View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
daniello kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 04, 2005 10:50 am Post subject: Pripomienky k firmveru verzie 50 na cx65 |
|
|
Rad by som sa podelil so svojimi pripomienkmi na tento firmver, pripadne, ak je z cosi novsie, rad uvitam, ak uz to bolo preberane...
1. Neda sa nastavovat natrvalo hlasitost, resp mute pre dany profil,
2. Filter je na sim na adresar chyba,
4. Po zazvoneni budika sa zaznam o jeho priebehu vlavo dole sa da zmazat pricom nastavenie budika ostava,
to iste nezodvihnuty hovor po zmazani zmienky sa zrusi vo fronte, co je v poriadku, ale v pripade dojdenia sms
pri zmazani zaznamu zmaze aj sms /nieje rozdiel medzi frontou zmazania ako zaznamu a sms ako takou/
3. Navrh: mozno by sa hodilo pridelit melodiu konkretnemu cislu, nielen skupine, kedze vieme pridelovat
cislu obrazok, preco nie aj melodiu ?
Daniel Mihalyi |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Sun Sep 04, 2005 11:31 am Post subject: |
|
|
špatná sekce, a celkem zbytečné.... _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
daniello kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 04, 2005 4:17 pm Post subject: |
|
|
Darth PZ wrote: | špatná sekce, a celkem zbytečné.... |
Ako sa to vezme... Na MT50 som bol zvyknuty mat nastaveny filter iba na cisla, ktore su na SIM. Prechodom na CX65 a telefonneho zoznamu do adresara vsak tato moznost padla, pretoze filter sa tyka iba sim... Pokusal som sa to obist tym, ze na ostatne cisla som chcel dat zvonenie tiche, resp mute. V nastaveniach to je mozne stisit aj mutnut, akurat nie natrvalo, iba na pocuvanie. Nakoniec vyhralo zvonenie ktore bolo nahrate ako tiche, t.j. nahranie tonu a ulozenie to ticho.amr. Akurat takyto nahlavu filter ma tu nevyhodu, ze trebalo vypnut aj vybrovanie, aby nepoznane cisla naozaj neotravovali...
Na druhej strane by som prijal priradovanie melodii ka konkretne cislo, co ked si pamatam znamych podla melogii, a pri zazvoneni popri videni obrazku chcem pocut aj ich oblubenu, ci charaktericujucu hudbicku ?  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|