Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kracvo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 02, 2005 9:34 am Předmět: Jak na soubor Vcard? |
|
|
Zdravím všechny vlastníky siemensů. Nedávno jsme zakoupil nový telefon M65 a rád bych si do něj převedl starý telefoní seznam, to je logické. Jenže Seznam který jsem si zálohoval ze starého S55 je v souborech které mi počítač značí jako Vcard, tedy každá z jeho položek. Do telefonu se ale dá importovat , přez oficiální program siemensu(MPM-Launchbar) jen soubory typu csv. Jak by se dali tyto soubory(Vcard) převést na csv aby se dalo iportovat ze souboru??
Všem předem děkuji za odpověď. Vojta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

Založen: 26. 12. 2004 Příspěvky: 829 Bydliště: Mladá Boleslav
5861.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 02, 2005 9:48 am Předmět: Re: Jak na soubor Vcard? |
|
|
kracvo napsal: | Zdravím všechny vlastníky siemensů. Nedávno jsme zakoupil nový telefon M65 a rád bych si do něj převedl starý telefoní seznam, to je logické. Jenže Seznam který jsem si zálohoval ze starého S55 je v souborech které mi počítač značí jako Vcard, tedy každá z jeho položek. Do telefonu se ale dá importovat , přez oficiální program siemensu(MPM-Launchbar) jen soubory typu csv. Jak by se dali tyto soubory(Vcard) převést na csv aby se dalo iportovat ze souboru??
Zkus SiMoCo _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kracvo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 02, 2005 9:55 am Předmět: Re: Jak na soubor Vcard? |
|
|
Mark Pawl napsal: | kracvo napsal: | Zdravím všechny vlastníky siemensů. Nedávno jsme zakoupil nový telefon M65 a rád bych si do něj převedl starý telefoní seznam, to je logické. Jenže Seznam který jsem si zálohoval ze starého S55 je v souborech které mi počítač značí jako Vcard, tedy každá z jeho položek. Do telefonu se ale dá importovat , přez oficiální program siemensu(MPM-Launchbar) jen soubory typu csv. Jak by se dali tyto soubory(Vcard) převést na csv aby se dalo iportovat ze souboru??
Zkus SiMoCo |
Stáhnu ho tady v programech? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

Založen: 26. 12. 2004 Příspěvky: 829 Bydliště: Mladá Boleslav
5861.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 02, 2005 9:59 am Předmět: Re: Jak na soubor Vcard? |
|
|
kracvo napsal: | Mark Pawl napsal: | kracvo napsal: | Zdravím všechny vlastníky siemensů. Nedávno jsme zakoupil nový telefon M65 a rád bych si do něj převedl starý telefoní seznam, to je logické. Jenže Seznam který jsem si zálohoval ze starého S55 je v souborech které mi počítač značí jako Vcard, tedy každá z jeho položek. Do telefonu se ale dá importovat , přez oficiální program siemensu(MPM-Launchbar) jen soubory typu csv. Jak by se dali tyto soubory(Vcard) převést na csv aby se dalo iportovat ze souboru??
Zkus SiMoCo |
Jasan - http://www.siemensmania.cz/simoco.php _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kracvo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 02, 2005 10:11 am Předmět: Re: Jak na soubor Vcard? |
|
|
Mark Pawl napsal: | kracvo napsal: | Mark Pawl napsal: | kracvo napsal: | Zdravím všechny vlastníky siemensů. Nedávno jsme zakoupil nový telefon M65 a rád bych si do něj převedl starý telefoní seznam, to je logické. Jenže Seznam který jsem si zálohoval ze starého S55 je v souborech které mi počítač značí jako Vcard, tedy každá z jeho položek. Do telefonu se ale dá importovat , přez oficiální program siemensu(MPM-Launchbar) jen soubory typu csv. Jak by se dali tyto soubory(Vcard) převést na csv aby se dalo iportovat ze souboru??
Zkus SiMoCo |
Jasan - http://www.siemensmania.cz/simoco.php |
Tak snad to vyjde chvíli si s tím phraju a když nebudu vědět napíši, zatím díky! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kracvo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 02, 2005 10:24 am Předmět: Re: Jak na soubor Vcard? |
|
|
kracvo napsal: | Mark Pawl napsal: | kracvo napsal: | Mark Pawl napsal: | kracvo napsal: | Zdravím všechny vlastníky siemensů. Nedávno jsme zakoupil nový telefon M65 a rád bych si do něj převedl starý telefoní seznam, to je logické. Jenže Seznam který jsem si zálohoval ze starého S55 je v souborech které mi počítač značí jako Vcard, tedy každá z jeho položek. Do telefonu se ale dá importovat , přez oficiální program siemensu(MPM-Launchbar) jen soubory typu csv. Jak by se dali tyto soubory(Vcard) převést na csv aby se dalo iportovat ze souboru??
Zkus SiMoCo |
Jasan - http://www.siemensmania.cz/simoco.php |
Tak snad to vyjde chvíli si s tím phraju a když nebudu vědět napíši, zatím díky! |
Tak jsem to moc dlouho nevydržel. Prográmek je to moc fajn ale nenašel sem tu možnost udělat z vCard na *csv. Jsou to takové ty soubory co čte outlook jako kontakty. Ale ani přez outlook to tam nedam:-( |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Zaslal: út srpen 02, 2005 12:34 pm Předmět: |
|
|
Myslim, ze priamu konverziu Vcard > csv tento program nerobi. Ale skus nacitat zoznam z S55 a ulozit ho priamo ako csv (to dokaze) a potom pomocu tohoto isteho programu ho ulozit do M65. _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kracvo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 02, 2005 1:22 pm Předmět: |
|
|
Sirus napsal: | Myslim, ze priamu konverziu Vcard > csv tento program nerobi. Ale skus nacitat zoznam z S55 a ulozit ho priamo ako csv (to dokaze) a potom pomocu tohoto isteho programu ho ulozit do M65. |
Když s55 je už dávnou utopenej:-( Ostatně za tyhle púrázdniny už třetí telefon! Snad vydží m65! Už jsme to přepsal manuálně a pečlivě zálohoval.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|