View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
yGor začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:19 am Post subject: Tesneni kolem repracku na m75 |
|
|
Prosim, kdo ma m75 podivejte se na sluchatko, ja tam mam diru kterou je videt az nekam do utrob telefonu. Podle me by to tak bejt nemelo, myslim ze mi tam chybi naky tesneni nebo aspon takova ta sitka jako byla u m65. Jak jste na tom vy? Mam s tim bezet do siemensu nebo je to tak spravne? |
|
Back to top |
|
 |
Deg kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 9:04 am Post subject: Re: Tesneni kolem repracku na m75 |
|
|
yGor wrote: | Prosim, kdo ma m75 podivejte se na sluchatko, ja tam mam diru kterou je videt az nekam do utrob telefonu. Podle me by to tak bejt nemelo, myslim ze mi tam chybi naky tesneni nebo aspon takova ta sitka jako byla u m65. Jak jste na tom vy? Mam s tim bezet do siemensu nebo je to tak spravne? |
Taky jsem si toho vsiml a souhlasim ze je to podivny... Zkusim se zeptat v Siemensu a dam vedet. |
|
Back to top |
|
 |
Jarous1 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 7:18 pm Post subject: Re: Tesneni kolem repracku na m75 |
|
|
Deg wrote: | yGor wrote: | Prosim, kdo ma m75 podivejte se na sluchatko, ja tam mam diru kterou je videt az nekam do utrob telefonu. Podle me by to tak bejt nemelo, myslim ze mi tam chybi naky tesneni nebo aspon takova ta sitka jako byla u m65. Jak jste na tom vy? Mam s tim bezet do siemensu nebo je to tak spravne? |
Taky jsem si toho vsiml a souhlasim ze je to podivny... Zkusim se zeptat v Siemensu a dam vedet. |
Tak jak ? Už jste něco zjistili ? Zatím se k němu chovám, jako by byl obyčejný, "neoutdoor"... |
|
Back to top |
|
 |
yGor začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 10:43 am Post subject: |
|
|
No ja taky porad cekam jestli nekdo neco nevi, ale uz mi nekolikrat zmoknul a zatim je v pohode tak to snad zas tak nevadi. Ale jestli nekdo neco vite tak se priznejte, protoze o nej nechci prijit kvuli takovi kravine. _________________ Nokia 5110 -> Ericsson R310s -> opět Blokia 5110 -> Siemens m55 -> Siemens m65 -> !!!! hajzlovee me okradli a sebrali mi moji milovanou m65ku a nenechali mi ani simkartu!!!! -> Siemens m35 -> Siemens m75 |
|
Back to top |
|
 |
Terrynek (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:00 pm Post subject: Re: Tesneni kolem repracku na m75 |
|
|
yGor wrote: | Prosim, kdo ma m75 podivejte se na sluchatko, ja tam mam diru kterou je videt az nekam do utrob telefonu. Podle me by to tak bejt nemelo, myslim ze mi tam chybi naky tesneni nebo aspon takova ta sitka jako byla u m65. Jak jste na tom vy? Mam s tim bezet do siemensu nebo je to tak spravne? |
Já tam nic nemám ... mám tam všechno ... :-) _________________ My Phone : Siemens M65 > Siemens M75 |
|
Back to top |
|
 |
Bob.Master kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 1:34 am Post subject: hmm |
|
|
Podle me je tesneni az pod reprackem, jinak by byl jakykoli vzvuk zkresleny. |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 8:50 am Post subject: Re: hmm |
|
|
Bob.Master wrote: | Podle me je tesneni az pod reprackem, jinak by byl jakykoli vzvuk zkresleny. |
Peřesně tak... jelikož na (řekněme) "mé" M75 taky nic není, rozhodně tam ani nikdo jiný nic nemá, těsnění je určite někde jinde, asi jak píše Bob.Master. To by přece wizaardovi neudělali, Siemensáci jedni, co? Už teda věříte?  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
asook kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 7:56 am Post subject: |
|
|
kde bylo tohle forum kdyz jsem si ho kupoval? Na tu diru pred reprakem koukam jako blazen Vyrobce udava IP54 ale pred tim reproduktorem to urcite neni. Dneska ho du vracet tak uvidim co mi reknou v obchode. |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 8:00 am Post subject: |
|
|
asook wrote: | kde bylo tohle forum kdyz jsem si ho kupoval? Na tu diru pred reprakem koukam jako blazen Vyrobce udava IP54 ale pred tim reproduktorem to urcite neni. Dneska ho du vracet tak uvidim co mi reknou v obchode. |
Nechci být škarohlíd, ale tohle prostě nevyjde! Mají to všechny M75, pokud i přesto udává výrobce IP54, asi to tak je. Pokud by to tak nebylo, nevěřím, že by si to dovolili prodávat (to by bylo reklamací)... _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
asook kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 2:09 pm Post subject: |
|
|
Tak v obchode mi nabidli jedine poslat telefon na reklamaci,to jsem odmit.Dneska prisel e-mail ze servisu Siemens--- Telefon Siemens M75 splnuje odolnost normy IP54. Prvni cislo ``5`` udava odolnost na prach, druhe cislo``4`` udava odolnost na prskajici vodu (kapalinu). Stupnice normy je do 10, co by byla nejvizsi ochrana. To znamena, ze do telefonu se muze dostat prach, ale jenom v malem mnozstvi, ktere nemuze poskodit funkcnost telefonu. Pokud se prach do telefonu Siemens M75 dostane, mate narok v ramci zaruky na bezplatne precisteni telefonu.
S pratelskym pozdravem a srdecny dik, ze ste jse rozhodli pro produkt spolecnosti Siemens. --- Tak to by nylo asi tak vsechno vice ukaze az cas.  |
|
Back to top |
|
 |
Gianni83 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 4:39 pm Post subject: |
|
|
asook wrote: | Stupnice normy je do 10, co by byla nejvizsi ochrana. |
No podle me je nevyssi IP 68, pracho a vodo tesny. Takze stupnice prachu 6 a vody 8. Zadnych 10. _________________ Sagem MC920 -----> Siemens M35 (s czT9) -----> M55 (fw.91 + tuna patchu) -----> CX75 (fw.25)
Gianni is BACK |
|
Back to top |
|
 |
|