clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Malá výdrž baterie CF62 !!

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Malá výdrž baterie CF62 !!

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jan.oplustil
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 09, 2005 11:50 pm    Post subject: Malá výdrž baterie CF62 !! Reply with quote

Mám telefon CF62 FW14CZ. S originál baterií vydržel po zakoupení 1 den, a to jsem moc nevolal. Po reklamaci vydržel 2 dny (oboje s vypínáním na noc). S jinou baterií (900mAh) vydržel 3 dny, ale po asi 6 týdnech se to začalo zhoršovat. Když vydržel zase jen 1,5 dne, šla na reklamaci neoriginální baterie. Vrátili novou, ale s tou telefon vydrží už jen ani ne 2 dny. Zformátovaná a používaná je správně. Brick wall
S originální baterií vydrží tak 1,5 dne. To se pořádně nedá používat, asi zase půjde na reklamaci. Evil or Very Mad
(a to mám vypnuté všechny funkce, co zvyšují spotřebu, jas je na 50%)
Jaké máte zkušenosti s výdrží? Think

Díky.
Back to top
View user's profile Send private message
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PostPosted: Fri Jun 10, 2005 8:50 am    Post subject: baterka Reply with quote

Nic si z toho nerob,tento telefon nema bohvie ako dobre baterie a ani nic ine,bud rad,ze ti este nemrzne a nevypina sa kedy sa mu zachce.
Lewa
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Sat Jun 11, 2005 5:07 pm    Post subject: Reply with quote

Nech tu baterii třeba měsíc "zajet", pak ti měla jít dobře...

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
jan.oplustil
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Jun 14, 2005 11:34 pm    Post subject: Reply with quote

Lewa wrote:
Nech tu baterii třeba měsíc "zajet", pak ti měla jít dobře...

Snažím se ji používat a chovám se k ní dle instrukcí, ale ono se to spíš zhoršuje Sad

A to jak u originálky tak u druhé silnější baterie....
Back to top
j.staubr
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 15, 2005 10:32 am    Post subject: vydrz Reply with quote

Taky mi nevydrzel nic moc, ale nekdy v patek sem se pokousel o testpoint ale sjel sem sroubek... takze sem do telefonu parkrat triskl Smile no ale od toho patku kdy sem ho nabijel mi jeste porad baterka v pohode drzi Very Happy asi zazrak, pral bych si aby to tak bylo nadale Smile
Back to top
kostavra
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 23, 2005 8:43 am    Post subject: Re: vydrz Reply with quote

j.staubr wrote:
Taky mi nevydrzel nic moc, ale nekdy v patek sem se pokousel o testpoint ale sjel sem sroubek... takze sem do telefonu parkrat triskl Smile no ale od toho patku kdy sem ho nabijel mi jeste porad baterka v pohode drzi Very Happy asi zazrak, pral bych si aby to tak bylo nadale Smile

s ktorou srubkou si manipuloval??? je mozne, ze ked si s mobilom trieskal, kontakty anteny lepsie prilnuli k plosaku a je teraz lepsi prijem a tym padom aj mensia spotreba...
Back to top
tom-as
rozumbrada
rozumbrada

Location: FIT VUT Brno CZ, občas Piešťany SK, ještě míň Tábor CZ

0.00 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Mon Jun 27, 2005 12:00 pm    Post subject: Re: vydrz Reply with quote

j.staubr wrote:

to prehanis (k tomu ma sklony vecina lidi wink ) nebo jsi s nim vazne mlatil? Twisted Evil a jak intenzivne?

( Siemens C65 fw43CZ -> CX65 z limitované edice Ronaldo ) = 6 mobiles 8)

Back to top
bisquit
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 30, 2005 9:26 am    Post subject: Re: Malá výdrž baterie CF62 !! Reply with quote

Ja mel stejny problem... nech si zarukou vymenit baterii a prehrat software a bude vese ok. me vadrzi baterie po zarucni oprave tyden a to dost volam... driv dva dny...
Back to top
gbelec
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 19, 2005 9:49 am    Post subject: moja skusenost Reply with quote

po prvom formatovani - 12 hodin na nabijacke - vydrzala 10 hodin Sad
po druhom formatovani - vydrzala cca 14 Anxious
po tretom - 24 hodin. Odvtedy som ju nabijal uz vela krat ale baterka viac ako 24 hodin nevydrzi!!!! Crying or Very sad
Ked som chcel baterku vymenit (v Orange mimochodom tvrdia ze do troch dni menia kus za kus) tak mi povedali, ze na baterku sa to nevztahuje - podraz. Tak teraz nemam mobil (isiel komplet do servisu!!!), nemam prachy a teraz mozem iba cakat kto sa zlutuje.
CF62 nikdy viac Evil or Very Mad
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum