Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kodlz začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 15, 2005 12:57 am Předmět: Připojení na internet bez GPRS pro SX1 |
|
|
jak mam udelat aby se mi zobrazilo v moznostech pripojeni i policko s mRouterem, kdyz chci jit na wap?
sem si podle navodu nastavil vse potrebne, ale kdyz se chci pripojit na wap tak mi mobil vubec nenabidne moznost pripojeni pres mRouter.
ale jinak kdyz chci poslat treba sms z oskarka tak mi ho nabidne.
dik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

Založen: 01. 06. 2005 Příspěvky: 385 Bydliště: V křoví-Afrika
1261.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 15, 2005 8:04 am Předmět: Re: Připojení na internet bez GPRS pro SX1 |
|
|
kodlz napsal: | jak mam udelat aby se mi zobrazilo v moznostech pripojeni i policko s mRouterem, kdyz chci jit na wap?
sem si podle navodu nastavil vse potrebne, ale kdyz se chci pripojit na wap tak mi mobil vubec nenabidne moznost pripojeni pres mRouter.
ale jinak kdyz chci poslat treba sms z oskarka tak mi ho nabidne.
dik |
Jo mám stejnej problém a nevim co s tím...Tak nám někdo poraďte plz  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Razer začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 17, 2005 7:21 am Předmět: |
|
|
Podle mě se dají na wap použit jen wapovy profily nejsem si jistej protože žadnej internetovej tam nikdy nešel. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Zaslal: st srpen 17, 2005 8:18 am Předmět: |
|
|
funguje to presne len nastav to tak ako je to tu na siemensmanii.vacsina aplikacii si sama zisti a pripoji sa...v nektorych musis nastavit automatiku napsriklad agile treba nastavit passthrou... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

Založen: 01. 06. 2005 Příspěvky: 385 Bydliště: V křoví-Afrika
1261.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 17, 2005 11:46 am Předmět: |
|
|
duuri napsal: | funguje to presne len nastav to tak ako je to tu na siemensmanii.vacsina aplikacii si sama zisti a pripoji sa...v nektorych musis nastavit automatiku napsriklad agile treba nastavit passthrou... |
Jo to ale neřeší náš problém připojení pomocí pev. internetu na PC. Ten návod tady na SM je blbej. Udělal sem to přesně podle něj a nic.  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Zaslal: st srpen 17, 2005 12:23 pm Předmět: |
|
|
ten navod je ok...a funguje.vravim ze kestavis v aplikacii ten mrouter tak ti to nepojde...nechaj vsetko na automatiku alebo si to sam najde...ked to ide mnoho inym preco by to nemalo ista aj tebe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kodlz začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 12:59 am Předmět: |
|
|
Jakou automatiku, jak kde?
me se proste v nastaveni u wap prohlizece nezobrazuje u moznosti vychoz. pristup. bod moznost mRouter. ale pritom kdyz chci posilat sms z oskarka nebo pouzivam nejaky program ktery stahuje z netu(treba ICQ) tak mi tento pristupovy bod najde. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kodlz začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 26, 2005 6:23 pm Předmět: |
|
|
Jsem si zkusil nainstalovat operu..... ale ta mi taky v moznostech nenabizi pripojeni pres mRouter..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|