View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dolfik badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu May 25, 2006 1:21 pm Post subject: might and magic jak dal? |
|
|
mam M and M v rustine nema ho nekdo v anj????
...nemohli by ste mi aspon poradit jak zabit takovyho kouzelnika kteryho nemuzu zranit mecem (je to nekde v podzemin hazi takovy vohnivi koule)
ja se v azbuce moc nevyznam takze nevim jak ho mam zabit  _________________ C35i-> philips 350(nevydrzel diplej:)-> CX75(TitanGray)+USB(MA-8730P)+rs mmc128Mb |
|
Back to top |
|
 |
matus201 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri May 26, 2006 4:46 pm Post subject: |
|
|
Tie ohnive gule odrazis tvojim mecom (5) a oni pojdu rovno do toho carodejnika. za chvilu ho zabijes. A tu anj. verziu som mal ale vymazal...  |
|
Back to top |
|
 |
dolfik badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri May 26, 2006 8:35 pm Post subject: |
|
|
matus201 wrote: | Tie ohnive gule odrazis tvojim mecom (5) a oni pojdu rovno do toho carodejnika. za chvilu ho zabijes. A tu anj. verziu som mal ale vymazal...  |
aspon ze tak dik  _________________ C35i-> philips 350(nevydrzel diplej:)-> CX75(TitanGray)+USB(MA-8730P)+rs mmc128Mb |
|
Back to top |
|
 |
johnygrass věrný diskusník

Joined: 18 May 2006 Posts: 409 Location: Náměšť nad Oslavou
2061.00 SMM
|
Posted: Mon May 29, 2006 5:10 pm Post subject: |
|
|
jj taky bych potřeboval anglickýho  |
|
Back to top |
|
 |
MAO táta fóra

7890.00 SMM
|
Posted: Mon May 29, 2006 7:02 pm Post subject: |
|
|
tak hledejte kluci porotoze existuje  _________________
HTC Kaiser [16GB]+HTC TOUCH HD
Jsem takový malý HTC Maniak.
Skáču dobře, skáču rád. >>> www.roxet.eu <<< |
|
Back to top |
|
 |
dolfik badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue May 30, 2006 2:59 pm Post subject: |
|
|
to vim taky(kamos ji ma na nokii) ale kde se da sehnat co takhle nakej link bys nemel ze bys ho zaslal na muj e mail
jo a ze sem tak smeli,wim ze je to mimo tema ale tys musel udelat banku ze mas sgx75 a w800i ...  _________________ C35i-> philips 350(nevydrzel diplej:)-> CX75(TitanGray)+USB(MA-8730P)+rs mmc128Mb |
|
Back to top |
|
 |
witiko rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 11:44 am Post subject: |
|
|
Potřebuju poradit v tom levelu, ktery je za tim, kde získáš kouzlo ledu. Znicim oheň, přepnu na Lorien, ukáže se démon házející koule, přepnu na Ewana, odbouchnu na něj jeho ohnivý koule. Potom pomocí ohně zapnu dvě páky naráz, načež se ukáže pojízdný most přes led, zničím oheň na ledu, odfouknu se nahoru, zmrazím zombie, jeden ledový blok hodím na přepínač. Uteču s Lorien, S obouma jdu k ohnivý kouli. S lorien se proměním na mlhu, profouknu ji skrz dveře. Vlezu na pochodeň, přepnu na Ewana, zapnu 1. louč ohnivou koulí. A kam dál?
Back to top |
|
 |
martin-v pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 10:33 am Post subject: |
|
|
Tak přesně tady jsem se včera zasek taky Zkouším všechno možný, měnit pořadí úkonů, skákat kam se dá i nedá, ale pořád nic. Když jsem s tou polodémonkou za mříží, tak jedině můžu střelit šíp do přepínače na malé plošince vlevo a "mina", co visí ve vzduchu, vyjede nachvilku nahoru. Dál se s ní ale nikam nedostanu, ani zpátky. Ten s mečem může zapálit ohnivou kouli, hodit ji na "ohniště" a rozdělat v něm oheň. Na louč, co je kousek vedle už ale nedohodí. Asi to bude zase ve správném načasování akcí obou postav, ale jakém, to netuším Nevíte někdo jak dál
Je to super hra, kam se hrabou Ancient Ruins. _________________ Ericsson T10 -> T18 + ChatBoard -> Siemens S45 -> S45i -> ME75 fw22 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
martin-v pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 9:34 am Post subject: |
|
|
Už jsem to vyřešil!!! Ohnivou koulí zapálíš ohniště za mříží, pak proměníš Joan na mlhu a foukneš ji tam. Změníš ji do lidské podoby a postavíš ji do jedné přímky s ohništěm a nezapálenou pochodní na menší plošince tak, že ohniště hoří mezi ní a pochodní. Pak už jen stačí vystřelit z luku a šíp se po průletu ohněm promění na ohnivý a zapálí pochodeň. Objeví se pojízdná plošinka a dalším šípem do přepínače vlevo se na chvilku odklidí z cesty koule s hroty. Nakonec Joan stiskne dvě páky, objeví se záchytné kruhy pro magický hák a pro hlavního hrdinu je cesta dál volná. _________________ Ericsson T10 -> T18 + ChatBoard -> Siemens S45 -> S45i -> ME75 fw22 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
witiko rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 1:24 pm Post subject: |
|
|
martin-v wrote: | Už jsem to vyřešil!!! Ohnivou koulí zapálíš ohniště za mříží, pak proměníš Joan na mlhu a foukneš ji tam. Změníš ji do lidské podoby a postavíš ji do jedné přímky s ohništěm a nezapálenou pochodní na menší plošince tak, že ohniště hoří mezi ní a pochodní. Pak už jen stačí vystřelit z luku a šíp se po průletu ohněm promění na ohnivý a zapálí pochodeň. Objeví se pojízdná plošinka a dalším šípem do přepínače vlevo se na chvilku odklidí z cesty koule s hroty. Nakonec Joan stiskne dvě páky, objeví se záchytné kruhy pro magický hák a pro hlavního hrdinu je cesta dál volná. |
jj, už jsem na to taky přišel ještě ten den co jsem to psal. Ale štve mě, že je pro siemense x65 taková blbá verze. Ve verzi pro k700i je plno hrdinů, kouzel, levelů, itemů a ve verzi pro x65? 9misí, 3kouzla, 1hrdina a 3 itemy a 5 typů nepřátel i s bossem....  _________________ Siemens není špatný, to jen Benq je zlý! |
|
Back to top |
|
 |
martin-v pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 2:23 pm Post subject: |
|
|
Je to hrozná slabota. Byl jsem hodně nemile překvapenej, když jsem zjistil, že jsem vlastně na konci. Nechápu, proč jsou hry pro Siemenes tak zbytečně osekaný. Velikost hry by přece mohla být mnohem větší a telefon by to v pohodě zvládnul. _________________ Ericsson T10 -> T18 + ChatBoard -> Siemens S45 -> S45i -> ME75 fw22 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
mtb.matysek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 4:26 pm Post subject: |
|
|
martin-v wrote: | Už jsem to vyřešil!!! Ohnivou koulí zapálíš ohniště za mříží, pak proměníš Joan na mlhu a foukneš ji tam. Změníš ji do lidské podoby a postavíš ji do jedné přímky s ohništěm a nezapálenou pochodní na menší plošince tak, že ohniště hoří mezi ní a pochodní. Pak už jen stačí vystřelit z luku a šíp se po průletu ohněm promění na ohnivý a zapálí pochodeň. Objeví se pojízdná plošinka a dalším šípem do přepínače vlevo se na chvilku odklidí z cesty koule s hroty. Nakonec Joan stiskne dvě páky, objeví se záchytné kruhy pro magický hák a pro hlavního hrdinu je cesta dál volná. |
Ahoj, treba si to nekdo i po tak dlouhe dobe precte...zasekl jsem se presne na tom problemu, jak je psany vyse...kruhy se mi sice objevily, ale stejne zaboha nemohu prijit na to, jak se za ne zachytit a vyhoupnout, nemusi se pred tim udelat jeste neco jineho? Diky |
|
Back to top |
|
 |
martin-v pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 29, 2006 11:13 am Post subject: |
|
|
Napadá mě jenom možná hloupá odpověď, že přes ty kruhy musíš jít s postavou co má meč, ne s Joan. Ten rytíř by měl vlastnit předmět nebo ovládat kouzlo, kterým se k těm kruhům dokáže přitáhnout. Určitě jsi ho musel použít už dřív během hry. S Joan se myslím už nic nedělá a za pár vteřin je konec  _________________ Ericsson T10 -> T18 + ChatBoard -> Siemens S45 -> S45i -> ME75 fw22 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
|