View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
abtris kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 6:45 pm Post subject: chyba ve firmwaru M75 |
|
|
Mam cerstvou M75, objevil jsem ze pravidelne zasekne a prestane castecne fungovat, pokud zopakuju tyto operace:
-> Adresar -> Skupiny -> vyberu skupinu s kontakty -> dam vyhledat podle nektereho pismena (nekdy se zasekne) a nebo potom dam joystick dolu/nahoru pro pohyb ci jine operace a to zastuhne vzdy.
Nekdy funguje vypnuti, nekdy jsem musel vyndat baterii, vsechno dlouho trva, vypada ze se tam neco zacykli nebo zatuhne. Testoval jsem to na 2ks M75.
Ma nekdo podobnou zkusenost ? |
|
Back to top |
|
 |
Jarous1 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 7:11 pm Post subject: Re: chyba ve firmwaru M75 |
|
|
abtris wrote: | Mam cerstvou M75, objevil jsem ze pravidelne zasekne a prestane castecne fungovat, pokud zopakuju tyto operace:
-> Adresar -> Skupiny -> vyberu skupinu s kontakty -> dam vyhledat podle nektereho pismena (nekdy se zasekne) a nebo potom dam joystick dolu/nahoru pro pohyb ci jine operace a to zastuhne vzdy.
Nekdy funguje vypnuti, nekdy jsem musel vyndat baterii, vsechno dlouho trva, vypada ze se tam neco zacykli nebo zatuhne. Testoval jsem to na 2ks M75.
Mně to nedělá. Nemám teda lidi ve skupinách, jsou jenom v položce "Žádná skupina".
Mám FW 05... |
|
Back to top |
|
 |
abtris kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 8:34 pm Post subject: Re: chyba ve firmwaru M75 |
|
|
Jarous1 wrote: |
Mně to nedělá. Nemám teda lidi ve skupinách, jsou jenom v položce "Žádná skupina".
Mám FW 05... |
no to nebude delat, musis si je dat do ostatnich skupin, s touhle problemy nejsou to je ten normalni rezim, ale na ty skupiny to asi nejak netestovali, mam taky 5 firmware (cz). |
|
Back to top |
|
 |
Terrynek (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 4:58 am Post subject: Re: chyba ve firmwaru M75 |
|
|
abtris wrote: | Mam cerstvou M75, objevil jsem ze pravidelne zasekne a prestane castecne fungovat, pokud zopakuju tyto operace:
S těma kontaktama mi to taky dělá, jinak je všechno ok ...
Snad to vyřeší novej soft:) |
|
Back to top |
|
 |
yGor začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 10:45 am Post subject: |
|
|
Jojo me to taky dela, vzdycky to pak jde dostat na tu hlavni obrazovku ale pak nefunguje ani menu ani seznam a ani to nejde uplne vypnout a kdyz vytocim naky cislo tak se stejne nikam nedovolam, doufam ze uz brzo bude novej firmware. _________________ Nokia 5110 -> Ericsson R310s -> opět Blokia 5110 -> Siemens m55 -> Siemens m65 -> !!!! hajzlovee me okradli a sebrali mi moji milovanou m65ku a nenechali mi ani simkartu!!!! -> Siemens m35 -> Siemens m75 |
|
Back to top |
|
 |

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:52 pm Post subject: :) |
|
|
No, je tu více problému ... :
1) Seká se v seznamu (ve skupinách)
2) zkracuje smsky při psaní sms ...
Ale jinak je to ok ...
Snad tohle opravý nový fireware Určitě ano _________________ My Phone : Siemens M65 > Siemens M75 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:28 pm Post subject: |
|
|
Tohle dela i moje CX65... |
|
Back to top |
|
 |
Bob.Master kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 7:48 pm Post subject: OMYL!!! |
|
|
Nechte jsem si vymazal misto mmc karty celou pamet telefonu(format) tak mi ted nejde T9. Nevite nekdo kde ji mam sehnat a jak ji dostat zpatky? Potreboval bych taky download asistenta a photo editor. DIIIIK. |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 7:57 pm Post subject: Re: OMYL!!! |
|
|
Bob.Master wrote: | Nechte jsem si vymazal misto mmc karty celou pamet telefonu(format) tak mi ted nejde T9. Nevite nekdo kde ji mam sehnat a jak ji dostat zpatky? Potreboval bych taky download asistenta a photo editor. DIIIIK. |
T9 asi jen od někoho tady z fora protože tady na SM jeji zaloha neni  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
Jarous1 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 10:29 pm Post subject: Re: OMYL!!! |
|
|
Bob.Master wrote: | Nechte jsem si vymazal misto mmc karty celou pamet telefonu(format) tak mi ted nejde T9. Nevite nekdo kde ji mam sehnat a jak ji dostat zpatky? Potreboval bych taky download asistenta a photo editor. DIIIIK. |
Mám to na disku, mohu poslat... |
|
Back to top |
|
 |
Bob.Master kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 4:05 pm Post subject: Menu ikony m75 |
|
|
Nemate tu nekdo zkusenost se zmenou menu ikon u M75? Cetl jsem nekde ze jsou ux65 ve slozce Config/japp/FlexMenu/ ale flexmenu jsem nenasel. V Config/japp je jen jedini soubor ktery se po smazani stale obevuje. |
|
Back to top |
|
 |

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 5:24 pm Post subject: Re: Menu ikony m75 |
|
|
Bob.Master wrote: | Nemate tu nekdo zkusenost se zmenou menu ikon u M75? Cetl jsem nekde ze jsou ux65 ve slozce Config/japp/FlexMenu/ ale flexmenu jsem nenasel. V Config/japp je jen jedini soubor ktery se po smazani stale obevuje. |
Už jsem Ti to napsal ...  _________________ My Phone : Siemens M65 > Siemens M75 |
|
Back to top |
|
 |
Bob.Master kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 5:26 pm Post subject: Re: OMYL!!! |
|
|
Mám to na disku, mohu poslat...[/quote]
Jarousi1 muzes mi prosim poslat na Bob.Master@seznam.cz tu zalohu pro m75.dik. |
|
Back to top |
|
 |
|