Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
krtenek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne červenec 24, 2005 12:06 pm Předmět: Komunikační SW pro M65 |
|
|
Mám takový problém a prosbu:
komunikační program pro Siemens M65 (MPM, jestli se nepletu) lze stáhnout na webu výrobce. Ovšem nedisponuji takovým připojením, abych byl schopen cca 50 MB stáhnout.
Ze strany prodejce i výrobce se mi dostalo jediné odpovědi: web výrobce.
Nelze náhodou tento program někde získat či objednat vypálený na CD? Samozřejmě bych se nebránil uhradit nějakou přijatelnou částku.
Děkuji za odpovědi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radavacatko pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: ne červenec 24, 2005 12:11 pm Předmět: Re: Komunikační SW pro M65 |
|
|
krtenek napsal: | Mám takový problém a prosbu:
komunikační program pro Siemens M65 (MPM, jestli se nepletu) lze stáhnout na webu výrobce. Ovšem nedisponuji takovým připojením, abych byl schopen cca 50 MB stáhnout.
Ze strany prodejce i výrobce se mi dostalo jediné odpovědi: web výrobce.
Nelze náhodou tento program někde získat či objednat vypálený na CD? Samozřejmě bych se nebránil uhradit nějakou přijatelnou částku.
Děkuji za odpovědi. | Tak si stahni SiMoCo nebo plugin do total comanderu.Navody najdes tady na SM. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
Zaslal: ne červenec 24, 2005 12:11 pm Předmět: |
|
|
Zajdi si do interntetové kavárny a stáhni ti to tam
Nebo použij SiMoCo. http://www.siemensmania.cz/simoco.php _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
krtenek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne červenec 24, 2005 12:49 pm Předmět: |
|
|
[quote="busch"]Zajdi si do interntetové kavárny a stáhni ti to tam :wink:
Nebo použij SiMoCo. http://www.siemensmania.cz/simoco.php[/quote]
1) Do kavárny s vypalovačkou nemám kam zajít.
2) SiMoCo stojí 250 Kč, kdežto MPM je zdarma. Nechce se mi dávat ty prachy za program, který použiju zřídka (hlavně na zálohu před nahráním nového FW).
3) A něco o tom pluginu do Total Comanderu bych našel kde? Nevadí, že mám Windows Commander? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
dubas_ (člen klubu SM) věrný diskusník

Založen: 12. 05. 2005 Příspěvky: 465 Bydliště: Kostlivec nad Mrtvicí
2061.00 SMM
|
Zaslal: ne červenec 24, 2005 1:45 pm Předmět: |
|
|
ten Vnavigator ti doporucuju pokud nemas total comandera jinak bych pouzil ten plugin do neho (MPM o proti ostatnim programum je dost pomale) _________________ MC920 => C45 => CX65 BEST
fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
Zaslal: ne červenec 24, 2005 3:02 pm Předmět: |
|
|
krtenek napsal: |
2) SiMoCo stojí 250 Kč, kdežto MPM je zdarma. Nechce se mi dávat ty prachy za program, který použiju zřídka (hlavně na zálohu před nahráním nového FW).
3) A něco o tom pluginu do Total Comanderu bych našel kde? Nevadí, že mám Windows Commander? |
No SiMoCo funguje celkem dobře i bez registrace, navíc když ho hodláš používat jenom občas. _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
krtenek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne červenec 24, 2005 6:56 pm Předmět: |
|
|
busch napsal: | krtenek napsal: |
No SiMoCo funguje celkem dobře i bez registrace, navíc když ho hodláš používat jenom občas. |
Co to znamená "celkem dobře"? Potřebuju zálohovat fotky, adresář, Java aplikace, kalendář, poznámky, SMS a snad jsem na něco ještě zapomněl. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|