clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - might and magic jak dal?

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

might and magic jak dal?

Reply to topic     Forum Index -> Java hry a aplikace
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dolfik
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu May 25, 2006 1:21 pm    Post subject: might and magic jak dal? Reply with quote

mam M and M v rustine nema ho nekdo v anj???? d'oh!
...nemohli by ste mi aspon poradit jak zabit takovyho kouzelnika kteryho nemuzu zranit mecem (je to nekde v podzemin hazi takovy vohnivi koule)
ja se v azbuce moc nevyznam takze nevim jak ho mam zabit Smile

matus201
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri May 26, 2006 4:46 pm    Post subject: Reply with quote

Tie ohnive gule odrazis tvojim mecom (5) a oni pojdu rovno do toho carodejnika. za chvilu ho zabijes. A tu anj. verziu som mal ale vymazal... Brick wall
Back to top
View user's profile Send private message
dolfik
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri May 26, 2006 8:35 pm    Post subject: Reply with quote

matus201 wrote:
Tie ohnive gule odrazis tvojim mecom (5) a oni pojdu rovno do toho carodejnika. za chvilu ho zabijes. A tu anj. verziu som mal ale vymazal... Brick wall

aspon ze tak dik wink

johnygrass
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Mon May 29, 2006 5:10 pm    Post subject: Reply with quote

jj taky bych potřeboval anglickýho Rolling Eyes
Back to top
MAO
táta fóra
táta fóra

7890.00 SMM
PostPosted: Mon May 29, 2006 7:02 pm    Post subject: Reply with quote

tak hledejte kluci porotoze existuje wink
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
dolfik
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue May 30, 2006 2:59 pm    Post subject: Reply with quote

to vim taky(kamos ji ma na nokii) ale kde se da sehnat co takhle nakej link bys nemel Rolling Eyes ze bys ho zaslal na muj e mail

jo a ze sem tak smeli,wim ze je to mimo tema ale tys musel udelat banku ze mas sgx75 a w800i Think ...

witiko
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Fri Jun 23, 2006 11:44 am    Post subject: Reply with quote

Potřebuju poradit v tom levelu, ktery je za tim, kde získáš kouzlo ledu. Znicim oheň, přepnu na Lorien, ukáže se démon házející koule, přepnu na Ewana, odbouchnu na něj jeho ohnivý koule. Potom pomocí ohně zapnu dvě páky naráz, načež se ukáže pojízdný most přes led, zničím oheň na ledu, odfouknu se nahoru, zmrazím zombie, jeden ledový blok hodím na přepínač. Uteču s Lorien, S obouma jdu k ohnivý kouli. S lorien se proměním na mlhu, profouknu ji skrz dveře. Vlezu na pochodeň, přepnu na Ewana, zapnu 1. louč ohnivou koulí. A kam dál?

EDIT: No tak!!!!! To tu není žádnej machr, kterej by mi poradil???

martin-v
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue Jun 27, 2006 10:33 am    Post subject: Reply with quote

Tak přesně tady jsem se včera zasek taky Sad Zkouším všechno možný, měnit pořadí úkonů, skákat kam se dá i nedá, ale pořád nic. Když jsem s tou polodémonkou za mříží, tak jedině můžu střelit šíp do přepínače na malé plošince vlevo a "mina", co visí ve vzduchu, vyjede nachvilku nahoru. Dál se s ní ale nikam nedostanu, ani zpátky. Ten s mečem může zapálit ohnivou kouli, hodit ji na "ohniště" a rozdělat v něm oheň. Na louč, co je kousek vedle už ale nedohodí. Asi to bude zase ve správném načasování akcí obou postav, ale jakém, to netuším Think Nevíte někdo jak dál Question Question Question

Je to super hra, kam se hrabou Ancient Ruins.

martin-v
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 28, 2006 9:34 am    Post subject: Reply with quote

Už jsem to vyřešil!!! Dancing Ohnivou koulí zapálíš ohniště za mříží, pak proměníš Joan na mlhu a foukneš ji tam. Změníš ji do lidské podoby a postavíš ji do jedné přímky s ohništěm a nezapálenou pochodní na menší plošince tak, že ohniště hoří mezi ní a pochodní. Pak už jen stačí vystřelit z luku a šíp se po průletu ohněm promění na ohnivý a zapálí pochodeň. Objeví se pojízdná plošinka a dalším šípem do přepínače vlevo se na chvilku odklidí z cesty koule s hroty. Nakonec Joan stiskne dvě páky, objeví se záchytné kruhy pro magický hák a pro hlavního hrdinu je cesta dál volná.
witiko
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 28, 2006 1:24 pm    Post subject: Reply with quote

martin-v wrote:
Už jsem to vyřešil!!! Dancing Ohnivou koulí zapálíš ohniště za mříží, pak proměníš Joan na mlhu a foukneš ji tam. Změníš ji do lidské podoby a postavíš ji do jedné přímky s ohništěm a nezapálenou pochodní na menší plošince tak, že ohniště hoří mezi ní a pochodní. Pak už jen stačí vystřelit z luku a šíp se po průletu ohněm promění na ohnivý a zapálí pochodeň. Objeví se pojízdná plošinka a dalším šípem do přepínače vlevo se na chvilku odklidí z cesty koule s hroty. Nakonec Joan stiskne dvě páky, objeví se záchytné kruhy pro magický hák a pro hlavního hrdinu je cesta dál volná.

jj, už jsem na to taky přišel ještě ten den co jsem to psal. Ale štve mě, že je pro siemense x65 taková blbá verze. Ve verzi pro k700i je plno hrdinů, kouzel, levelů, itemů a ve verzi pro x65? 9misí, 3kouzla, 1hrdina a 3 itemy a 5 typů nepřátel i s bossem.... Mad

martin-v
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 28, 2006 2:23 pm    Post subject: Reply with quote

Je to hrozná slabota. Byl jsem hodně nemile překvapenej, když jsem zjistil, že jsem vlastně na konci. Nechápu, proč jsou hry pro Siemenes tak zbytečně osekaný. Velikost hry by přece mohla být mnohem větší a telefon by to v pohodě zvládnul.
mtb.matysek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 23, 2006 4:26 pm    Post subject: Reply with quote

martin-v wrote:

Ahoj, treba si to nekdo i po tak dlouhe dobe precte...zasekl jsem se presne na tom problemu, jak je psany vyse...kruhy se mi sice objevily, ale stejne zaboha nemohu prijit na to, jak se za ne zachytit a vyhoupnout, nemusi se pred tim udelat jeste neco jineho? Diky
Back to top
martin-v
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 29, 2006 11:13 am    Post subject: Reply with quote

Napadá mě jenom možná hloupá odpověď, že přes ty kruhy musíš jít s postavou co má meč, ne s Joan. Ten rytíř by měl vlastnit předmět nebo ovládat kouzlo, kterým se k těm kruhům dokáže přitáhnout. Určitě jsi ho musel použít už dřív během hry. S Joan se myslím už nic nedělá a za pár vteřin je konec Sad
Reply to topic     Forum Index -> Java hry a aplikace All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum