Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
stoupík kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 07, 2005 3:10 pm Předmět: M65 pracuje pomalu!!?Co s tím?? |
|
|
Ahoj všichni vlastníci mobilu M65!! Určitě jste taky zjistili při porovnání s valstníky jiných telefonů, že M65 je pěkný šnek!! Přehrávání videa, aplikace i najížděn menu!! Ví někdo co s tím? Jde to vůbec vylepšit? Prosím o radu, protože mě to pěkně hryže!! Nebyl to zrovna nejlevnější telefon a nechci na siemens zanevřít!! Jo a zapomněl bych mám tam FW 43. Takže tím to není!! Díky Stoupík. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 07, 2005 3:51 pm Předmět: |
|
|
Co takhle patch superfast menu? Ten by to měl vyřešit, a nebo zkus taky optimalizaci: menu -> nastavení -> nast. telefonu -> syst. souborů -> optimalizace
A nebo jeď na FW50 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stoupík kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 07, 2005 4:20 pm Předmět: M65 pracuje pomalu?! |
|
|
Díky za radu, optimalizaci jsem už zkoušel , ale má to minimální výsledek to ostatní vyzkouším a dám vědět  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gecko badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: so červenec 09, 2005 2:13 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, mno já mám M65 Rescue (fw44) a na rychlost si tedy nemůžu stěžovat, reaguje téměř okamžitě - oproti mé předchozí M55 to je sakra rozdíl! Ono to občas také bývá příliš velkým množstvím textovek v paměti nebo jmen v adresáři, ale spíš textovkama - třeba u N 6310 již při 70ti SMSkách v paměti byl telefon hróóózný šnek.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: so červenec 09, 2005 2:18 pm Předmět: |
|
|
Z vlastní zkušenosti musim napsat, že telefon by měl mít aspoň 1MB volný paměti, jinak pracuje docela pomalu  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StandaT pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: so červenec 09, 2005 3:51 pm Předmět: |
|
|
a taky doporučuju smazat odchozí/příchozí hovory (menu-2-4), potom defragmentovat -viditelně se zrychlí.
s SMSkama má postřeh takovej, že telefon nezpomalují (měl jsem plnou paměť jak v tel. tak na SIM a bez problémů) _________________ M65 fw.12>25>43>25>44>43 + kabel od AAAmobil(Koracell) + "lampička"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lewa táta fóra

Založen: 30. 12. 2004 Příspěvky: 1037 Bydliště: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Zaslal: ne červenec 10, 2005 5:33 pm Předmět: |
|
|
Jako první bych dal upgrade na FW50. Potom bych udělal defragmentaci. A když nic nepomuže (ani smazání SMS a hovorů), tak formát a znova defragmentaci. Jestli ani ne to, tak je vada v HW... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stoupík kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po červenec 11, 2005 12:47 am Předmět: Dobrá rada nad zlato:-)- |
|
|
Lewa napsal: | Jako první bych dal upgrade na FW50. Potom bych udělal defragmentaci. A když nic nepomuže (ani smazání SMS a hovorů), tak formát a znova defragmentaci. Jestli ani ne to, tak je vada v HW... |
Tak já ten nový FW50 zkusím, ale myslím, že to tím není. Můj názor je, že jo to prostě šnek a je mi divný, že je jenom pár jedinců, kteří si toho všimli. Asi siemensáci nejsou tak náročný  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gecko badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po červenec 11, 2005 4:13 pm Předmět: Re: Dobrá rada nad zlato:-)- |
|
|
stoupík napsal: | Lewa napsal: | Jako první bych dal upgrade na FW50. Potom bych udělal defragmentaci. A když nic nepomuže (ani smazání SMS a hovorů), tak formát a znova defragmentaci. Jestli ani ne to, tak je vada v HW... |
Tak já ten nový FW50 zkusím, ale myslím, že to tím není. Můj názor je, že jo to prostě šnek a je mi divný, že je jenom pár jedinců, kteří si toho všimli. Asi siemensáci nejsou tak náročný  |
Jak říkám, u mé M65 Rescue jsou reakce téměř okamžité - čekací animace se objevuje jen při spouštění java aplikace a to ještě řádově tak do 15 - 20ti vteřin u opravdu velké hry (cca 150 - 220 kB), položky v menu, obrázky a tak to otvírá okamžitě, jen spouštění kalkulačky občas trvá tak 3 - 5 vteřin, i když to může být i tím, že ji mám nastavenou pod číselným tlačítkem jako často používanou funkci. Citelné zpomalení je opravdu až při velmi zapráskané paměti - když trochu víc fotím, tak není výjimkou aby v paměti zůstalo místo jen pro 3 fotky (okolo 150 kB) a to už opravdu chlapec trochu nestíhá, ale pak fotky přetáhnu do compu, udělám defragmentaci a vše je OK  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ikosp pisatel

Založen: 15. 07. 2004 Příspěvky: 203 Bydliště: 20 Km od Brna
661.00 SMM
|
Zaslal: po červenec 11, 2005 4:27 pm Předmět: |
|
|
Lewa napsal: | Jako první bych dal upgrade na FW50. Potom bych udělal defragmentaci. A když nic nepomuže (ani smazání SMS a hovorů), tak formát a znova defragmentaci. Jestli ani ne to, tak je vada v HW... |
Ta defragmentace mu po formátu moc nepomůže když mu to všechno smaže
Formát dělej až budeš mít udělané zálohy všech dat _________________
C35 > C45 > M55 3.75MB + plno patchu >S55
C65 v12 > v25 + systémové patche
M65 v43 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|