View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
interperson pisatel

Joined: 15 Dec 2004 Posts: 231 Location: Lanškroun (vých. Čechy)
667.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 4:27 pm Post subject: FM Radio Handsfree |
|
|
Chtel bych se zeptat jestli nekdo nevite kde by se dalo sehnat (popř. jak vyrobit) HF s radiem. Videl jsem to u starsich erikssonu a celkem se mi to zalibilo. Za Siemens MP3 Player se mi moc nechce utracet. Diky za odpovedi |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

Joined: 16 Aug 2004 Posts: 1482 Location: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 5:15 pm Post subject: Re: FM Radio Handsfree |
|
|
interperson wrote: | Chtel bych se zeptat jestli nekdo nevite kde by se dalo sehnat (popř. jak vyrobit) HF s radiem. Videl jsem to u starsich erikssonu a celkem se mi to zalibilo. Za Siemens MP3 Player se mi moc nechce utracet. Diky za odpovedi |
Mrkni sem http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=6040 kámo 8) _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
interperson pisatel

Joined: 15 Dec 2004 Posts: 231 Location: Lanškroun (vých. Čechy)
667.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 4:27 pm Post subject: Re: FM Radio Handsfree |
|
|
pechi wrote: | interperson wrote: | Chtel bych se zeptat jestli nekdo nevite kde by se dalo sehnat (popř. jak vyrobit) HF s radiem. Videl jsem to u starsich erikssonu a celkem se mi to zalibilo. Za Siemens MP3 Player se mi moc nechce utracet. Diky za odpovedi |
Mrkni sem http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=6040 kámo 8) |
No jo. Diky. Ted jen vedet jestli to uz nekdo zkousel upravit pro radu x65, a jestli jo tak jestli to funguje...
Pokud jste to nekdo zkousel tak se ozvete pls. |
|
Back to top |
|
 |
DarkLegion rozumbrada

Joined: 23 Jun 2007 Posts: 373 Location: okr. Snina Telefon: BQS EL71
1453.28 SMM
|
Posted: Sun Aug 19, 2007 4:08 pm Post subject: |
|
|
sestra si kupila MP3 prehravac ACER s FM radiom.ked prislo dobierkou tak ma dost zaujali sluchadla...hlavne externe FM radio napajne 1 bateriou velkou asi ako jednokorunova minca.je tam 3,5mm jack a uz davnejsie som si robil redukciu konektora na 3,5mm jack...tak som si to dal dokopy a pozivam to ako externe radio k cx75 ...este mi na tom chyba mikrofon ako na HF...to by nemal byt problem v najblizsej dobe kedze som konecne nasiel schopnu schemu  |
|
Back to top |
|
 |
|