View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jan.oplustil badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 11:50 pm Post subject: Malá výdrž baterie CF62 !! |
|
|
Mám telefon CF62 FW14CZ. S originál baterií vydržel po zakoupení 1 den, a to jsem moc nevolal. Po reklamaci vydržel 2 dny (oboje s vypínáním na noc). S jinou baterií (900mAh) vydržel 3 dny, ale po asi 6 týdnech se to začalo zhoršovat. Když vydržel zase jen 1,5 dne, šla na reklamaci neoriginální baterie. Vrátili novou, ale s tou telefon vydrží už jen ani ne 2 dny. Zformátovaná a používaná je správně.
S originální baterií vydrží tak 1,5 dne. To se pořádně nedá používat, asi zase půjde na reklamaci.
(a to mám vypnuté všechny funkce, co zvyšují spotřebu, jas je na 50%)
Jaké máte zkušenosti s výdrží?
Díky. |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 8:50 am Post subject: baterka |
|
|
Nic si z toho nerob,tento telefon nema bohvie ako dobre baterie a ani nic ine,bud rad,ze ti este nemrzne a nevypina sa kedy sa mu zachce. _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 5:07 pm Post subject: |
|
|
Nech tu baterii třeba měsíc "zajet", pak ti měla jít dobře... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
jan.oplustil badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 11:34 pm Post subject: |
|
|
Lewa wrote: | Nech tu baterii třeba měsíc "zajet", pak ti měla jít dobře... |
Snažím se ji používat a chovám se k ní dle instrukcí, ale ono se to spíš zhoršuje
A to jak u originálky tak u druhé silnější baterie.... |
|
Back to top |
|
 |
j.staubr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 10:32 am Post subject: vydrz |
|
|
Taky mi nevydrzel nic moc, ale nekdy v patek sem se pokousel o testpoint ale sjel sem sroubek... takze sem do telefonu parkrat triskl no ale od toho patku kdy sem ho nabijel mi jeste porad baterka v pohode drzi asi zazrak, pral bych si aby to tak bylo nadale  |
|
Back to top |
|
 |
kostavra kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 8:43 am Post subject: Re: vydrz |
|
|
j.staubr wrote: | Taky mi nevydrzel nic moc, ale nekdy v patek sem se pokousel o testpoint ale sjel sem sroubek... takze sem do telefonu parkrat triskl no ale od toho patku kdy sem ho nabijel mi jeste porad baterka v pohode drzi asi zazrak, pral bych si aby to tak bylo nadale  |
s ktorou srubkou si manipuloval??? je mozne, ze ked si s mobilom trieskal, kontakty anteny lepsie prilnuli k plosaku a je teraz lepsi prijem a tym padom aj mensia spotreba... |
|
Back to top |
|
 |
tom-as rozumbrada

Joined: 19 Mar 2005 Posts: 332 Location: FIT VUT Brno CZ, občas Piešťany SK, ještě míň Tábor CZ
0.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Mon Jun 27, 2005 12:00 pm Post subject: Re: vydrz |
|
|
j.staubr wrote: | Taky mi nevydrzel nic moc, ale nekdy v patek sem se pokousel o testpoint ale sjel sem sroubek... takze sem do telefonu parkrat triskl no ale od toho patku kdy sem ho nabijel mi jeste porad baterka v pohode drzi asi zazrak, pral bych si aby to tak bylo nadale  |
to prehanis (k tomu ma sklony vecina lidi ) nebo jsi s nim vazne mlatil? a jak intenzivne? _________________ ( Siemens C35i -> S35i ) + Sony CM-DX1000 + Nokia 5110 + Siemens C35i + Siemens A55@C55@888kB +
( Siemens C65 fw43CZ -> CX65 z limitované edice Ronaldo ) = 6 mobiles 8)
 |
|
Back to top |
|
 |
bisquit kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 30, 2005 9:26 am Post subject: Re: Malá výdrž baterie CF62 !! |
|
|
Ja mel stejny problem... nech si zarukou vymenit baterii a prehrat software a bude vese ok. me vadrzi baterie po zarucni oprave tyden a to dost volam... driv dva dny... |
|
Back to top |
|
 |
gbelec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 19, 2005 9:49 am Post subject: moja skusenost |
|
|
po prvom formatovani - 12 hodin na nabijacke - vydrzala 10 hodin
po druhom formatovani - vydrzala cca 14
po tretom - 24 hodin. Odvtedy som ju nabijal uz vela krat ale baterka viac ako 24 hodin nevydrzi!!!!
Ked som chcel baterku vymenit (v Orange mimochodom tvrdia ze do troch dni menia kus za kus) tak mi povedali, ze na baterku sa to nevztahuje - podraz. Tak teraz nemam mobil (isiel komplet do servisu!!!), nemam prachy a teraz mozem iba cakat kto sa zlutuje.
CF62 nikdy viac  |
|
Back to top |
|
 |
|