View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Petus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 18, 2005 3:41 pm Post subject: Problém s foťákem - samovolné zapínání |
|
|
Zdravím všechny technoidy, hračičky, profesionální i domácí uživatele . . .
Mám takový problém , když pracuji s telefonem (také když je v pohotovostním stavu) tak zničehonic se zapíná fotoaparát- aplikace Momentka. Je možné, aby to bylo tím, že se mírnš zahřívají ovládací tlačítka pod displejem? V telefonu mám oficiální 15 firmware. Zkoušel sem reset (* + # a zapnout), přeflašování (15 - > 15]. Nic nepomohlo.
A tak se ptám, nevíte co by to mohlo způsobovat? A jak to opravit
Asi budu muset jet do servisu, nic jiného mi asi nezbyde.
DÍKY ZA VAŠE NÁPADY A TIPY !!!
Přeji fajn den |
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 19, 2005 12:38 pm Post subject: Re: Problém s foťákem - samovolné zapínání |
|
|
Petus wrote: | Zdravím všechny technoidy, hračičky, profesionální i domácí uživatele . . .
Mám takový problém , když pracuji s telefonem (také když je v pohotovostním stavu) tak zničehonic se zapíná fotoaparát- aplikace Momentka. Je možné, aby to bylo tím, že se mírnš zahřívají ovládací tlačítka pod displejem? V telefonu mám oficiální 15 firmware. Zkoušel sem reset (* + # a zapnout), přeflašování (15 - > 15]. Nic nepomohlo.
A tak se ptám, nevíte co by to mohlo způsobovat? A jak to opravit
Asi budu muset jet do servisu, nic jiného mi asi nezbyde.
DÍKY ZA VAŠE NÁPADY A TIPY !!!
Přeji fajn den |
někde se o tomhle už bavili .. Někomu stačilo přehrát FW .. někdo na talčítko prostě mačkal až nebylo tak citlivé, a někdo to poslal na reklamačku jako hardwarový problém. _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
Fight for Freedom... Freedom forever
-------------------------------------------
freedoomm@seznam.cz blackmike@centrum.cz |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|