View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 1:12 pm Post subject: V Brně již nemáme autorizovaný servis telefonů B-S |
|
|
Tak, jak se před dvěma a půl roky s velkou slávou v brněnské pasáži Maximus na Masarykové ulici otevíralo servisní sběrné středisko telefonů a příslušenství Siemens, provozované společností Agora, tak se za úplné tichosti letos toto středisko zavřelo a uživatelům telefonů BenQ-Siemens byl hozen další klacek pod nohy.
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=818 |
|
Back to top |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 1:16 pm Post subject: |
|
|
heh, tj fajn, BenQ ma dokonalej plan jak nasrat uzivatele, a pohrbit znacku Siemens, a zaroven i BenQ
myslim ze se jim to i celkem dari... |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 1:32 pm Post subject: |
|
|
BenQ (kulatý čtverec) Siemens... V mém srdci Siemens vždy na prvním místě  _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
alkaba čestný člen

Joined: 15 Jan 2005 Posts: 1618 Location: 0x0000FFF Telefon: S75
10903.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 1:33 pm Post subject: |
|
|
Ted jsi to krasne vystih Bohuzel no  _________________ »HTC Rose S740 with WM 6.5.3
»HP iPaq 514 with WM6.5.3
»Siemens C65
|
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 1:43 pm Post subject: |
|
|
Kam ten Benq spěje.  _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 2:12 pm Post subject: |
|
|
Tohle je přeci uplně normální chování všech firem z rejžových luhů a hájů.Chtějí jen hodně prodávat a pokud možno neopravovat.Podívejte se na kvalitu výrobků dalších druhů zboží a bude vám to jasný.Z venku je to hezké a uvnitř na blinkání!!Stačí se podívat na kvalitu zpracování desek u Siemense a BQ-S. _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
redtroll kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 2:27 pm Post subject: Agora!!! |
|
|
Tak bohužel, ač nejsem z Brna, musím potvrdit tuto zprávu. Nicméně nechci tady mlžit a podávat nepodložené info, ale mám pocit, že za toto nemůže Benq-Siemens ale Agora sama. Před 3 měsíci jsem objednával sluchátka a ptal se na dlaší věci k Siemensu a pán (Blozon se jmenoval mám pocit) z Agory mi stále říkal již nemáme; nebudeme mít, již se to nevyrábí. S takovými zaměstnanci, (nebo že by to museli říkat rozkazem z vedení firmy) se něco takového stát muselo. Jen tak mimochodem se mi sluchátko objevilo v ruce(to co se již nevyrábí) s datumem výroby 24.7.2006 přímo od Benq-Siemens! Tak jsem si řekl Agora never more!  |
|
Back to top |
|
 |
weasel pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 2:31 pm Post subject: |
|
|
Zajímalo by mě, zda se manažeři odpovědní za prodej mobilní divize (i když ztrátové, ale s velmi dobrým jménem u zákazníků), alespoň malinko stydí za to, co udělali. Nevím, zda já osobně bych byl "nadšený" něčím podobným, kdybych se snažil dlouho budovat značku a pak někdo, i když bych k tomu byl přinucen okolnostmi a udělal fůzi, tuto značku pomalu a jistě pohřbíval a ničil mé dlouholeté snažení......jinak o skončení tohoto servisu v Brně vím už delší dobu a je to taky důvodem toho, že na svoj SXGéčko čekám už tak dlooouho
snad vzejde něco dobrého ze spolupráce Fujitsu-Siemens..modleme se a přejme si to..neumím si představit že bych používal foun jiné značky, než je Siemens (byť by byl jen součástí názvu, ale BQS za Siemense po těchto několika eskapádách už nepovažuju!!) _________________ C25 -> S45 -> S55 -> S65 fw 50 -> SXG 75 fw22
Život je příliš krátký na to abychom ho dokázali prožít celý podle svého... |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 3:29 pm Post subject: |
|
|
BENQ su kurv* a dufam ze sa coskoro odje*u s tymy svojmi mobilmi do riti. SIEMENS IS LIFE _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
Norton rozumbrada

1272.54 SMM
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 3:50 pm Post subject: |
|
|
Jj,když jsem se asi před týdnem dozvěděl,že je servis zrušenej,tak jsem tomu nevěřil a musel se tam jít mrknout sám...bohužel to byla pravda.Na dveřích je pouze cedulka,že servis je v Praze a že zakoupené výrobky u nich v prodejně přijímá na reklamaci Nokia galery (jaká to ironie),která je hned naproti. _________________ C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70 |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 6:09 pm Post subject: |
|
|
No a to jste neviděli autorizovaný servis v Praze (Evropská 33a). Schválně jsem si teď vytáhl Potvrzení o převzetí přístroje do (a z) opravy z 25.11.2005:
V hlavičce je velké logo SIEMENS, pod tím Siemens Phone Services s.r.o
Dál jsem vyhrabal ten samý papír, ale z 15.5.2006 a:
V hlavičce je velké logo MPS, pod tím Mobile Phone Service s.r.o
Nemám slov... A to jste to neviděli ve vnitř. Z velkého 3D loga Siemens Mobile na zdi, byl odtržen nápis Siemens, takže je tam pár hmoždinek a pod tím "mobile". A to nemluvím o tom, že se tam prodávají také SonyEriscony  _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 6:41 pm Post subject: |
|
|
Takze "secteno a podtrzeno": Moje skepticke predpovede sa do bodky naplnuju,dokonca je to este horsie,ako som si predstavoval a cely ten proces zruinovania toho,co Siemens dlhe roky budoval,prebieha este 100x rychlejsie.
Je mi z toho smutno a uz som pevne presvedceny,ze mojim dalsim telefonom uz nebude BenQ-Siemens...aj ked som rozmyslal zo zaciatku nad tym,ze si kupim EL71,uz som od toho upustil.... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 6:53 pm Post subject: |
|
|
Tak on servis asi uz z principu nikdy moc rentabilní nebude... A te se tam moc veci neprodalo, to se nedivim, kdyz to bylo na tak zastrcenym miste... [/quote] _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 7:32 pm Post subject: |
|
|
Prvně by měl asi výrobce jako přístup k zákazníkům, mít autorizovaná servisní místa. B-S není určitě začínající firmička, která si to nemůže dovolit - i kdyby tam bylo sběrné místo všech věcí od BenQ. Nicméně Agora od toho upustila a dle mého názoru propagace této prodejny byla velice ale velice špatná a lidé o ní moc nevěděli, ačkoliv byla na lukrativním místě. Jak tu někdo psal, je to v lidech a pokud ani nejvyšší páni z B-S nepotřebují mít servisní místa, tak nás několik set to nezmění. My pouze můžeme odejít od značky a sleduju, že spousta z nás se na to už chystá. Bohužel, ale proč podporovat společnost, která si neváží zákazníků a velké rodiny fandů této značky? A že nás je...  |
|
Back to top |
|
 |
ajko táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 7:34 pm Post subject: |
|
|
neuveritelne dlho som sa nemohol rozhodnut medzi S75, BQS EL71, SE P910, ale toto mi pomohlo rozhodnut sa, a je mi to sice luto ale moj dalsi telefon tiez uz nebude Siemens ani Benq  _________________ ==>>Komu sa nelení, tomu sa čudujem.<<== |
|
Back to top |
|
 |
|