Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
JardaV kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po září 20, 2004 9:51 am Předmět: sProfiles a FSCaller |
|
|
Mám na SX1 nainstalovaný FSCaller a sProfiles. Když je po startu mobilu zapnu (přepnu na ON) běží, dokud mobil nevypnu. Po zapnutí mobilu jsou opět OFF a musím je ručně zapnout. sProfiles mi to dělají od začátku, co je mám nainstalovány a FSCaller nejprve zůstaval ON i po vypnutí a opětovném zapnutí, ale teď (zřejmě po pokusech o nainstalování a odinstalování nějakého jiného programu) to přestalo fungovat. Neví někdo, jak to (a hlavně co) v mobilu nastavit, aby to chodilo OK ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
johnnyho začátečník

Založen: 02. 09. 2004 Příspěvky: 83 Bydliště: Nova Dubnica, Slovensko
61.00 SMM
|
Zaslal: po září 27, 2004 9:06 am Předmět: No veru, je to tak |
|
|
Zdravim!
Mne sa stalo to iste. Full screen caller mi to robi po tom, ako som nainstaloval verziu 3.00. Verzia 2.08 mi ostavala zapnuta aj po opatovnom spusteni telefonu, no s touto novou verziou si nie a nie dat rady. A extended profiles mi funguje v poriadku po tom, ako som ich preinstaloval. Mam verziu 2.06. TEnto program skus preinstalovat, ale co sa tyka FSC, tak neviem neviem!
Johnny (C25, SL45, SX1) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JardaV kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po září 27, 2004 9:19 am Předmět: |
|
|
Asi to ale nebude verzí programů (mám teď sProfiles 1.06 a FSCallera 3.00 a vše maká OK.) Spíš to bude pokusama o instalaci nějakých programů, které nejsou třeba na SX1 (pár jsem takových zkoušel - hlášky App closed., System error apod.) a jejich následnou odinstalací. Proto by mně zajímalo, jak celý ten Symbian funguje (plus interface Series 60) - nějaké ini soubory apod. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
johnnyho začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po září 27, 2004 9:25 am Předmět: vidis to ma nenapadlo |
|
|
Zdravim opat Jarda!
To sa mi presne stalo, ze ked som niekedy instaloval program, tak mi napisalo chybove hlasky. Ale myslis, ze by to ostalo kdesi niekde visiet a robilo by to problemy?
Ozaj, nemas soft, ktory blokuje prichadzajucu komunikaciu z cisla, ktore si zvolis? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JardaV kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po září 27, 2004 9:37 am Předmět: |
|
|
Ty zbytky - to je právě to, co bych potřeboval taky věděť. Mám SX1 teprve měsíc (ale jednou jsem už musel přeformátovat paměť i MMC - nějak se mi ho podařilo shodit). A odkazy na ty programy máš johnnyho jako SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
johnnyho začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po září 27, 2004 10:12 am Předmět: ahaa |
|
|
Zdravim Ta Jarda!
Ja uz mam SX1 viac ako polroka, no nemal som cas a ani naladu instalovat programy ani sa vieac zaujimat o strukturu fungovania samotneho telefonu, ale myslim si, ze nieco ohladom symbianu by sa dalo najst na nejakych zahranicnych forach. Neskusal si? A prosim ta, vysvetli mi tvoju poslednu vetu z tvojho posledneho prispevku. VDAKA! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JardaV kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po září 27, 2004 10:17 am Předmět: |
|
|
Navol si na začátku stránky Soukromé zprávy a tam máš odkazy na ty programy na blokování hovorů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
johnnyho začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po září 27, 2004 10:26 am Předmět: Dakujem pekne! |
|
|
Jarda, diky moc za tie linky , ale ako sa tak divam, tak ten blacklist mam doma, len som nevedel naco to sluzi, tak som to radsej neinstaloval.
Skusim pozriet na zahranicnych forach nieco o tom symbiane a problemoch s FSC a dam ti vediet! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
johnnyho začátečník

61.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |