clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Bike-o-meter

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Bike-o-meter

Reply to topic     Forum Index -> Hardware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kartez
(člen klubu SM)
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Dec 30, 2004 4:02 pm    Post subject: Bike-o-meter Reply with quote

Chtěl bych se zeptat někoho, jaké má zkušenosti s příslušenstvím BIKE-O-METER pro mobilní telefon Siemens M65 včetně aplikace a jestli je v češtině a dále jestli funguje také na modelu S65 včetně hardwarového a softwarového vybavení. Jde mi o to jestli je to dobrá aplikace a jestli, když si koupím model S65 mi tam bude případně také fungovat. Crying or Very sad

Last edited by kartez on Sun Jan 02, 2005 4:58 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
diablo
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Thu Dec 30, 2004 4:18 pm    Post subject: Reply with quote

Na S65 bike-o-meter nieje. Je to ciste zalezitost M65. Viac neviem Crying or Very sad

For Blood is Life...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
DAUCY
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 16, 2005 4:48 pm    Post subject: bike-o-meter Reply with quote

nemá niekto schému na bike meter. dakujem
Back to top
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Thu Feb 17, 2005 9:08 am    Post subject: Re: Bike-o-meter Reply with quote

Aplikace je určena výhradně pro telefony M65 a je pouze v angličtině. Při zakoupení HW je přiloženpodrobný český návod i na SW.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
Petr F.
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Fri Jun 10, 2005 10:10 am    Post subject: KDE bike-o-meter Reply with quote

Ahoj lidi. Možná jsem špatně hledal, ale nenašel jsem kde bych koupil bike-o-meter. V jednom foru psali že to mám skusit na kabelmania, ale tam jsem to nenašel. může mi prosím někdo poradit kde a za kolik? Jinak jsem si všiml že jsou mezi vámi i hodně trpěliví dopisovatelé, protože jim nevadilo mi odpovědět na dotaz který už někdo před tím zodpověděl, ale já ho přehlédl. za odpověď děkuje petr f M65
Back to top
Kjuba
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Jun 10, 2005 10:15 am    Post subject: Re: KDE bike-o-meter Reply with quote

Petr F. wrote:
Ahoj lidi. Možná jsem špatně hledal, ale nenašel jsem kde bych koupil bike-o-meter. V jednom foru psali že to mám skusit na kabelmania, ale tam jsem to nenašel. může mi prosím někdo poradit kde a za kolik? Jinak jsem si všiml že jsou mezi vámi i hodně trpěliví dopisovatelé, protože jim nevadilo mi odpovědět na dotaz který už někdo před tím zodpověděl, ale já ho přehlédl. za odpověď děkuje petr f M65

Za kolik by sis ho představoval?
Back to top
petr frycak
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jun 10, 2005 11:33 am    Post subject: b-o-m Reply with quote

předpokládám že bude za pár stovek.
Back to top
sssugi
táta fóra
táta fóra

667.50 SMM
PostPosted: Fri Jun 10, 2005 1:27 pm    Post subject: Re: b-o-m Reply with quote

Bike-meter je určený priamo pre m65 ale funguje aj na cx65 ale na s65 nie lebo sa do toho nezmestí,pretože je o trochu širší dole.
Viem z vlastnej skúsenosti wink

View user's profile Send private message Visit poster's website
petr frycak
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jun 10, 2005 8:47 pm    Post subject: b-o-m Reply with quote

Idea Tak se mi podarilozjistit ze homaji nekde za1499 Shocked ,nekde za999 Sad , a ve Zlíně za 499 ,-Kč s dph nový se zárukou a to už se mi jeví jako hodně levná utilita vzhledem k tomu že obyč tacho na kolo je za něj. 300,-. další výhodou je že je to pevně na kole a nemusiš tenhle pomě. velký tel tahat po kapsách ze kterých ho můžeš stratit.
Back to top
xlarva
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Jun 11, 2005 10:46 pm    Post subject: Reply with quote

napis pls lin na ten obchod v tom zline za 500,- bych ho vzal hned ..... Shocked
petr frycak
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 12, 2005 9:26 pm    Post subject: b-o-m Reply with quote

http://www.mavexshop.cz/good.php?goodId=363
Ne, že mi je vykoupíš Shame on you
Back to top
peeero.p
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 12, 2005 9:39 pm    Post subject: Re: b-o-m Reply with quote

petr frycak wrote:
Idea Tak se mi podarilozjistit ze homaji nekde za1499 Shocked ,nekde za999 Sad , a ve Zlíně za 499 ,-Kč s dph nový se zárukou a to už se mi jeví jako hodně levná utilita vzhledem k tomu že obyč tacho na kolo je za něj. 300,-. další výhodou je že je to pevně na kole a nemusiš tenhle pomě. velký tel tahat po kapsách ze kterých ho můžeš stratit.
kdyby si to dal na kolo ja, tak bych to za chvili stratil i s tim B-O-Mem

VODAFONE
Back to top
petr frycak
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 12, 2005 10:00 pm    Post subject: b-o-m Reply with quote

vzhledem k tomu odkud jsi, si spíš myslím, že by ti ho někdo zmizel, pepíku Liar ,protože si nemyslím že by v práglu byly tak velké kočičí hlavy, aby rozhodily M65
Back to top
petr frycak
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 10, 2005 9:11 pm    Post subject: b-o-m Reply with quote

Po krátké odmlce Vám píšu jak jsem si koupil a testoval b-o-m. Takže jak jsem předeslal koupil jsem ho ve Zlíně za 450,-Kč v igelitovém sáčku a celý nedočkavý ho narval na kolo. šlo to velice jednoduše a myslím že by to zvládl i pepík. Na kole vypadá opravdu cool. Jeli jsme na víkend do českého ráje a kdo to viděl tak čuměl protože hands free na kole ještě neviděli natož když ještě umí zpracovávat data jako jejich tacho za 399,-Kč. První dojmy jsou opravdu super. nekdo psal že dlouho nabíhá ale než si nasadím helmu a rukavice je vše připraveno. Z počátku se mi 2krát stalo že se mi tel. kousl a když jsem ho za jízdy zkoušel odepnout a vložit zpět s celým držákem tak mi ve dvacetikm rychlosti spadl na cestu a k mému ůžasu bez následku. Tel se nevypnul neodřel ani na držáku nejsou znát nějaké následky.-vždy si zkontrolujte jestli jedobře zajištěna pojistka na držáku. tel se při režimu b-o-m zpomalí tak na něj nespěchejte a když náhodou vymrzne při přepínání fcí tak ho vypněte a znovu zapněte.-nikdy se nestalo že by vytuhl sám od sebe pokud je aktivovaný b-o-m funguje přesně bez jakéhokoli zaváhání. pokud budete používat b-o-m tek počítejte že vám tel vydrží max 2 dny pak hurá na nabíječku. Někde psali že pro telefonování je potřeba bondovka pro kterou je tam připravena zdířka ale vše se dá vyřešit na tel zapnutím hlasitého mikrofonu takže žádné další dráty. za jízdy se telfonuje v pohodě i když jedete rychle tak slyšitelnost na obou stranách je v klidu. k mému údivu b-o-m funguje a zaznamenává data i když telfonujete i když jej vypnete takže žádný strach že o něco přijdete stačí ho nasadit a je to fklidu. jen lidi kteří nemají M65 tak čumí s kým si to ten šlapeťák kecá. celkem jse zatím ujel pouhých 150km ale jsem na ňho pyšný protože je to dobrý společník na cesty a fšeckym b-o-m doporučuji. bí hepy. (ne že bych neuměl angl. nebo čsky, ale někde sem to tak chtěl ) PS: pro pepíka -neegzistuje aby tel sam od sebe vypadl drží pekelně dobře
Back to top
krtecek3
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 19, 2005 4:30 pm    Post subject: ma nekdo to schema? Reply with quote

Ja myslim, ze to snad nemuze byt nic sloziteho. Nekdo tady psal, ze ho rozebral. Popiste to trochu. Prosim, prosim!
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Hardware All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum