View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Calisto kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 1:48 pm Post subject: CX65 FW upgrade HELP |
|
|
Cau vsetci. chystam sa upgradnut fw, ale mam nejasnosti ohladom variantu fw. na stranke my-siemens.com treba pred stiahnutim fw zadat aj variant (asi sucasneho fw v tel.). ja mam tel z akcie OR ale mam
T-ecko. moja verzia fw je 25, variant B101. pre tento variant tam je vsak len verzia 43. poradte prosim, ci si mozem nahrat aj fw50 zo siemensmanie a ci s tym nebudu nejake problemy. dik. _________________ Yo, Melibeo soy, en Melibea creo, a Melibea amo |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 1:53 pm Post subject: |
|
|
ja mam tiez telefon z orangeu a nahral som normalne fw50 odtialto http://www.siemensmania.cz/firmware.php , slape v pohode
P.S.:Que significa melibeo en tu signatura? |
|
Back to top |
|
 |
& badatel

261.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Calisto kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 8:48 pm Post subject: |
|
|
Najprv sa ta chcem opytat ci si pred upgradom na 50 nemal problemy s tym ze ta ziadna aplikacia ani email klient nepustili na internet. nastavenia mam spravne, apn internet, atd... ale ked potvrdim pristup na net tak sa mi ukaze logo gprs a nic viac sa nedeje az po nejakych 2 minutach ze spojenie na konto nie je mozne alebo ze server nedostupny (pritom cez wap sa dam dostanem ako nic). Inac mam fw25 a dufam ze fw50 to vyriesi.
PS1: uz si niekedy umrtvil tvoje cx?
PS2: Para entenderlo tienes que leer una obra que se llama Celestina. Pero me interesa donde aprendiste espanol [/i] _________________ Yo, Melibeo soy, en Melibea creo, a Melibea amo |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 9:55 pm Post subject: |
|
|
Calisto wrote: |
Najprv sa ta chcem opytat ci si pred upgradom na 50 nemal problemy s tym ze ta ziadna aplikacia ani email klient nepustili na internet. nastavenia mam spravne, apn internet, atd... ale ked potvrdim pristup na net tak sa mi ukaze logo gprs a nic viac sa nedeje az po nejakych 2 minutach ze spojenie na konto nie je mozne alebo ze server nedostupny (pritom cez wap sa dam dostanem ako nic). Inac mam fw25 a dufam ze fw50 to vyriesi.
PS1: uz si niekedy umrtvil tvoje cx?
PS2: Para entenderlo tienes que leer una obra que se llama Celestina. Pero me interesa donde aprendiste espanol [/i] |
PS1: Uz asi kazdy umrtvil svojho milacka CX-ko ... Ak mas FW25 tak si vygeneruj kody v PAPUA Utils tu
a potom aj loadery a z toho jeden pouzij v x65 Flashery tu
a potom nahraj tento FW 50 tu
a variant nepouzivaj B101 ale pouzivaj B401 !! pokial by si pouzil B101 budes mat FW v anglictine . Ale ked budes mat zalohu telefonu nieje sa coho bat cize mozes to skusat a ak ho umrtvis tak x65Flasher obnovis zalohu a mas to !! CIZE GOOD LUCK ..
PS: prelozte tie vety v spanielcine aby sme si tu nepripadali ostatny ako debily _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 7:08 am Post subject: |
|
|
s aplikaciami problem nemam, problem je v tom ze asi nemas kupeny datovy pausal od OR/TM, preto sa na wap cez CSD dostanes, ale cez GPRS nie.Musis si zakupit napr. Orange world mini(129.- mesacne) alebo nieco podobne od TM. Potom budes moct chodit na net cez GPRS.
telefon som este nikdy neumrtvil, davam pozor co nahravam, a patche tam davam iba tie ktore potrebujem
beardie wrote: | P.S.:Que significa melibeo en tu signatura? |
Co znamena "melibeo" v tvojom podpise?
Calisto wrote: | Para entenderlo tienes que leer una obra que se llama Celestina. Pero me interesa donde aprendiste espanol |
Aby si to pochopil, musis si precitat dielo/knihu, ktora sa vola Celestina.
Zaujima ma ale odkial vies po spanielsky.
Po spanielsky sa ucim v jazykovke, teraz idem do 5. rocnika. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|