View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kartez (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 4:02 pm Post subject: Bike-o-meter |
|
|
Chtěl bych se zeptat někoho, jaké má zkušenosti s příslušenstvím BIKE-O-METER pro mobilní telefon Siemens M65 včetně aplikace a jestli je v češtině a dále jestli funguje také na modelu S65 včetně hardwarového a softwarového vybavení. Jde mi o to jestli je to dobrá aplikace a jestli, když si koupím model S65 mi tam bude případně také fungovat.
Last edited by kartez on Sun Jan 02, 2005 4:58 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 4:18 pm Post subject: |
|
|
Na S65 bike-o-meter nieje. Je to ciste zalezitost M65. Viac neviem  _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
DAUCY kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 4:48 pm Post subject: bike-o-meter |
|
|
nemá niekto schému na bike meter. dakujem |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 9:08 am Post subject: Re: Bike-o-meter |
|
|
Aplikace je určena výhradně pro telefony M65 a je pouze v angličtině. Při zakoupení HW je přiloženpodrobný český návod i na SW. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Petr F. Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 10:10 am Post subject: KDE bike-o-meter |
|
|
Ahoj lidi. Možná jsem špatně hledal, ale nenašel jsem kde bych koupil bike-o-meter. V jednom foru psali že to mám skusit na kabelmania, ale tam jsem to nenašel. může mi prosím někdo poradit kde a za kolik? Jinak jsem si všiml že jsou mezi vámi i hodně trpěliví dopisovatelé, protože jim nevadilo mi odpovědět na dotaz který už někdo před tím zodpověděl, ale já ho přehlédl. za odpověď děkuje petr f M65 |
|
Back to top |
|
 |
Kjuba začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 10:15 am Post subject: Re: KDE bike-o-meter |
|
|
Petr F. wrote: | Ahoj lidi. Možná jsem špatně hledal, ale nenašel jsem kde bych koupil bike-o-meter. V jednom foru psali že to mám skusit na kabelmania, ale tam jsem to nenašel. může mi prosím někdo poradit kde a za kolik? Jinak jsem si všiml že jsou mezi vámi i hodně trpěliví dopisovatelé, protože jim nevadilo mi odpovědět na dotaz který už někdo před tím zodpověděl, ale já ho přehlédl. za odpověď děkuje petr f M65 |
Za kolik by sis ho představoval? |
|
Back to top |
|
 |
petr frycak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 11:33 am Post subject: b-o-m |
|
|
předpokládám že bude za pár stovek. |
|
Back to top |
|
 |
sssugi táta fóra

667.50 SMM
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 1:27 pm Post subject: Re: b-o-m |
|
|
Bike-meter je určený priamo pre m65 ale funguje aj na cx65 ale na s65 nie lebo sa do toho nezmestí,pretože je o trochu širší dole.
Viem z vlastnej skúsenosti  _________________ Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510 |
|
Back to top |
|
 |
petr frycak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 8:47 pm Post subject: b-o-m |
|
|
Tak se mi podarilozjistit ze homaji nekde za1499 ,nekde za999 , a ve Zlíně za 499 ,-Kč s dph nový se zárukou a to už se mi jeví jako hodně levná utilita vzhledem k tomu že obyč tacho na kolo je za něj. 300,-. další výhodou je že je to pevně na kole a nemusiš tenhle pomě. velký tel tahat po kapsách ze kterých ho můžeš stratit. |
|
Back to top |
|
 |
xlarva kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 10:46 pm Post subject: |
|
|
napis pls lin na ten obchod v tom zline za 500,- bych ho vzal hned .....  _________________ M65 RULZZ |
|
Back to top |
|
 |
petr frycak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
peeero.p věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 9:39 pm Post subject: Re: b-o-m |
|
|
petr frycak wrote: | Tak se mi podarilozjistit ze homaji nekde za1499 ,nekde za999 , a ve Zlíně za 499 ,-Kč s dph nový se zárukou a to už se mi jeví jako hodně levná utilita vzhledem k tomu že obyč tacho na kolo je za něj. 300,-. další výhodou je že je to pevně na kole a nemusiš tenhle pomě. velký tel tahat po kapsách ze kterých ho můžeš stratit. | kdyby si to dal na kolo ja, tak bych to za chvili stratil i s tim B-O-Mem _________________ Siemens C65 -> MT50 -> C65 -> ME75
VODAFONE |
|
Back to top |
|
 |
petr frycak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 10:00 pm Post subject: b-o-m |
|
|
vzhledem k tomu odkud jsi, si spíš myslím, že by ti ho někdo zmizel, pepíku ,protože si nemyslím že by v práglu byly tak velké kočičí hlavy, aby rozhodily M65  |
|
Back to top |
|
 |
petr frycak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 10, 2005 9:11 pm Post subject: b-o-m |
|
|
Po krátké odmlce Vám píšu jak jsem si koupil a testoval b-o-m. Takže jak jsem předeslal koupil jsem ho ve Zlíně za 450,-Kč v igelitovém sáčku a celý nedočkavý ho narval na kolo. šlo to velice jednoduše a myslím že by to zvládl i pepík. Na kole vypadá opravdu cool. Jeli jsme na víkend do českého ráje a kdo to viděl tak čuměl protože hands free na kole ještě neviděli natož když ještě umí zpracovávat data jako jejich tacho za 399,-Kč. První dojmy jsou opravdu super. nekdo psal že dlouho nabíhá ale než si nasadím helmu a rukavice je vše připraveno. Z počátku se mi 2krát stalo že se mi tel. kousl a když jsem ho za jízdy zkoušel odepnout a vložit zpět s celým držákem tak mi ve dvacetikm rychlosti spadl na cestu a k mému ůžasu bez následku. Tel se nevypnul neodřel ani na držáku nejsou znát nějaké následky.-vždy si zkontrolujte jestli jedobře zajištěna pojistka na držáku. tel se při režimu b-o-m zpomalí tak na něj nespěchejte a když náhodou vymrzne při přepínání fcí tak ho vypněte a znovu zapněte.-nikdy se nestalo že by vytuhl sám od sebe pokud je aktivovaný b-o-m funguje přesně bez jakéhokoli zaváhání. pokud budete používat b-o-m tek počítejte že vám tel vydrží max 2 dny pak hurá na nabíječku. Někde psali že pro telefonování je potřeba bondovka pro kterou je tam připravena zdířka ale vše se dá vyřešit na tel zapnutím hlasitého mikrofonu takže žádné další dráty. za jízdy se telfonuje v pohodě i když jedete rychle tak slyšitelnost na obou stranách je v klidu. k mému údivu b-o-m funguje a zaznamenává data i když telfonujete i když jej vypnete takže žádný strach že o něco přijdete stačí ho nasadit a je to fklidu. jen lidi kteří nemají M65 tak čumí s kým si to ten šlapeťák kecá. celkem jse zatím ujel pouhých 150km ale jsem na ňho pyšný protože je to dobrý společník na cesty a fšeckym b-o-m doporučuji. bí hepy. (ne že bych neuměl angl. nebo čsky, ale někde sem to tak chtěl ) PS: pro pepíka -neegzistuje aby tel sam od sebe vypadl drží pekelně dobře |
|
Back to top |
|
 |
krtecek3 Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 19, 2005 4:30 pm Post subject: ma nekdo to schema? |
|
|
Ja myslim, ze to snad nemuze byt nic sloziteho. Nekdo tady psal, ze ho rozebral. Popiste to trochu. Prosim, prosim! |
|
Back to top |
|
 |
|