Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ZooMbiE kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 28, 2005 1:26 pm Předmět: Chyba pametove karty?! |
|
|
Kdyz zapnu svuj Siemens S65 (fw. 50) tak jeste pred tim nez se prehraje uvodni animace tak mi telefon napise hlasku: "Karta vadná nebo nezformátovaná". Pametovou kartu RS-MMC mam pritom originalni a ani jednou jsem s ni jeste nemel problem, data se do ni daji ukladat i z ni cist...proste vsechno mi funguje jen me trochu rusi tato uvodni hlasku.
Jestli se tenhle BUG uz nekomu na S65 objevil, tak mi prosim napiste jak jste ho kdo vyresil. Predem dik. _________________ ZooMbiE |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Guest15 věrný diskusník

Založen: 12. 01. 2005 Příspěvky: 469 Bydliště: Frýdek-Místek (malé velkoměsto kousek od Ostravy :)
2061.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 28, 2005 1:29 pm Předmět: |
|
|
Ja mam taky S655 taky fw50 ale nikdy se mi to jeste nestalo zkus ji zformatovat....ale predtim si ty dava zalohuj melo by to pomoct zformatuj ji normalne a zkus ji prvni na prazdno a pak tam nahraj data esi to este dela... _________________ Motorola T2288 -> Siemens MT50 -> Siemens CT65 -> Siemens C65 -> Siemens S65 -> Siemens SX1 konečně |
|
Návrat nahoru |
|
 |
& badatel

Založen: 12. 07. 2005 Příspěvky: 142 Bydliště: 32044-29460 TM
261.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
nostradameus začátečník

69.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 28, 2005 1:37 pm Předmět: |
|
|
Mne se to stalo nedavno a to aSI po cca6.mesicich-to same co tobe pricinu davam tomu,ze jsem pres T.Commandera nahraval na MMc kartu Wav skladby a oni meli vetsi obem dat nez ma kapacitu MMC karta a T.Commander nehlasil nic ze bych mel soubor vetsi nez pamet,az v SiMoCo mi to zahlasilo a ja zjistil proc to nahravani tak dlouho trva bez konce a pak se mi to stou hlaskou pri startu MT stalo,ale nedelam stim nic a vse maka v poradku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Založen: 25. 11. 2004 Příspěvky: 5114 Bydliště: Žďár nad Sázavou Telefon: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Zaslal: ne srpen 28, 2005 4:49 pm Předmět: |
|
|
taky mi to dela ale jinak s tim nic neni... jen te tam sere ta hlaska jinak vubec nic... zadna chyba ani error... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ZooMbiE kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 28, 2005 5:17 pm Předmět: |
|
|
jojo ja vim ze s tim nic neni (taky mi vsechno funguje tak jak ma) ale trochu me to rusi tak se ptam tady. Zkusim ji zformatovat a nahrat tam ty data znovu, treba to pomuze. Diky
(sorry ze jsem nenasel ze uz se to tu resilo, ale po zadani ruznejch slov jako karta, mmc, vadna, nezformatovana atd. do vyhledavani mi to ten topic nenaslo) _________________ ZooMbiE |
|
Návrat nahoru |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Založen: 25. 11. 2004 Příspěvky: 5114 Bydliště: Žďár nad Sázavou Telefon: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Zaslal: ne srpen 28, 2005 5:19 pm Předmět: |
|
|
ZooMbiE napsal: | jojo ja vim ze s tim nic neni (taky mi vsechno funguje tak jak ma) ale trochu me to rusi tak se ptam tady. Zkusim ji zformatovat a nahrat tam ty data znovu, treba to pomuze. Diky
(sorry ze jsem nenasel ze uz se to tu resilo, ale po zadani ruznejch slov jako karta, mmc, vadna, nezformatovana atd. do vyhledavani mi to ten topic nenaslo) |
ja se ani neobtezuju hledat.. nema to cenu...
a to info karta nenalezena ci co... me to dela i po formatu... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
D4X (o(^^)o)

|
Zaslal: ne srpen 28, 2005 5:21 pm Předmět: |
|
|
davexxxx napsal: | ZooMbiE napsal: | jojo ja vim ze s tim nic neni (taky mi vsechno funguje tak jak ma) ale trochu me to rusi tak se ptam tady. Zkusim ji zformatovat a nahrat tam ty data znovu, treba to pomuze. Diky
(sorry ze jsem nenasel ze uz se to tu resilo, ale po zadani ruznejch slov jako karta, mmc, vadna, nezformatovana atd. do vyhledavani mi to ten topic nenaslo) |
ja se ani neobtezuju hledat.. nema to cenu...
a to info karta nenalezena ci co... me to dela i po formatu... |
zacalo mi to delat kdyz sem poprve pretahl nbejakou vec z mobilu na kartu... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nostradameus začátečník

69.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 28, 2005 5:26 pm Předmět: |
|
|
Prece nicemu na funkcnosti to nevadi,akorat ta hlaska-vzdyt ten telefon nestartujes kazdy den nekolikrat za den a ani to nemusis odklepavat/potvrzovat/ samo to startuje dal-tak jaky to je problem? ? ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
D4X (o(^^)o)

|
Zaslal: ne srpen 28, 2005 5:27 pm Předmět: |
|
|
nostradameus napsal: | Prece nicemu na funkcnosti to nevadi,akorat ta hlaska-vzdyt ten telefon nestartujes kazdy den nekolikrat za den a ani to nemusis odklepavat/potvrzovat/ samo to startuje dal-tak jaky to je problem? ? ? | taky sem mu to rikal... znepokojuje ho to.. _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ZooMbiE kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 28, 2005 10:25 pm Předmět: |
|
|
hehe presne tak znepokojuje me to Ale stejne sem se zatim nedostal k formatovani ty karty pac zalohu bych musel delat pres kabel pac nemam ctecku karet a tech 20 mb tam a nazpatek po tom kabelu to je na nekolik hodin :p
Treba to nekdy zkusim, kazdpopadne jeste jednou dik tem co poradili. _________________ ZooMbiE |
|
Návrat nahoru |
|
 |
D4X (o(^^)o)

|
Zaslal: po srpen 29, 2005 8:35 am Předmět: |
|
|
ZooMbiE napsal: | hehe presne tak znepokojuje me to Ale stejne sem se zatim nedostal k formatovani ty karty pac zalohu bych musel delat pres kabel pac nemam ctecku karet a tech 20 mb tam a nazpatek po tom kabelu to je na nekolik hodin :p
Treba to nekdy zkusim, kazdpopadne jeste jednou dik tem co poradili. |
nebo jestli tu hlasku nechces tak tu kartu hezky pred zapnutim vyndej a mozna ti to napise karta mmc nenalezena pac tam neni... to je normalni... zaa chodu ji tam das a nic to nebude kecat... pokud tedy mobil nezapinas denne desetkrat to by melo nedozirne nasledky na dvirkach mmc _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: ne září 04, 2005 9:47 am Předmět: |
|
|
jirkab napsal: | Gianni83 napsal: | Martin V napsal: | Viete mi prosim vas poradit?Mam Cx75 a kupil som kartu Kingston 128Mb.Chvilami je v poriadku,niekedy neukaze nahlady foto,popripade napise ze chyba pri otvarani priecinku,neda sa zobrazit,alebo naformatujte kartu.To som uz spravil 2x.Viete co s tym? Dakujem... |
Taky mi to delalo, karta je proste s telefonem nekompatibilni. Reseni je vynemit ji, a zkus jineho vyrobce |
Mě psala S65 hlášku "Chyba karty" při zapnutí telefonu, když jsem měl na kartě soubor s českou diakritikou tuším že vadilo č,ř nebo tak něco. Od té doby co tam ukládám názvy souborů bez diakritiky se už podobná chyba nevyskytuje (nepomohlo ani vymazání souboru, bylo nutno naformátovat kartu). |
_________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|