View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Novak1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 9:13 pm Post subject: Jak odstranit nefunkcni ikonky? |
|
|
V telefonu jsem mel 32 mb kartu. Ted jsem koupil new Pretec 512. Karta je Ok (alespon zatim a myslim si to) Aniz bych neco delal, inst. apod. se me najednou v telefonu objevilo 30 ikonek od programu a her, ktere jsem tam nemel (tel. jsem koupil z druhe ruky). Jak ty ikonky odstranim?
Hledal jsem je nekde v adresarich ale marne. Nevite nekdo kde jsou schovane?
Jedine co jsem nasel v diskuzich bylo toto
"Smaz tu aplikaci celou v adresari E: nebo C: v MIDP je to v Systemu pak staci SX vypnout a zapnout a melo by to Jet tak jak ma!!!"
Ale to nefunguje :-( |
|
Back to top |
|
 |
novakl všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 9:49 pm Post subject: |
|
|
Aby se ti tam objevila skrytá složka system musíš mít nějakýho lepšího spravce souborů. Potom vymaž v system složku MIDP (ty aplikace jsou javový, ne? ) . Jestli tohle nepomůže resetuj telefon tím že při vypnutém tel. zmáčkneš *,# a červené tlačítko podržíš. Tímto ale příjdeš o aplikace na C:, tel. seznam, zprávy atd... Mě se tohle taky stáva s javovýma hrama který na sx1 nejdou, ale furt to neresetuju ale tu ikonu schovám třeba do nastavení nebo extra _________________ Alcatel 302 -> Nokia 3310 -> SonyErricson T310 -> Siemens M55 -> Siemens SX1 FW15 + 1Gb -> Přešel jsem na Nokii - Nokia N73 Music Edition
 |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 10:04 pm Post subject: |
|
|
Ked sa instaluju nejake aplikacie, su na vyber dve moznosti umiestnenia: disk C (pamat telefonu) a disk E (MMC karta). Ak su ikony co tam mas symbian aplikacie, tak ich najdes v C:\System\apps alebo E:\System\apps Nazov adresara je podla aplikacie pripadne moze byt aj podla firmy co aplikaciu vyvynula. Ak je to java aplikacia, najcastejsie bude mat hnedu ikonu a bude v C:\System\midp alebo E:\System\midp. Este detail: Na to aby si adresar System videl, bude treba pouzit iny file explorer ako standardny. Odporucam FExplorer (je free, google najde). Ak by si ich ani takto (z nepochopitelnych pricin) nenasiel, skus sformatovat kartu a telefon -to je drasticke, no ucinne riesenie. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 10:10 pm Post subject: |
|
|
novakl wrote: | Mě se tohle taky stáva s javovýma hrama který na sx1 nejdou, ale furt to neresetuju ale tu ikonu schovám třeba do nastavení nebo extra | Ja radsej tu hru vymazem celu, aspon nezabera miesto. Skryvat ikony mi pripada trosku divne, ale nic v zlom. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 8:23 am Post subject: |
|
|
Ty ikonky jsem schoval do jineho adresare :-( zatim. Do formatu tel. se me moc nechce, jako sim pouzivam klon a pri importu tel seznamu ze sim do tel. to udela trochu chaos a musim pak vse editovat. (alespon zatim vyzkousim co to bude delat dal). Myslel jsem ze se podivam neco jako ve win do registru a tam odstranim vse potrebne, ale ten format casem bude urcite lepsi :-) Dikas za info :-) |
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 8:32 am Post subject: |
|
|
urob swi backup cez sds a potom obnov len kotakty alebo cez agoru si vyexportuj zoznam... |
|
Back to top |
|
 |
novakl všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 9:20 am Post subject: |
|
|
diablo wrote: | novakl wrote: | Mě se tohle taky stáva s javovýma hrama který na sx1 nejdou, ale furt to neresetuju ale tu ikonu schovám třeba do nastavení nebo extra | Ja radsej tu hru vymazem celu, aspon nezabera miesto. Skryvat ikony mi pripada trosku divne, ale nic v zlom. |
Právě že já to mám nějaký divný že když nainstaluju java hru která nejde spustit a odinstaluju ji ta ikona tam stejně zůstane A nechce se mi furt dokola dělat formát _________________ Alcatel 302 -> Nokia 3310 -> SonyErricson T310 -> Siemens M55 -> Siemens SX1 FW15 + 1Gb -> Přešel jsem na Nokii - Nokia N73 Music Edition
 |
|
Back to top |
|
 |
vitek.borec.cz ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 10:22 pm Post subject: |
|
|
novakl wrote: | diablo wrote: | novakl wrote: | Mě se tohle taky stáva s javovýma hrama který na sx1 nejdou, ale furt to neresetuju ale tu ikonu schovám třeba do nastavení nebo extra | Ja radsej tu hru vymazem celu, aspon nezabera miesto. Skryvat ikony mi pripada trosku divne, ale nic v zlom. |
Právě že já to mám nějaký divný že když nainstaluju java hru která nejde spustit a odinstaluju ji ta ikona tam stejně zůstane A nechce se mi furt dokola dělat formát |
Jestli se chceš těch ikon zbavit tak jdi do E:\System\midp (případně C) tam najdi název firmy, která tu konkrétní hru vytovřila a potom tam je složka s názvem hry a tu bez mylosti vymaž. Potom se ti tam ty ikony smažou i v menu! Je to jen o tom, že ty javovky jsou odbytý a špatně se mažou. Mě to dělají třeba ty co jsou pro MIDP 2.0 . Občas tam nějakou totiž omylem nahraju! Takže to zkus mělo by to pomoct! _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 2:45 pm Post subject: |
|
|
vitek.borec.cz wrote: | Jestli se chceš těch ikon zbavit tak jdi do E:\System\midp (případně C) tam najdi název firmy, která tu konkrétní hru vytovřila a potom tam je složka s názvem hry a tu bez mylosti vymaž. Potom se ti tam ty ikony smažou i v menu! Je to jen o tom, že ty javovky jsou odbytý a špatně se mažou. Mě to dělají třeba ty co jsou pro MIDP 2.0 . Občas tam nějakou totiž omylem nahraju! Takže to zkus mělo by to pomoct! | Keby si tuto diskusiu cital pozornejsie, nasiel by si ten navod v mojom prispevku.  _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
Novak1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 5:42 pm Post subject: |
|
|
Na C nemam ani adresar system/midp na E mam adresar system/midp------ ale jsou v nem jen dve polozky ktere souhlasi s tim co mam korektne nainstalovano  |
|
Back to top |
|
 |
lukasek badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 6:42 pm Post subject: |
|
|
A nemáš tam 2 názvy těch firem?Možná ta ikona co ti nejde smazet je od jedné z těch firem a máš tam v jedné složce 2 hry.  _________________ Siemens SX1+MMC A-Data 256MB
 |
|
Back to top |
|
 |
vitek.borec.cz ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 7:43 pm Post subject: |
|
|
diablo wrote: | vitek.borec.cz wrote: | Jestli se chceš těch ikon zbavit tak jdi do E:\System\midp (případně C) tam najdi název firmy, která tu konkrétní hru vytovřila a potom tam je složka s názvem hry a tu bez mylosti vymaž. Potom se ti tam ty ikony smažou i v menu! Je to jen o tom, že ty javovky jsou odbytý a špatně se mažou. Mě to dělají třeba ty co jsou pro MIDP 2.0 . Občas tam nějakou totiž omylem nahraju! Takže to zkus mělo by to pomoct! | Keby si tuto diskusiu cital pozornejsie, nasiel by si ten navod v mojom prispevku.  |
Jo já vim, ale když novakl napíše po tobě toto, tak co bys odpověděl ty?:
novakl wrote: |
Právě že já to mám nějaký divný že když nainstaluju java hru která nejde spustit a odinstaluju ji ta ikona tam stejně zůstane Mad A nechce se mi furt dokola dělat formát |
_________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 8:30 pm Post subject: |
|
|
A nebo prostě m@ster reset......... |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 10:56 pm Post subject: |
|
|
KŘOVÁK wrote: | A nebo prostě m@ster reset......... | To nieje riesenie, az tak zahnany do kuta nieje. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
Novak1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 8:57 am Post subject: |
|
|
Zatim ty ikonky necham v adresari a casem se uvidi. Na master reset je jeste brzo, musim si ho "vychutnat pozdeji se vsim vsudy" Ale je fakt ze me tam stvou  |
|
Back to top |
|
 |
|