Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dieg0 siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004 Příspěvky: 2937 Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Zaslal: so červen 11, 2005 12:55 pm Předmět: Zvlastnosti |
|
|
Co zvlastne sa vam stalo pri vasich Siemensoch?Prepriklad udam ze napriklad ja osm mal neobycajne pokazeny telefon ako som ho este nikdy nemal.Spustil som WinSwup a akurat za 5 minut sa nam zacinala hodina v skole tak som rychlo natukal a utekal do skoly.Akurat kamsom vravim ako som si dokazil fon a ejhle ja som zabudol vypnut nabijanie.Uplne som bol vymlety ze to aj napriek zapnutemu nabijaniu zacalo a uspesne dohralo soft.Tak sa pochvalte.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sh@dy táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: út červenec 05, 2005 9:42 pm Předmět: |
|
|
Ja som si raz pozeral prijate hovory a jeden tam bol navyse, urcite mi vtedy nikto nevolal. Pozrel som si to a cas hovoru bol vyse 13 hodin
Aj mne uz bezal Winswup pri zapnutom nabijani a nic sa nestalo... _________________ A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jiří Býček kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út červenec 05, 2005 10:05 pm Předmět: |
|
|
nevím,jestli se dá za zvláštnost považovat to,že jsem kvůli mému cx-ku několikrát zaspal a to jen kvůli tomu,že už ho asi omrzelo mě budit pořád ve stejný čas _________________ Luis |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 10:15 am Předmět: |
|
|
Mě napsala C65 : "Chyba dat MMC karty". Tento problém se mi nepodařilo odstranit za chodu, protože jsem nemohl najít slot na paměťovou kartu. Pomohl restart telefonu  _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004 Příspěvky: 2937 Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 10:55 am Předmět: |
|
|
szkepek napsal: | Mě napsala C65 : "Chyba dat MMC karty". Tento problém se mi nepodařilo odstranit za chodu, protože jsem nemohl najít slot na paměťovou kartu. Pomohl restart telefonu  | Kde ti to napisalo?BTW vcera som mal velký problém.Musel som prehrať soft ale keďže sa mi na kábli práve v tom čase odtrhol pin 3 tak osm to musel zaletovať ale doma osm nenašiel letovačku tak osm ten káblik len tak priložil a začal nahrávať soft ale potom som si všimol tri háčiky .Po prvé : Kábel držal len na jednom tom maličkom kábliku .Po druhé : Telefón aj s káblom bol položený an mieste kde mám klávesnicu takže keď píšem sa to trasie a ktomu je ešte ten tretí že kábel som mal priložený klávesnicou .U starkého som to zaletoval mikropájkou ale to osm mal štastie že pini 2 a 4 sú zaizolované lebo sa mi tak triasla ruka že keby neboli tak by som ich pospájal .A ešte sa mi stala taká zaujímavosť že som len vopchal kábel do telefónu a nezobrazovali sa mi Porfile Logo On Mains screen a Extra info a telefon nepipal kazdu hodinu proste vypli sa setky patche  _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
And1111 pisatel

Založen: 18. 03. 2005 Příspěvky: 244 Bydliště: Svit, pri Poprade SVK
661.00 SMM
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 12:24 pm Předmět: |
|
|
Ja som nemohol vcera zaspat a tak som drtil CS... Okolo druhej som skoncil ze idem spat... Pozrem na screensaver kolko je hodin a tam bolo napisane 26:31 !!! Pozeram ci sa mi nesniva a ono to tam fakt bolo. Stlacim cervene tlacidlo a dole som uz mal napisane 02:31....  _________________ Alcatel OT 302 --> Siemens M50 --> Siemens C60 --> Siemens S65(128MB MMC) - FW 50 - dobre patche ---- IT`S COOL |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 12:49 pm Předmět: |
|
|
Dieg0 napsal: | szkepek napsal: | Mě napsala C65 : "Chyba dat MMC karty". Tento problém se mi nepodařilo odstranit za chodu, protože jsem nemohl najít slot na paměťovou kartu. Pomohl restart telefonu  | Kde ti to napisalo?BTW vcera som mal velký problém.Musel som prehrať soft ale keďže sa mi na kábli práve v tom čase odtrhol pin 3 tak osm to musel zaletovať ale doma osm nenašiel letovačku tak osm ten káblik len tak priložil a začal nahrávať soft ale potom som si všimol tri háčiky .Po prvé : Kábel držal len na jednom tom maličkom kábliku .Po druhé : Telefón aj s káblom bol položený an mieste kde mám klávesnicu takže keď píšem sa to trasie a ktomu je ešte ten tretí že kábel som mal priložený klávesnicou .U starkého som to zaletoval mikropájkou ale to osm mal štastie že pini 2 a 4 sú zaizolované lebo sa mi tak triasla ruka že keby neboli tak by som ich pospájal .A ešte sa mi stala taká zaujímavosť že som len vopchal kábel do telefónu a nezobrazovali sa mi Porfile Logo On Mains screen a Extra info a telefon nepipal kazdu hodinu proste vypli sa setky patche  |
Stalo se mi to v Římě , když jsem se snažil, dostat se do systému souborů, MyStuffu, nebo adresáře.
To s tim vypnutim patchu : Existuje nejaky patch, ktery myslim vypne vsecky patche. U FW50 vypadal takto :
Treba to bylo tim  _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ginzo všeználek

Založen: 03. 09. 2004 Příspěvky: 675 Bydliště: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 2:38 pm Předmět: |
|
|
ked som chcel rýchlo napísať správu,tak som išiel do menu (fakt rýchlo):
menu-správy-nová správa-SMS-napísal som-voľby poslať-a potom sa tam znovu objavilo nová správa a nie riadok na napísanie čísla-tak som dal zase SMS-správa je asi nesprávna
musel som ísť opäť na uvod. display a začať správu písať odznova  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Putcha badatel

Založen: 21. 05. 2005 Příspěvky: 100 Bydliště: Bratislava, Slovakia
261.00 SMM
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 3:00 pm Předmět: |
|
|
Mne sa stalo, ze som mal neprijaty hovor s datumom 1. januara 1800. Dobre ne? _________________ Nokia 5110 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Siemens S65(fw25 - fw43 - fw25 - fw43 - fw50+patches - fw53+patches) -> Sony Ericsson D750i -> HTC Wizard -> HTC Kaiser -> HTC Jade |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

19990.28 SMM
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 3:02 pm Předmět: |
|
|
Viem že je to trošku OT ale nedá mi : Včera sme malovali obývačku a sťahovali sme z nej nábytok.Potom otec odpojil video a pokazilo sa na co sa dost nasral zavolal ma nech sa na to kuknem ale nevedel som to opravit.Hned na to pridem do deckej izby a pocitac resetnuty a pise mi ze nechce nacitat WINDOWS.Skvele!Dal som installnut WINDOWS ale nechcelo mi nabootovat CD!Nakoniec ked uz som si zohnal BOOT disketu tak som to urobil a WINDOWS sa zvlastne moooc dlho isntaloval tak som zaspal a komp zbytocne zral elektrinu do rana a rano som sa zobudil natiahnem sa a pocujem rachot kuknem predo mna a rozbila sa lampa.To su dni co?  _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkepek táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 6:53 pm Předmět: |
|
|
Putcha napsal: | Mne sa stalo, ze som mal neprijaty hovor s datumom 1. januara 1800. Dobre ne? |
No, ja jsem ochotnej Radce, ze se treba nepodivlala hodinu na mobil a nevsimla si, ze ma textovku, ale 200 let, to by mi bylo divny  _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
skrat kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 11:49 pm Předmět: |
|
|
Dieg0 napsal: | Viem že je to trošku OT ale nedá mi : Včera sme malovali obývačku a sťahovali sme z nej nábytok.Potom otec odpojil video a pokazilo sa na co sa dost nasral zavolal ma nech sa na to kuknem ale nevedel som to opravit.Hned na to pridem do deckej izby a pocitac resetnuty a pise mi ze nechce nacitat WINDOWS.Skvele!Dal som installnut WINDOWS ale nechcelo mi nabootovat CD!Nakoniec ked uz som si zohnal BOOT disketu tak som to urobil a WINDOWS sa zvlastne moooc dlho isntaloval tak som zaspal a komp zbytocne zral elektrinu do rana a rano som sa zobudil natiahnem sa a pocujem rachot kuknem predo mna a rozbila sa lampa.To su dni co?  |
nieje nad dni, ked sa dari  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanes.strnad rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 07, 2005 8:40 am Předmět: |
|
|
mě zas píše že skratův příspěvek byl zaslán "čt červenec 07, 2005 12:49 am" a ted je čtvrtek 7.7.2005 9:40 AM _________________ Alcatel OT 303(ještě žije)=>Siemens M65 fw06=>fw12=>fw25=>fw43(čistej,až na ikony a na zvuk u fotáku)
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Honza Bouma táta fóra

7912.98 SMM
|
Zaslal: čt červenec 07, 2005 9:52 am Předmět: |
|
|
Me prisla pro tatu nova CX65,zkusebne jsem ji zapnul,nastavil cas,pasmo...a najednou hlaska s vykricnikem:Zarizeni Bluetooth se nepodarilo nalezt! Vypnout to neslo,vyhodil jsem baterku,dal ji zpatky a uz to bezelo.  _________________ MOTOROLA d520>SIEMENS C35i>NOKIA 3410>back to SIEMENS C35i>SIEMENS C60>SIEMENS SX1>SIEMENS SXG75 White
Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 07, 2005 9:56 am Předmět: |
|
|
hanes.strnad napsal: | mě zas píše že skratův příspěvek byl zaslán "čt červenec 07, 2005 12:49 am" a ted je čtvrtek 7.7.2005 9:40 AM |
Zaujimave zvlastnosti sem pisete, len uz asi nemaju vela spolocneho s radou x65, x70  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|