clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Chyba pametove karty?!

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Chyba pametove karty?!

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ZooMbiE
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2005 1:26 pm    Předmět: Chyba pametove karty?! Odpovědět s citátem

Kdyz zapnu svuj Siemens S65 (fw. 50) tak jeste pred tim nez se prehraje uvodni animace tak mi telefon napise hlasku: "Karta vadná nebo nezformátovaná". Pametovou kartu RS-MMC mam pritom originalni a ani jednou jsem s ni jeste nemel problem, data se do ni daji ukladat i z ni cist...proste vsechno mi funguje jen me trochu rusi tato uvodni hlasku.
Jestli se tenhle BUG uz nekomu na S65 objevil, tak mi prosim napiste jak jste ho kdo vyresil. Predem dik.

Guest15
věrný diskusník
věrný diskusník

Bydliště: Frýdek-Místek (malé velkoměsto kousek od Ostravy :)

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2005 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam taky S655 taky fw50 ale nikdy se mi to jeste nestalo zkus ji zformatovat....ale predtim si ty dava zalohuj melo by to pomoct zformatuj ji normalne a zkus ji prvni na prazdno a pak tam nahraj data esi to este dela...
&
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2005 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak se to uz resilo tady http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=13387
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nostradameus
začátečník
začátečník

69.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2005 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne se to stalo nedavno a to aSI po cca6.mesicich-to same co tobe pricinu davam tomu,ze jsem pres T.Commandera nahraval na MMc kartu Wav skladby a oni meli vetsi obem dat nez ma kapacitu MMC karta a T.Commander nehlasil nic ze bych mel soubor vetsi nez pamet,az v SiMoCo mi to zahlasilo a ja zjistil proc to nahravani tak dlouho trva bez konce a pak se mi to stou hlaskou pri startu MT stalo,ale nedelam stim nic a vse maka v poradku.
D4X
(o(^^)o)
redaktor

Telefon: HTC Diamond
382387.67 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2005 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky mi to dela ale jinak s tim nic neni... jen te tam sere ta hlaska jinak vubec nic... zadna chyba ani error...
ZooMbiE
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2005 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo ja vim ze s tim nic neni (taky mi vsechno funguje tak jak ma) ale trochu me to rusi tak se ptam tady. Zkusim ji zformatovat a nahrat tam ty data znovu, treba to pomuze. Diky

(sorry ze jsem nenasel ze uz se to tu resilo, ale po zadani ruznejch slov jako karta, mmc, vadna, nezformatovana atd. do vyhledavani mi to ten topic nenaslo)

D4X
(o(^^)o)
redaktor

382387.67 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2005 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZooMbiE napsal:
jojo ja vim ze s tim nic neni (taky mi vsechno funguje tak jak ma) ale trochu me to rusi tak se ptam tady. Zkusim ji zformatovat a nahrat tam ty data znovu, treba to pomuze. Diky

(sorry ze jsem nenasel ze uz se to tu resilo, ale po zadani ruznejch slov jako karta, mmc, vadna, nezformatovana atd. do vyhledavani mi to ten topic nenaslo)

ja se ani neobtezuju hledat.. nema to cenu...

a to info karta nenalezena ci co... me to dela i po formatu...

D4X
(o(^^)o)
redaktor

382387.67 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2005 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

davexxxx napsal:
ZooMbiE napsal:

ja se ani neobtezuju hledat.. nema to cenu...

a to info karta nenalezena ci co... me to dela i po formatu...

zacalo mi to delat kdyz sem poprve pretahl nbejakou vec z mobilu na kartu...

nostradameus
začátečník
začátečník

69.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2005 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prece nicemu na funkcnosti to nevadi,akorat ta hlaska-vzdyt ten telefon nestartujes kazdy den nekolikrat za den a ani to nemusis odklepavat/potvrzovat/ samo to startuje dal-tak jaky to je problem? ? ?
D4X
(o(^^)o)
redaktor

382387.67 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2005 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nostradameus napsal:
Prece nicemu na funkcnosti to nevadi,akorat ta hlaska-vzdyt ten telefon nestartujes kazdy den nekolikrat za den a ani to nemusis odklepavat/potvrzovat/ samo to startuje dal-tak jaky to je problem? ? ?
taky sem mu to rikal... znepokojuje ho to..
ZooMbiE
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2005 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hehe presne tak znepokojuje me to Smile Ale stejne sem se zatim nedostal k formatovani ty karty pac zalohu bych musel delat pres kabel pac nemam ctecku karet a tech 20 mb tam a nazpatek po tom kabelu to je na nekolik hodin :p
Treba to nekdy zkusim, kazdpopadne jeste jednou dik tem co poradili.

D4X
(o(^^)o)
redaktor

382387.67 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 29, 2005 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ZooMbiE napsal:
hehe presne tak znepokojuje me to Smile Ale stejne sem se zatim nedostal k formatovani ty karty pac zalohu bych musel delat pres kabel pac nemam ctecku karet a tech 20 mb tam a nazpatek po tom kabelu to je na nekolik hodin :p
Treba to nekdy zkusim, kazdpopadne jeste jednou dik tem co poradili.

nebo jestli tu hlasku nechces tak tu kartu hezky pred zapnutim vyndej a mozna ti to napise karta mmc nenalezena pac tam neni... to je normalni... zaa chodu ji tam das a nic to nebude kecat... pokud tedy mobil nezapinas denne desetkrat to by melo nedozirne nasledky na dvirkach mmc

jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: ne září 04, 2005 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jirkab napsal:
Gianni83 napsal:
Martin V napsal:
Viete mi prosim vas poradit?Mam Cx75 a kupil som kartu Kingston 128Mb.Chvilami je v poriadku,niekedy neukaze nahlady foto,popripade napise ze chyba pri otvarani priecinku,neda sa zobrazit,alebo naformatujte kartu.To som uz spravil 2x.Viete co s tym? Dakujem...

Taky mi to delalo, karta je proste s telefonem nekompatibilni. Reseni je vynemit ji, a zkus jineho vyrobce

Mě psala S65 hlášku "Chyba karty" při zapnutí telefonu, když jsem měl na kartě soubor s českou diakritikou tuším že vadilo č,ř nebo tak něco. Od té doby co tam ukládám názvy souborů bez diakritiky se už podobná chyba nevyskytuje (nepomohlo ani vymazání souboru, bylo nutno naformátovat kartu).

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: