clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - M65 pracuje pomalu!!?Co s tím??

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

M65 pracuje pomalu!!?Co s tím??

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
stoupík
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 07, 2005 3:10 pm    Předmět: M65 pracuje pomalu!!?Co s tím?? Odpovědět s citátem

Ahoj všichni vlastníci mobilu M65!! Razz Určitě jste taky zjistili při porovnání s valstníky jiných telefonů, že M65 je pěkný šnek!! Přehrávání videa, aplikace i najížděn menu!! Sad Ví někdo co s tím? Jde to vůbec vylepšit? Prosím o radu, protože mě to pěkně hryže!! Nebyl to zrovna nejlevnější telefon a nechci na siemens zanevřít!! Rolling Eyes Jo a zapomněl bych mám tam FW 43. Takže tím to není!! Díky Stoupík.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Onecar
veterán
veterán

10894.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 07, 2005 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co takhle patch superfast menu? Ten by to měl vyřešit, a nebo zkus taky optimalizaci: menu -> nastavení -> nast. telefonu -> syst. souborů -> optimalizace
A nebo jeď na FW50
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
stoupík
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 07, 2005 4:20 pm    Předmět: M65 pracuje pomalu?! Odpovědět s citátem

Díky za radu, optimalizaci jsem už zkoušel , ale má to minimální výsledek to ostatní vyzkouším a dám vědět Think
Gecko
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 09, 2005 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, mno já mám M65 Rescue (fw44) a na rychlost si tedy nemůžu stěžovat, reaguje téměř okamžitě - oproti mé předchozí M55 to je sakra rozdíl! Ono to občas také bývá příliš velkým množstvím textovek v paměti nebo jmen v adresáři, ale spíš textovkama - třeba u N 6310 již při 70ti SMSkách v paměti byl telefon hróóózný šnek. Brick wall
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 09, 2005 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z vlastní zkušenosti musim napsat, že telefon by měl mít aspoň 1MB volný paměti, jinak pracuje docela pomalu wink

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
StandaT
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 09, 2005 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a taky doporučuju smazat odchozí/příchozí hovory (menu-2-4), potom defragmentovat -viditelně se zrychlí.
s SMSkama má postřeh takovej, že telefon nezpomalují (měl jsem plnou paměť jak v tel. tak na SIM a bez problémů)

Lewa
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2005 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako první bych dal upgrade na FW50. Potom bych udělal defragmentaci. A když nic nepomuže (ani smazání SMS a hovorů), tak formát a znova defragmentaci. Jestli ani ne to, tak je vada v HW...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
stoupík
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2005 12:47 am    Předmět: Dobrá rada nad zlato:-)- Odpovědět s citátem

Lewa napsal:
Jako první bych dal upgrade na FW50. Potom bych udělal defragmentaci. A když nic nepomuže (ani smazání SMS a hovorů), tak formát a znova defragmentaci. Jestli ani ne to, tak je vada v HW...

Tak já ten nový FW50 zkusím, ale myslím, že to tím není. Můj názor je, že jo to prostě šnek a je mi divný, že je jenom pár jedinců, kteří si toho všimli. Asi siemensáci nejsou tak náročný Embarassed
Gecko
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2005 4:13 pm    Předmět: Re: Dobrá rada nad zlato:-)- Odpovědět s citátem

stoupík napsal:
Lewa napsal:

Tak já ten nový FW50 zkusím, ale myslím, že to tím není. Můj názor je, že jo to prostě šnek a je mi divný, že je jenom pár jedinců, kteří si toho všimli. Asi siemensáci nejsou tak náročný Embarassed

Jak říkám, u mé M65 Rescue jsou reakce téměř okamžité - čekací animace se objevuje jen při spouštění java aplikace a to ještě řádově tak do 15 - 20ti vteřin u opravdu velké hry (cca 150 - 220 kB), položky v menu, obrázky a tak to otvírá okamžitě, jen spouštění kalkulačky občas trvá tak 3 - 5 vteřin, i když to může být i tím, že ji mám nastavenou pod číselným tlačítkem jako často používanou funkci. Citelné zpomalení je opravdu až při velmi zapráskané paměti - když trochu víc fotím, tak není výjimkou aby v paměti zůstalo místo jen pro 3 fotky (okolo 150 kB) a to už opravdu chlapec trochu nestíhá, ale pak fotky přetáhnu do compu, udělám defragmentaci a vše je OK Dancing
Ikosp
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2005 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lewa napsal:

Ta defragmentace mu po formátu moc nepomůže když mu to všechno smaže Shame on you
Formát dělej až budeš mít udělané zálohy všech dat

C35 > C45 > M55 3.75MB + plno patchu >S55

C65 v12 > v25 + systémové patche

M65 v43
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: