View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 7:40 am Post subject: C75 - vlastnosti fw > 11 |
|
|
Přeji krásný první pracovní den v roce 2006
a prosím majitele C75 s firmware vyšším než moje "jedenáctka" o info, zda v "Text.modulech" jim to píše s T9 taky s diakritikou, kterou telefon ovšem už neráčí ořezat (takže po vložení onoho Text. modulu do SMS jsem se jen divila ...) . V normální SMS mi diakritika v T9 nezkracuje, ale zrovna v těch textových modulech ANO.
Dále jsem tu četla, že vyšší firmware má lepší foťák - v čem lepší? Nekouše se aspoň jako u fw 11??
Díky moc za laskavou odpověď!!
J.  |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 11:39 am Post subject: Re: C75 - vlastnosti fw > 11 |
|
|
Joan wrote: | Přeji krásný první pracovní den v roce 2006
a prosím majitele C75 s firmware vyšším než moje "jedenáctka" o info, zda v "Text.modulech" jim to píše s T9 taky s diakritikou, kterou telefon ovšem už neráčí ořezat (takže po vložení onoho Text. modulu do SMS jsem se jen divila ...) . V normální SMS mi diakritika v T9 nezkracuje, ale zrovna v těch textových modulech ANO.
Dále jsem tu četla, že vyšší firmware má lepší foťák - v čem lepší? Nekouše se aspoň jako u fw 11??
J.  |
Zkouška - Text. moduly - Eliška(Eliska, Elišká)/jabloň(jablon)/pivečko(pivečkn)
Závěr: v text. modulech se píše standardně s diakritikou, pouze některá slova jdou v T9 překlikat na stejná bez diakritiky. Při vkládání do SMS se samozřejmě diakritika neořezává.
Rada moudrým uživatelům: psát v modulech bez T9 nebo tu blbost nepoužívat
Sekání foťáku - jestli se myslí mizerný frame rate při nízkým osvětlení, tak to je pořád stejný; jestli se myslí krátký zásek foťáku hned při jeho spuštění, kdy se nastavuje citlivost a jas, tak ten je tam taky pořád. Celkově to prý ale fotí líp  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
grinch kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 3:57 pm Post subject: fw 11 |
|
|
Mám na C75 fw11 a žádný problém není, tak v čem se liší od ostatních fw? Smažou se mi downloads, když to přehraju (abgrejduju)? _________________ E A2628s -> E T65 -> C75 |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 4:08 pm Post subject: Re: fw 11 |
|
|
grinch wrote: | Mám na C75 fw11 a žádný problém není, tak v čem se liší od ostatních fw? Smažou se mi downloads, když to přehraju (abgrejduju)? |
no... liší se tím, že je nejhorší . A když si před abgrejdem přečteš pár návodů na SM, nic se ti nesmaže  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 9:26 am Post subject: Re: C75 - vlastnosti fw > 11 |
|
|
ccd98 wrote: | Joan wrote: | Přeji krásný první pracovní den v roce 2006
J.  |
Zkouška - Text. moduly - Eliška(Eliska, Elišká)/jabloň(jablon)/pivečko(pivečkn)
Závěr: v text. modulech se píše standardně s diakritikou, pouze některá slova jdou v T9 překlikat na stejná bez diakritiky. Při vkládání do SMS se samozřejmě diakritika neořezává.
Rada moudrým uživatelům: psát v modulech bez T9 nebo tu blbost nepoužívat
Sekání foťáku - jestli se myslí mizerný frame rate při nízkým osvětlení, tak to je pořád stejný; jestli se myslí krátký zásek foťáku hned při jeho spuštění, kdy se nastavuje citlivost a jas, tak ten je tam taky pořád. Celkově to prý ale fotí líp  |
Díky! Takže v Text.modulech zkracuje i při fw > 11 ??
A sekáním foťáku mám na mysli to, že po vyfocení mi vytuhl natolik, že nezbylo než vyloupnout baterku a pozorovat, jak obrázek na displeji p-o-z-v-o-l-n-a (!) mizí v dál . Takže tak.
J.  |
|
Back to top |
|
 |
Pavel PS kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 4:02 pm Post subject: Re: fw 11 |
|
|
ccd98 wrote: | grinch wrote: | Mám na C75 fw11 a žádný problém není, tak v čem se liší od ostatních fw? Smažou se mi downloads, když to přehraju (abgrejduju)? |
no... liší se tím, že je nejhorší . A když si před abgrejdem přečteš pár návodů na SM, nic se ti nesmaže  |
V čem jsou nové verze lepší oproti FW 11, nebo opačně, jaké jsou největší chyby 11? Díky za vysvětení _________________ E A1018s, N 3210, S MT 50, SE T630, S C75 |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

Joined: 08 Nov 2005 Posts: 1469 Location: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 4:59 pm Post subject: |
|
|
No tak v kazdom pripade ked mas taketo problemy odporucam vyskusat nahrat ten novy FW a ked to bude robit stale az potom to riesit...
V kazdom pripade nemas co stratit... _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|