View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Koďosek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 05, 2004 10:20 pm Post subject: Správa telefonu SDS SX1 pro Win98,ME |
|
|
Prosím o radu. Nevíte někdo kde stáhnout nějaký software (nejlépe SDS) pro správu SX1, který je pro WinME? Dík. |
|
Back to top |
|
 |
elef kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 12:12 pm Post subject: |
|
|
tak presne na to jsem se chtel zeptat. Mam Win ME, sds z cd mi nejde nainstalovat a tim padem nemuzu nic nahravat na pametovku. Uz mas reseni? Nebo s jakym jinym programem dostat veci primo na pametovku? |
|
Back to top |
|
 |
pokiswork badatel

267.10 SMM
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 8:05 am Post subject: |
|
|
elef wrote: | tak presne na to jsem se chtel zeptat. Mam Win ME, sds z cd mi nejde nainstalovat a tim padem nemuzu nic nahravat na pametovku. Uz mas reseni? Nebo s jakym jinym programem dostat veci primo na pametovku? |
SDS for SX1__working with 2000, XP or Server 2003
a pro zapis ci kopceni z MMC pouzivejte radej ctecku_je to mnohonasobne rychlejsi  _________________
MOTOROLA MPx100 vs. SIEMENS SX1 Mille Miglia  |
|
Back to top |
|
 |
elef kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 11:41 am Post subject: |
|
|
pokiswork wrote: | elef wrote: | tak presne na to jsem se chtel zeptat. Mam Win ME, sds z cd mi nejde nainstalovat a tim padem nemuzu nic nahravat na pametovku. Uz mas reseni? Nebo s jakym jinym programem dostat veci primo na pametovku? |
SDS for SX1__working with 2000, XP or Server 2003
a pro zapis ci kopceni z MMC pouzivejte radej ctecku_je to mnohonasobne rychlejsi  |
Ja vim, ze je ctecka mnohem rychlejsi, ale i tak by me zajimalo, jestli je nejaky program, kterym by slo pres BT poslat veci na pametovku. Kdyz pises, ze sds slape pod 2000, tak proc to nejede na ME? Ty nejsou tak stare  |
|
Back to top |
|
 |
pokiswork badatel

267.10 SMM
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 10:58 pm Post subject: |
|
|
nejsou na to proste prispusobeny ovladace_ale na downloadu siemensmanie.cz jsou nejaky ovladace pro SX1cku do WIN98se a ME 8)  _________________
MOTOROLA MPx100 vs. SIEMENS SX1 Mille Miglia  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|