Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
rizek.jirka kolemjdoucí
Založen: 03. 12. 2004 Příspěvky: 15 Bydliště: Rokytnice n Jiz.
1.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 14, 2005 2:12 pm Předmět: Kryty na S65ku |
|
|
Poraďte mi pls kde bych sehnal nejlevnější kryty na S65 ale hlavně aby byly komletní (přední kryt a 2 zadní jeden na foťák a jeden na baterku ) Nejsem zrovna při financich koupil jsem si origoš kabel za 700,- moc díky za odpovědi!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gryzor kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 14, 2005 4:16 pm Předmět: |
|
|
Zdravím Tě, zatím nejlevnější jsem viděl kryty jak na esko, tak i emko 65 v Tescu Letňany na Praze 9. Naproti pokladnám je stánek s příslušenstvím a prodejnu mají někde na Andělu. Výjde od 200,- do 350,-, ale ty barvy teda nic moc. Nejhezčí je černo-stříbrný nebo stříbrný, ale ten zřejmě máš. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 14, 2005 4:18 pm Předmět: |
|
|
www.i-obchod.cz ale asi kvalita nebude nic moc |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Smeli pisatel

Založen: 09. 09. 2004 Příspěvky: 239 Bydliště: Hrabyně (díra kousek od Ostravy)
661.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 14, 2005 7:37 pm Předmět: |
|
|
O kratech jsem už psal - tytéž co jsou v některých e-shopech jsou i u Vietnamských přátel - barevné varianty jsou matné (červěná, modrá...) a viděl jsem ještě zlatou - ta je lesklá. Kryty byly všech tří částí, neviděl jsem černý. Cena do 200CZK _________________
SIEMENS S65 fw. 58
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|