoncil od te doby nejde spojit s zadnym soft .V-kla , freia nic .
poradte nefim co s tim
Distak piste i na ICQ:295-959-033
Budu vam vdecny PLS |
Zkusil bych SST/repair,ale jinak fakt nevím:-( _________________ C55 888KB+systémové a grafické patche.
Výhled SX1.Vyzkoušel jsem SX1 a zase jsem se raději vrátil k C55.Výhled CX75 nebo Motorola MPX220.Nakonec jsem šel do K700i a urychleně se ho koukám zbavit. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 7:25 pm Post subject: |
|
|
SST repair nefaka uz sem skousel a SSt taky moc neraguje s USB kabely ale diky za snahu |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|