View previous topic :: View next topic |
Co si o mém nápadu myslíte? |
Už to tu bylo. Nesmysl. |
|
21% |
[ 8 ] |
JO, to je super !!! |
|
31% |
[ 12 ] |
Mně se více líbí ta stará klávesnice |
|
47% |
[ 18 ] |
|
Total Votes : 38 |
|
Author |
Message |
sustmi badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:14 pm Post subject: Konečně pořádná klávesnice na SX1ce |
|
|
Tak mě napadlo(snad to tu ještě nebylo), že by se dal udělat kryt na siemense SX1, který by měl tlačítka na stejném místě jako všechny normílní telefony a zespod krytu (po stranách) by byly kontakty, které zajišťovali spínání (funkci) "nových" tlačítek. Myslím, že hodně lidí si SX1 nekoupí jen kvůli "kontroverzní" klávesnici a tímhle by mohl být problém celkem vyřešen.
Kdyby začal Siemens takové kryty vyrábět určitě by mu zase stoupl prodej .
Mohlo by to vypadat nějak takhle: http://sx2.wz.cz/
ps. Pokud na to někdo máte prostředky a rozhodnete se takovej kryt vyrábět, vzpomeňte si na mně až budete počítat ty tučné zisky .
EDIT: ten obrazek sem nedělal já 
Last edited by sustmi on Thu Jul 14, 2005 10:44 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
tronda badatel

280.76 SMM
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:26 pm Post subject: |
|
|
Hmm..., čoveče, vypadá to fakt dobře!  _________________ C35 + S35 -> M35 + ME45 -> ST55 + S55 -> A55 + S55 -> S65 + SX1 -> S75 + SXG75 |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:28 pm Post subject: |
|
|
SX1 sa vyznacuje svojou atypickou, no stylovou klavesnicou. Keby si ju zmenil, uz by to nebol SX1 ale nieco "obycajnejsie". Mne osobne ta klavesnica (uz) vyhovuje a necitim potrebu ju menit. Okrem toho, vyroba by bola asi dost nakladna, keby si vyrabal v malom mnozstve a prostriedky ma len par ludi. Nieje to sci-fi, je to len zelanie. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:57 pm Post subject: |
|
|
no ja bych to urcite nemenil SX1 sem si koupil pro svoji jedinecnost jinak obrazek je vcelku peknej ,ale je videt trocha "rucni prace" ..treba to zalomeni stribrne lemovaci listy u funkcnich tlacitek na tom obrazku nemas namalovane ve stejne vysce,ale to je jen detail .. je to v celku pekne  _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
wosa začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 8:05 pm Post subject: re |
|
|
Já měl vždycky takový lahůdky (např. N5510) a sx1 zaujme svíma funkcema né klávesnicí, SX2 vypadá pěkně ale je to jen o zvyku (mě to trvalo hodiny ) |
|
Back to top |
|
 |
Dafko ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 9:28 pm Post subject: |
|
|
Priznavam ze jedinou negativnou strankou kupi SX1 bola klavesnica no teraz je uz vobec nieje prekazkou a ludia ktorych zaujmu technicke parametre sexyone nemaju dovod sa zastavovat na nejakou tou klavesnicou  _________________ † I-Am-Lost
Nokia 3510i -> Siemens SX1 FW13 -> Siemens SX1 FW15 -> Nokia 7710
---------------------------- |
|
Back to top |
|
 |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 9:34 pm Post subject: |
|
|
Myslím že je úplně zbytečný to tu řešit...SX1 už se nevyrábí a neprodává a SX2 zřejmě bude poučena z chyb své předhůdkyně (doufám). A dávat si na SX1 nějaký čínský shit kryty mně teda neláká . A u nás to nikdo dělat nebude. Bohužel |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 8:11 am Post subject: |
|
|
Sáááááááááákra mě se to líbí  |
|
Back to top |
|
 |
guiksilver rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 8:46 am Post subject: |
|
|
Mě se teda líbí víc ta strará,protože je to takový extravagantní. _________________ Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem... |
|
Back to top |
|
 |
vitek.borec.cz ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 1:19 pm Post subject: |
|
|
weitless wrote: | Myslím že je úplně zbytečný to tu řešit...SX1 už se nevyrábí a neprodává a SX2 zřejmě bude poučena z chyb své předhůdkyně (doufám). A dávat si na SX1 nějaký čínský shit kryty mně teda neláká . A u nás to nikdo dělat nebude. Bohužel |
SOuhlasím s tvým názorem. Pokud by to nebylo čínské a nebo ruční práce Siemens to nikdy neshválí, jelikož už se nevyrábí. Vždyť už ho ani pořádně v obchodě neseženeš! To je ale veliká škoda, protože o něj teprve teď začal být zájem!  _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
rhia kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 12:41 pm Post subject: Nechci |
|
|
Já bych tedy klávesnici neměnil. Naprosto mi vyhovuje tak jak je. Nechápu, jak někdo může dosáhnout palcem na klávesu, která je milimetr od dolní části founu (jak to je na "běžných mobilech"). Možná mám jen větší ruce (taky většinou píšu jen jednoručně), ale ty záněty kloubů náctiletých smskařů o něčem vypovídají...  |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 12:51 pm Post subject: Re: Nechci |
|
|
rhia wrote: | Já bych tedy klávesnici neměnil. Naprosto mi vyhovuje tak jak je. Nechápu, jak někdo může dosáhnout palcem na klávesu, která je milimetr od dolní části founu (jak to je na "běžných mobilech"). Možná mám jen větší ruce (taky většinou píšu jen jednoručně), ale ty záněty kloubů náctiletých smskařů o něčem vypovídají...  |
Popravdě já jsem si zvykl tak na to pobokách, že už ani neumím s tím dole!  _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
novakl všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 1:40 pm Post subject: Re: Nechci |
|
|
vitek.borec.cz wrote: | rhia wrote: | Já bych tedy klávesnici neměnil. Naprosto mi vyhovuje tak jak je. Nechápu, jak někdo může dosáhnout palcem na klávesu, která je milimetr od dolní části founu (jak to je na "běžných mobilech"). Možná mám jen větší ruce (taky většinou píšu jen jednoručně), ale ty záněty kloubů náctiletých smskařů o něčem vypovídají...  |
Popravdě já jsem si zvykl tak na to pobokách, že už ani neumím s tím dole!  |
Přesně, já si teda už nedovedu představit že bych hrál hry s joystickem a klávesama dole. Už jsem si prostě zvykl že ta 5 je úplně vlevo a výš než joystick _________________ Alcatel 302 -> Nokia 3310 -> SonyErricson T310 -> Siemens M55 -> Siemens SX1 FW15 + 1Gb -> Přešel jsem na Nokii - Nokia N73 Music Edition
 |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 2:23 pm Post subject: Re: Nechci |
|
|
novakl wrote: | vitek.borec.cz wrote: | rhia wrote: | Já bych tedy klávesnici neměnil. Naprosto mi vyhovuje tak jak je. Nechápu, jak někdo může dosáhnout palcem na klávesu, která je milimetr od dolní části founu (jak to je na "běžných mobilech"). Možná mám jen větší ruce (taky většinou píšu jen jednoručně), ale ty záněty kloubů náctiletých smskařů o něčem vypovídají...  |
Popravdě já jsem si zvykl tak na to pobokách, že už ani neumím s tím dole!  |
Přesně, já si teda už nedovedu představit že bych hrál hry s joystickem a klávesama dole. Už jsem si prostě zvykl že ta 5 je úplně vlevo a výš než joystick |
Podle mně by to přineslo jen těm, co si SX chtěj koupit, a jelikož už prakticky se neprodává, tak by to nepřneslo nikom nic!  _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
sustmi badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 18, 2005 8:18 pm Post subject: |
|
|
Sám sem si zahlasoval na : už to tu bylo, něco podobného představili na cebitu |
|
Back to top |
|
 |
|