clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - HW problem u S65

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

HW problem u S65

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Guest15
věrný diskusník
věrný diskusník

Location: Frýdek-Místek (malé velkoměsto kousek od Ostravy :)

2061.00 SMM
PostPosted: Sat Jul 09, 2005 7:14 pm    Post subject: HW problem u S65 Reply with quote

Lidi mam problem, jel sem na dovolenou a chtel sem si tam neco vyfotit na S65ce, no dobre tak sem udelal asi dve fotky pak sem premyslel co si este vyfotim a tak zkousim dal fotiti a ejhle, display problikl v nekolika barvach a pak byl uz jen bily. Tak sem rikal kua co to zase je! Vypnout to neslo a taxem vytahl baterku, pockal sem chvilu a zapnul. Co se neobjevilo, komplet rozhozene barvy tipuju tak 8 nebo 16 barev a hodne velke rozliseniproste rozhozeny display, ale co me nejvic udivuje tak je to ze dyz pockam tak 5 minut taxe vse vrati do normalnu a display je zas normalni. Poradte co s tim muze byt. A nerikejte dej to do servisu, tam to pude stejne ale nevim si rady co s tim muze byt, jo a dotaz myslite ze nic v servise nepoznaji kdyz vratim vse do puvodniho stavu a mam pro tu s65 vygenerovane akorat kody v Papua?proste nahraju zalohu a vratim z5 rozlozeni klaves a ikonky?diky moc
Guest15

Guest15
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Sat Jul 09, 2005 7:17 pm    Post subject: Reply with quote

A jak rikam mam komletni zalohu telefonu.... Anxious
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PostPosted: Sun Jul 10, 2005 7:17 am    Post subject: Reply with quote

Tak na co čekáš??Dej tam tu zálohu a uvidíš jestli je to jen rozhašený tim jak si se v tom vesele rejpal a nebo jestli je to HW závada.Já bych si tipnul na totalně rozhašenej FW tim patchováním a editováním.Vyčistil bych buffer a defragmentoval,popřípadě formátoval paměť a určitě to pojede wink
View user's profile Send private message
mario_liptov
administrátor
administrátor

265151.79 SMM
PostPosted: Sun Jul 10, 2005 8:19 am    Post subject: Re: HW problem u S65 Reply with quote

podla mojo osobneho nazoru to naozaj nie je HWproblem ale ako pisal vid dolu je to SW problem. Ono totizto ked zacnes rypat do SW nemusia ti pasovat velkosti a odkazy jednotlivych programov a podprogramov SW a telefon ti zacne blbnut. Toto sa ti prejavilo akurat pri foteni
Back to top
Guest15
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 10, 2005 8:56 am    Post subject: Reply with quote

jj diky a vycistit buffer jak? Smile nevim co to je a naformatovat zkusim ted si robim komplet zalohu vsech slozek dam tam ale prvni tu zalohu a uvidime
Guest15
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 10, 2005 8:58 am    Post subject: Re: HW problem u S65 Reply with quote

mario_liptov wrote:
podla mojo osobneho nazoru to naozaj nie je HWproblem ale ako pisal vid dolu je to SW problem. Ono totizto ked zacnes rypat do SW nemusia ti pasovat velkosti a odkazy jednotlivych programov a podprogramov SW a telefon ti zacne blbnut. Toto sa ti prejavilo akurat pri foteni

jj taky diky za rady uvidime ja du do toho a jak to dopadne tak se ozvu.

Grafic
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 10, 2005 9:05 am    Post subject: Reply with quote

Tohle bude HW problem, patchovani jako takovy ti bordel v mobilu neudela a takhle rozhazet display, je urcite HW...
Kdyz ti reknu, ze me se vypinal kazdou chvili mobil, vzdy kdyz jsem s nim zacal neco delat, tak mi taky reknete, ze to je SW....
Ale chyba, v tom se zrovna docela vyznam, zkusil jsem vsechno mozny, ruzny zalohy, jiny eepromky, a buh vi co jeste...Ted je nekde v servise...

Tohle bude HW, sorry...Ale kazdopadne tam zkus nacpat tu zalohu z doby, kdy to nedelalo a uvidis...

M35i FW18 --> MT50 FW18 --> M55 FW10,11,91 --> M65 FW4,16,25,41,25,43,50,58,50 --> SXG75 FW22
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Guest15
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 10, 2005 9:10 am    Post subject: Reply with quote

Grafic wrote:
Tohle bude HW problem, patchovani jako takovy ti bordel v mobilu neudela a takhle rozhazet display, je urcite HW...
Kdyz ti reknu, ze me se vypinal kazdou chvili mobil, vzdy kdyz jsem s nim zacal neco delat, tak mi taky reknete, ze to je SW....
Ale chyba, v tom se zrovna docela vyznam, zkusil jsem vsechno mozny, ruzny zalohy, jiny eepromky, a buh vi co jeste...Ted je nekde v servise...

Tohle bude HW, sorry...Ale kazdopadne tam zkus nacpat tu zalohu z doby, kdy to nedelalo a uvidis...

Jasne to jako s tim na 100% pocitam ze to dam do servisu. Me to taky nesedelo dyz se mi rozhodil display a zachvilku pak uz to bylo OK podle me bude nejakej problem na desce. Kdo vi mozna jenom neco posunute nebo studenak. No a myslis ze kdyz tam dam vsechny zalohy a tak proste jak jak sem to dostal na zacatku myslis ze nic nepoznaj?podle me ze kdyz to tak bude rozhasene nebudoiu ani kontrolovat esi to je jine. Myslis ze mi vymeni desku?protoze 1) to by nic nepoznali ne? 2) byla by novejsi a treba proti teto vade odolnejsi ?
Diky

xSamuell
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 10, 2005 2:46 pm    Post subject: taky se mi to stalo... Reply with quote

Do servisu planuju jit zitra, tak jsem zvedavej...

http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=12518

CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 10, 2005 2:55 pm    Post subject: Reply with quote

Vidis mohol by si nejako hodit fotky toho displayu
. Bolo by dost zaujimave vidiet to .

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Back to top
Guest15
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 11, 2005 8:54 pm    Post subject: Reply with quote

CX65-ka wrote:
Vidis mohol by si nejako hodit fotky toho displayu
. Bolo by dost zaujimave vidiet to .

No hodil bych ho tam ale. jakxik sem to dal do t-mpobilu a rikali mi ze to prijde max do 30ti dnu ale prej to u nic trva tak max 10 a do 3 dnu to muze taky prijit Smile)

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum