clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Jak odstranit nefunkcni ikonky?

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Jak odstranit nefunkcni ikonky?
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Novak1
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 26, 2005 9:13 pm    Post subject: Jak odstranit nefunkcni ikonky? Reply with quote

V telefonu jsem mel 32 mb kartu. Ted jsem koupil new Pretec 512. Karta je Ok (alespon zatim a myslim si to) Aniz bych neco delal, inst. apod. se me najednou v telefonu objevilo 30 ikonek od programu a her, ktere jsem tam nemel (tel. jsem koupil z druhe ruky). Jak ty ikonky odstranim?
Hledal jsem je nekde v adresarich ale marne. Nevite nekdo kde jsou schovane?

Jedine co jsem nasel v diskuzich bylo toto
"Smaz tu aplikaci celou v adresari E: nebo C: v MIDP je to v Systemu pak staci SX vypnout a zapnout a melo by to Jet tak jak ma!!!"

Ale to nefunguje :-(
Back to top
View user's profile Send private message
novakl
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 26, 2005 9:49 pm    Post subject: Reply with quote

Aby se ti tam objevila skrytá složka system musíš mít nějakýho lepšího spravce souborů. Potom vymaž v system složku MIDP (ty aplikace jsou javový, ne? d'oh! ) . Jestli tohle nepomůže resetuj telefon tím že při vypnutém tel. zmáčkneš *,# a červené tlačítko podržíš. Tímto ale příjdeš o aplikace na C:, tel. seznam, zprávy atd... Mě se tohle taky stáva s javovýma hrama který na sx1 nejdou, ale furt to neresetuju ale tu ikonu schovám třeba do nastavení nebo extra

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
diablo
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 26, 2005 10:04 pm    Post subject: Reply with quote

Ked sa instaluju nejake aplikacie, su na vyber dve moznosti umiestnenia: disk C (pamat telefonu) a disk E (MMC karta). Ak su ikony co tam mas symbian aplikacie, tak ich najdes v C:\System\apps alebo E:\System\apps Nazov adresara je podla aplikacie pripadne moze byt aj podla firmy co aplikaciu vyvynula. Ak je to java aplikacia, najcastejsie bude mat hnedu ikonu a bude v C:\System\midp alebo E:\System\midp. Este detail: Na to aby si adresar System videl, bude treba pouzit iny file explorer ako standardny. Odporucam FExplorer (je free, google najde). Ak by si ich ani takto (z nepochopitelnych pricin) nenasiel, skus sformatovat kartu a telefon -to je drasticke, no ucinne riesenie.

For Blood is Life...
Back to top
diablo
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 26, 2005 10:10 pm    Post subject: Reply with quote

novakl wrote:
Mě se tohle taky stáva s javovýma hrama který na sx1 nejdou, ale furt to neresetuju ale tu ikonu schovám třeba do nastavení nebo extra
Ja radsej tu hru vymazem celu, aspon nezabera miesto. Skryvat ikony mi pripada trosku divne, ale nic v zlom.

For Blood is Life...
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Wed Jul 27, 2005 8:23 am    Post subject: Reply with quote

Ty ikonky jsem schoval do jineho adresare :-( zatim. Do formatu tel. se me moc nechce, jako sim pouzivam klon a pri importu tel seznamu ze sim do tel. to udela trochu chaos a musim pak vse editovat. (alespon zatim vyzkousim co to bude delat dal). Myslel jsem ze se podivam neco jako ve win do registru a tam odstranim vse potrebne, ale ten format casem bude urcite lepsi :-) Dikas za info :-)
Back to top
duuri
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

5874.50 SMM
PostPosted: Wed Jul 27, 2005 8:32 am    Post subject: Reply with quote

urob swi backup cez sds a potom obnov len kotakty alebo cez agoru si vyexportuj zoznam...
Back to top
novakl
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Wed Jul 27, 2005 9:20 am    Post subject: Reply with quote

diablo wrote:
novakl wrote:
Mě se tohle taky stáva s javovýma hrama který na sx1 nejdou, ale furt to neresetuju ale tu ikonu schovám třeba do nastavení nebo extra
Ja radsej tu hru vymazem celu, aspon nezabera miesto. Skryvat ikony mi pripada trosku divne, ale nic v zlom.

Právě že já to mám nějaký divný že když nainstaluju java hru která nejde spustit a odinstaluju ji ta ikona tam stejně zůstane Mad A nechce se mi furt dokola dělat formát

Back to top
vitek.borec.cz
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Thu Jul 28, 2005 10:22 pm    Post subject: Reply with quote

novakl wrote:
diablo wrote:
novakl wrote:

Právě že já to mám nějaký divný že když nainstaluju java hru která nejde spustit a odinstaluju ji ta ikona tam stejně zůstane Mad A nechce se mi furt dokola dělat formát

Jestli se chceš těch ikon zbavit tak jdi do E:\System\midp (případně C) tam najdi název firmy, která tu konkrétní hru vytovřila a potom tam je složka s názvem hry a tu bez mylosti vymaž. Potom se ti tam ty ikony smažou i v menu! Je to jen o tom, že ty javovky jsou odbytý a špatně se mažou. Mě to dělají třeba ty co jsou pro MIDP 2.0 . Občas tam nějakou totiž omylem nahraju! Anxious Takže to zkus mělo by to pomoct!

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
diablo
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Sat Jul 30, 2005 2:45 pm    Post subject: Reply with quote

vitek.borec.cz wrote:
Jestli se chceš těch ikon zbavit tak jdi do E:\System\midp (případně C) tam najdi název firmy, která tu konkrétní hru vytovřila a potom tam je složka s názvem hry a tu bez mylosti vymaž. Potom se ti tam ty ikony smažou i v menu! Je to jen o tom, že ty javovky jsou odbytý a špatně se mažou. Mě to dělají třeba ty co jsou pro MIDP 2.0 . Občas tam nějakou totiž omylem nahraju! Anxious Takže to zkus mělo by to pomoct!
Keby si tuto diskusiu cital pozornejsie, nasiel by si ten navod v mojom prispevku. Not talking

For Blood is Life...
Back to top
Novak1
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Jul 30, 2005 5:42 pm    Post subject: Reply with quote

Na C nemam ani adresar system/midp na E mam adresar system/midp------ ale jsou v nem jen dve polozky ktere souhlasi s tim co mam korektne nainstalovano Think
Back to top
lukasek
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Jul 30, 2005 6:42 pm    Post subject: Reply with quote

A nemáš tam 2 názvy těch firem?Možná ta ikona co ti nejde smazet je od jedné z těch firem a máš tam v jedné složce 2 hry. Eh?

Back to top
vitek.borec.cz
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Sat Jul 30, 2005 7:43 pm    Post subject: Reply with quote

diablo wrote:
vitek.borec.cz wrote:
Keby si tuto diskusiu cital pozornejsie, nasiel by si ten navod v mojom prispevku. Not talking

Jo já vim, ale když novakl napíše po tobě toto, tak co bys odpověděl ty?:
novakl wrote:

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
KŘOVÁK
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sat Jul 30, 2005 8:30 pm    Post subject: Reply with quote

A nebo prostě m@ster reset.........
Back to top
diablo
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Sat Jul 30, 2005 10:56 pm    Post subject: Reply with quote

KŘOVÁK wrote:
A nebo prostě m@ster reset.........
To nieje riesenie, az tak zahnany do kuta nieje.

For Blood is Life...
Back to top
Novak1
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 31, 2005 8:57 am    Post subject: Reply with quote

Zatim ty ikonky necham v adresari a casem se uvidi. Na master reset je jeste brzo, musim si ho "vychutnat pozdeji se vsim vsudy" Ale je fakt ze me tam stvou Brick wall
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum